Şimdi Ara

Siz ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet konusunda yeni arayışlara girmiştim.
    Önüme çıkan bir kaç seçenek oldu. Sizlerden fikir almak istedim.

1) TTNet'in Yalın ADSL Kampanyasına başvurup.
    1 yıl taahhüt verip kablosuz modem ve aylık 59 liraya 8 mbit netlimitsiz tarifesine mi geçsem?
    (Fakat maç paketi alıyorum ve maçları netten izliyorum. 50 gb'lık AKK sıkıntı.)

2) TTNet'in Yalın ADSL kampanyasından 114 TL'lik 8 mbit adil kullanım muhabbeti olmayan tarifesini paraya kıyıp mı alsam?

3) UyduNet'in 5 mbitlik adil kullanımı falan olmayan 69 tl'lik tarifesine mi geçsem?
    Geçersem kablosuz modem ucuza bulabileceğimi sanmıyorum; kablosuz uydunet modem ve router mı alsam?
    (Fakat kayıt ücreti, aktivasyon, kablonet parası, yeni modem parası falan muhabbeti var bunun da.)

Aslında içlerinde en uygunu UyduNet gibi görünüyor ama şöyle de bir hesap var.

3. seçenekte 70 TL aylık net ücreti + 10 tl aylık zorunlu kablonet ücreti + 1 kerelik 45 lira kablonet kurulum + 30 lira kablonet kurulum bedeli var. Ayrıca kablosuz modem almaya kalksam 200 lira civarı bir para veya kablosuz+router yapsam oda 120 lira civarı. Yani aylık 80 lira kafadan var ayrıca bir defalık ödeyeceğim rakamlardan da aylık 17 lira giderim var (12 aylık hesaplarsak ttnete göre) 97 lira'ya geliyor aylık. 114 lira verip 8 mbit sınırsız mı alsam hemde kablosuz modem hediye. (modemimde bozuldu şu anda acaip dandik birşeyle idare etmekteyim)

Uydunette taahhüt versem 24 aylık. dondurma imkanı yok. TTnette dondurma imkanıda var.
    Çok kararsızım. Aslında 1'i pek düşünmüyorum. Adil kullanım çok sıkıntı.
    Siz ne yapardınız arkadaşlar? Yada ne tavsiye edersiniz.

Ben aylık 85 lira falan veriyorum şu anda net+tele. 90'a falan razıyım ama 114'de ne biliyim çok geliyor.
    Ama kablosuz modem hediye ve yalın internet muhabbeti var. Kararsızım baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcanxy

Arkadaşlar internet konusunda yeni arayışlara girmiştim.
    Önüme çıkan bir kaç seçenek oldu. Sizlerden fikir almak istedim.

1) TTNet'in Yalın ADSL Kampanyasına başvurup.
    1 yıl taahhüt verip kablosuz modem ve aylık 59 liraya 8 mbit netlimitsiz tarifesine mi geçsem?
    (Fakat maç paketi alıyorum ve maçları netten izliyorum. 50 gb'lık AKK sıkıntı.)

2) TTNet'in Yalın ADSL kampanyasından 114 TL'lik 8 mbit adil kullanım muhabbeti olmayan tarifesini paraya kıyıp mı alsam?

3) UyduNet'in 5 mbitlik adil kullanımı falan olmayan 69 tl'lik tarifesine mi geçsem?
    Geçersem kablosuz modem ucuza bulabileceğimi sanmıyorum; kablosuz uydunet modem ve router mı alsam?
    (Fakat kayıt ücreti, aktivasyon, kablonet parası, yeni modem parası falan muhabbeti var bunun da.)

Aslında içlerinde en uygunu UyduNet gibi görünüyor ama şöyle de bir hesap var.

