DOSTUM BENCE VERSIONU ONEMLI. BU ARADA NERDEN ALIYORSUN.BENIM BILDIGIM GIGA PACK TURKIYE'DE YOKTU....
Dostum sakın nextpsp.com da verilen tabloda gigapack lerin 2.00 dan yüksek versiyona sahip oldupu konusunda uyarı verilmişti, bilgin olsun...
eğer orjinal umd alacaksan al yada umd takasına gideceksen yukarıdaki arkadaşın dediği doğru ona göre iyi düşün
herkes gigapackın yanındaki extralara ve 1 gb lık karta kanıp alıylar ve ağlıyolar sonra, burnuma çok pis kokular geliyor.. sOny
quote:Orjinalden alıntı: 10in10 herkes gigapackın yanındaki extralara ve 1 gb lık karta kanıp alıylar ve ağlıyolar sonra, burnuma çok pis kokular geliyor.. sOny sonynin niyeti belli sahte oyun oynamayı engelleyip yerine 1gb kartla göz boyamak
arkadaslar cidden saolun yoksa yarın gigapack alıcaktım TEŞEKKURLER... (Bİ DE V2.0 V1.5 DUSURSEK OLMAZMI).
quote:Orjinalden alıntı: pspworld arkadaslar cidden saolun yoksa yarın gigapack alıcaktım TEŞEKKURLER... (Bİ DE V2.0 V1.5 DUSURSEK OLMAZMI). olur neden olmasın sen al biz burada el birliği ile düşürürüz...