Şimdi Ara

Siz hiç kadının daha fazla kazandığı bir evlilik gördünüz mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni evlilikler de bu durum daha çok görülecek ancak kadına daha fazla kazandığı için kendinizi ezdirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın milleti nankördür yüzde doksanı boşar

• tanıdığım bütün uzman çavuşlar hemşireyle evleniyor arkadaş nerelisin ?
  • Benim annem de, kardesim de, ben de babamdan fazla kazaniyoruz. Bunun ailemize hicbir kotu etkisi yok. Tam tersi babamla dalga gecip egleniriz her ay basi.

Zaten maaslar alindiginda herkes belli bir miktarini kendine ayirip kalani ortak havuza birakir. Senin paran, benim param gibi bir muhabbette olmaz.

• Stajını yaptığım eczacı bayan 23000 kazanıyor tek başına. Kocası bankaci

• Anne babamın evliliği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer koca, karısından daha az maaş alıyorsa: ya o evlilik yürümez yada erkek pasifleşir.

Babam annemden çok kazanıyor. Amcam ise eşinden az kazanıyor. Babam daha öz güvenli fakat amcam hafif pısırık gibi. Babam bize (çocuklarına) şunu getir şunu götür der ve biz itaat ederiz. Amcamın çocukları ise amcama şunu getir bunu götür der. Annem babaannemin evini temizler her gittiğinde fakat yengem babaannemin evine bile uğramaz.

Karısı çok kazanan erkekler genelde pısırık ve içine kapanık bir karakter oluyor.

• Babam 15k annem 0

• evliliklerde kadın daha şanslı boşanınca tazminat ödüyo erkekler hani kadın erkek eşittik hayırdır

• uzman çavuş havacı hocam ama hemşireyi bilmiyorum yalan söylemiştir belkide ama uzman çavuş 2500₺ alıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam doğum amasyada aslen erzurumluyum daha öncede rizede oturdum gördüğüm bütün uzman çavuşlar hemşireyle evliydi dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: rapgod_eminem

uzman çavuş havacı hocam ama hemşireyi bilmiyorum yalan söylemiştir belkide ama uzman çavuş 2500₺ alıyor

yapma hocam uzman çavuş 3000'den aşağı kesinlikle almaz. en yakın arkadaşımın babası uzman çavuş 3500 civarı alıyor. doğuya gidince (dış karakol-hudut) 4500-5000'e kadar çıkıyormuş. ama arkadaşın babası jandarma etkisi olur mu bilmem de. 2500'den kesin fazladır.
  • Olur gibi ama kadının kişiliği oturmuş olması gerek

• Hocam onlar karacı ben havacı diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rapgod_eminem

Hocam onlar karacı ben havacı diyorum :)

yinede o kadar olmaz 2500 komik bir rakam. profesyönel erlik diye bir şey çıktı onlar bile 3000 alıyor.
  • hocam babam bile iki sene önce emekli oldu oda 2500₺ alıyordu komşumuz olan bu herifte öyle ikiside havacı dediğim gibi hocam sizin dediğiniz durumu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.