3. seçenekte 70 TL aylık net ücreti + 10 tl aylık zorunlu kablonet ücreti + 1 kerelik 45 lira kablonet kurulum + 30 lira kablonet kurulum bedeli var. Ayrıca kablosuz modem almaya kalksam 200 lira civarı bir para veya kablosuz+router yapsam oda 120 lira civarı. Yani aylık 80 lira kafadan var ayrıca bir defalık ödeyeceğim rakamlardan da aylık 17 lira giderim var (12 aylık hesaplarsak ttnete göre) 97 lira'ya geliyor aylık. 114 lira verip 8 mbit sınırsız mı alsam hemde kablosuz modem hediye. (modemimde bozuldu şu anda acaip dandik birşeyle idare etmekteyim)

Uydunette taahhüt versem 24 aylık. dondurma imkanı yok. TTnette dondurma imkanıda var.
    Çok kararsızım. Aslında 1'i pek düşünmüyorum. Adil kullanım çok sıkıntı.
    Siz ne yapardınız arkadaşlar? Yada ne tavsiye edersiniz.

Ben aylık 85 lira falan veriyorum şu anda net+tele. 90'a falan razıyım ama 114'de ne biliyim çok geliyor.
    Ama kablosuz modem hediye ve yalın internet muhabbeti var. Kararsızım baya.

uydunet hepsi bir arada paketinde kurulum aktivasyon modem parası falan yok hd kutu modem kablonet kurulum aktivasyon alınmıyor diyor ve modem kablosuz bence uydunet varsa değer uydunet+ teledünya +sinema paketi ne vereceğin para ttnetin saçma sapan uygulamalarından daha az göze batar hem hd yayaın izlersin hem akk olmaz
    ttnetin abonelik dondurma hizmetini olduğunu bilmiyırum ama kesin dondururken ayrı para açtrıken ayrı para vereceğin kesin geç uydunete tt ye bir darbede sen vur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Haziran 2012; 18:30:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21
    uydunet hepsi bir arada paketinde kurulum aktivasyon modem parası falan yok hd kutu modem kablonet kurulum aktivasyon alınmıyor diyor ve modem kablosuz bence uydunet varsa değer uydunet+ teledünya +sinema paketi ne vereceğin para ttnetin saçma sapan uygulamalarından daha az göze batar hem hd yayaın izlersin hem akk olmaz
    ttnetin abonelik dondurma hizmetini olduğunu bilmiyırum ama kesin dondururken ayrı para açtrıken ayrı para vereceğin kesin geç uydunete tt ye bir darbede sen vur

fakat onun da 24 ay taahhütü var. şu anda okuyorum ben. okulum bittiğinde taahhütüm 2-3 ay daha devam edicek.
    ayrıca taahhüt olayından nefret ediyorum. ttnetinde taahhütlü ancak en aznıdan 12 ay daha ideal gibi.

180 gün toplam dondurma hakkın var. ara tatillerde ve yazın 1 ay donrururum diyorum hem. daha mantıklı olur.
    dondurduğun gün kadar taahhütüne ekleniyor ama fark etmez hatta iyi bile olur.

Ama diğerininde fiyatı iyi adil kullanımsın 5 mbite 69 lira ödemiş olucam.
    Ama ama birde modem muhabbeti var.

Ayrıca evimde tv yok daha doğrusu varda kaldırdım. izlemiyorum.
    Netten arada bakıyorum yetiyor. digitürk play kullanıyorum. kanal sayısı az ama 1 tl aylık.
    belki tivibuyada geçebilirimde bilmiyorum işte çok kararsızım vallahi.

• işin zor yazlıkci biri taifesine geç diyecem onun içinde toptan para ödemek zor hayırlısı ısın zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence TTNET'den hemen kaç, kısmet olursa bende Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Sebepleri malum, bir kısmı forumda dile getirilmiş bir kısmıda sikayetvar.com gibi maaruf sitelerde yer alan türlü rezillikler ve bizzat yaşadıklarımız.

Uydunet'in yaz kampanyasında Docsis 3.0 modemin 175 TL'ye verildiğini gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bu fiyat piyasa değerinin yarısı kadar neredeyse ve beni açıkçası biraz kıllandırdı
  • Uydunet iyi bir tercih.
  • elinde bukadar saglayici secenegin var iken tintin net le ne isin olur arkadasim kac kurtul.........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.