Şimdi Ara

Siz hiç kadının daha fazla kazandığı bir evlilik gördünüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz hiç kadının daha fazla kazandığı sağlıklı, uzun süreli bir evlilik gördünüz mü?

Ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim, bunu da erkeğin her zaman daha güçlü bir imaja sahip olması gerekmesine bağlıyorum. Bence kadın her zaman erkeğin kendinden iyi olduğunu düşünmeli. Aksi taktirde erkek çekiciliğini yitirecek, kadın ilişkide sorunlar başlatacaktır.

Aslında bunun sadece para kazanmayla da ilgisi yok, kadın kendisinin erkekten daha üstün olduğunu düşünürse yine türlü bahanelerle biter. Siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: slad94

Gördüm. Annem babamın 3 5 kat fazlasını kazanıyordu.

Kadın mısın

Edit: Şaka bir yana temelde önemli olanın imaj olduğunu söylemiştim. İstisnai durumlar da olabilir normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 25 Ağustos 2016; 2:44:25 >
  • para özgürlüktür kim daha özgürse onun özgürlüğünü kısıtlar veya yuvadan uçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüm, komşumuz adam uzm.çavuş 2500₺ kadın hemşire 5000₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordum. Ve evde tamami ile kadinin sozu geciyordu erkek resmen ezik rolundeydi cok igrenc bir durum ya

• arkadaşın ablası diş hekimi kocası makine müh . Şuan itibariyle kadın daha fazla kazanıyor ama ilerde belki bu durum değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

arkadaşın ablası diş hekimi kocası makine müh . Şuan itibariyle kadın daha fazla kazanıyor ama ilerde belki bu durum değişir

Sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Mühendisler asgari ücrete çalışıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: rapgod_eminem

gördüm, komşumuz adam uzm.çavuş 2500₺ kadın hemşire 5000₺

uzman çavuş 3500-3600 civarı hemşire 3000-3500 alır
  • 1-2 kişi dışında duymadım. babam annemden 2 kat fazla kazanıyor
  • Duydum erkek 5 kadın 12 15 civarı gayet mutlular allah bozmasın.ve bu evlilikte kadın erkeğin peşinden koştu

• quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Duydum erkek 5 kadın 12 15 civarı gayet mutlular allah bozmasın.ve bu evlilikte kadın erkeğin peşinden koştu

Peki o erkek o kariyi nasıl peşinden koşturdu nasıl başardı bunu

Bize lazım olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missioncomplete -- 25 Ağustos 2016; 8:14:03 >
  • Abimle eşi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Duydum erkek 5 kadın 12 15 civarı gayet mutlular allah bozmasın.ve bu evlilikte kadın erkeğin peşinden koştu

Takdir ettim kadını.

Kadınlar her zaman kendilerinden daha iyi bir erkek ister sebebi ise toplumunun eseri.Ne kadar aptalca bir düşünce.Ki bu da kadınların aptallığını doğruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 25 Ağustos 2016; 8:25:26 >
  • Ciddi sevilerek yapilan evliliklerde paranin onemi olmaz. Hatta ortak hesap açılır, para oraya aktarilir kim ne isterse mantik çerçevesinde o hesaptan kullanir. Birikimler ortak yapilir. Her kararlar ortak verilir. Evlenildi diye karşıdaki kişinin özgürlüğünü yada o senin özgürlüğünü kisitlayamaz. Bu böyle olmalıdır. Sirf bu yüzden severek ve sevilerek evlenilmeyi doğru buluyorum.

• Evleneceğin kızın ahlakı ve güzelliği senden yüksekte, maddi durumu senden aşağıda olsun.

Evleneceğin kız senden daha güzel olsun, daha güzel olsun ki ileride gözün dışarıda aranmasın.

Evleneceğin kız ahlaklı ve Allah korkusu olan biri olsun ki; evlendikten sonra başkasını aramasın.

Maddi durumu açıklamama bile gerek yok sanırım, davul bile dengi dengine demiş atalarımız...
  • Gördüm etrafımda çok insan var böyle. Eğer maaş durumu ortaya problemler getiriyorsa zaten o insanlar yeterince olgunlaşamamıştır.
  • missioncomplete kullanıcısına yanıt
    bilgisiyle ... çok bilgili bir insandır. kadın doktor ama buna diyolar neden böyle bir evlilik yaptın vs. o da o benden daha bilgili ben onun yanında neyim falan demiş.
  • Ya aga niye bu kadar problem oluyo ki bu durum niye yediremiyor insanlar eşinden düşük maaş almayı? Para ortak kullanılmayacak mı sonuçta?

• Orta okulda bir cocugun annesi babasinin muduruydu, uzuluyordum cocuga nedense sadece o ornek var sanirim benim bildigim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.