Yabancı kontejyanı dolu Barosun sözleşmesini dondurup alabiliriz ancak olmazsa yerli olacak
Forvet alınması hâlinde Linderoth gönderilecek büyük ihtimal.
nonda'yı gönderip alabiliriz. bak süper fikir.
Linderoth veya Nonda gidecek
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
linderoth nasıl fikir ? hani şu sakat olupta hiç oynuyamayan.. en azından oynuyan ve 22 maçta 16 gol atan nonda nın yerine linderoth daha mantıklı olmaz mı
quote:
Yine tek forvetle kalırız o zaman ne anlamı kalır hiç forvet almayalım.
+1905
Ariza Makukula Galatasaray'lı değildir kendisinin Süleyman Hurma olduğundan şüpheleniyorum aklınca Baros'un lisansını askıya aldıracak
quote:
Orijinalden alıntı: Zhirkov
Linderoth veya Nonda gidecek
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
quote:
Yine tek forvetle kalırız o zaman ne anlamı kalır hiç forvet almayalım.
bu adam değil mi baros gitsin diyen nonda tek forvet oynasın diyen. ben o yüzden dedim merak etmeyin nondanın gitmesini istemiyorum ama böyle tipler yüzünden kendi futbolcumuzdan soğudum. zenci mi dürttü anlamıyorum ki.
Neden boş boş konular açıyorsun ben de onu anlamış değilim. Yukarda 3 tane konun var. Ve hepsi gereksiz konular.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Neden boş boş konular açıyorsun ben de onu anlamış değilim. Yukarda 3 tane konun var. Ve hepsi gereksiz konular.
+1
Unutun yabancı kontenjanını. Liste yollanırken Linderoth'un ismi yollanmaz olur biter. Neyin davasını yapıyorsunuz ? Sürekli yabancı kontenjanını dile getiriyorsunuz ? Transferler bitti de yabancı kontenjanı sorunu kaldı.
Yerim linderothu sallayın gitsin... listede göndermeyiz kenanında dediği gibi olur biter...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Yerim linderothu sallayın gitsin... listede göndermeyiz kenanında dediği gibi olur biter...
ligde napıcan
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
quote:
ligde napıcan
Olm 3 senedir Linderoth'la mı oynuyoruz sende :)
quote:
quote:
quote:
ligde napıcan
onu demiyorum ligde 9 yabancın oluyo birini yollamak zorundasın
quote:
quote:
quote:
quote:
ligde napıcan
Aynen FM gibi değil bu.Yoksa bizde Delgado'ya forma numarası vermez işi hallederdik.
lisansını iptal ederiz linderoth'un 8 yabancı olur. biz transferi yapar yapmaz TFF den lisans almıyoruz ki. adam geliyor Türkiye'ye 2-3 günde çıkıyor lisansı TFF'den. o arada Linderoth'da eşyalarını toplar isveç'in yolunu tutar...
quote:
quote:
quote:
quote:
ligde napıcan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme