Şimdi Ara

SIZ OLSANIZ!!! (Gerekçeyle birlikte) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

SIZ OLSANIZ!!! (Gerekçeyle birlikte)

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: Eskalibur

Sana tavsiyem odyoloji okuman... Daha bugün sol kulağımda işitme kaybı dolayısıyla gittim hastaneye... Doktor odyoloji testi istedi çıktım yukarı... Eleman almış kahveyi baska bir doktorla sohbet ediyordu... Girdim kulağıma kulaklık taktı sesler gönderdi sonra hemen kağıt çıkardı imzasını attı verdi bana... Sonra dedim kendime ulan keşke şöyle bi meslek seçeymişiz diye... Çok rahat ve güzel bir iş bence... Tavsiye ederim...

Eskalibur o gördügünüz kisi odyometris (2 yillik) olabilir.Mezun yok sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odyoloji güzel meslek evet. Ama türkiye öyle bi ülke ki her an her şey değişebiliyor çok sağlam adım atmak lazım ve bu yorumlariniz birçok şeyi şekillendiriyor tsk ederim arkadaşlar

• Olabilir kardeşim pek bilgim yok ama bn gördüğümü söyledim... 2 yıllık da okunabilirmiş yani...

• Benim bahsettiğim fakülte arkadaşlar yüksek okul değil

• Üşeniyorum yazsam nedenini. FTR
  • Ama lisans mevzunu olan biri önlisans tan memurluğu tercih edemiyor yanilmiyor sam

• quote:

Orijinalden alıntı: funyboyy

Benim bahsettiğim fakülte arkadaşlar yüksek okul değil

Hayalini ftr ise kimseyi dinleme hayalinin pesinden kos

• Yaz yaz bana yardımı olacak emin ol

• Soyle bişey de var insan sevmiyorsa tip olsun boş gelir insana. Ama severek yapıyorsa iki yıllık olsun apayrı bi tat veriyor eminim

• Yok mu bu bölümlerden birini okuyan yardimci olsaniz

• FTR ile konuştum. Yorucu ama güzel dedi. Türkiyede bu alanda boşluk çok yalnız eski popülerliği de yok dedi. Beslenme diyetisyenlik önerdi kendisi
    Gida müh. Ile de paralelligi var ondan dolayı

• ...

• Iyi o zaman diyetisyen bey veya hanim hayirli olsun

• Bey :)) tsk ederim bakalım daha zaman çok. daha iyi netlesir tsk ederim ilgin için

• Hangisi...

• Ftr öldü hastanede bi ablayla konuştum bu yıl en fazla 7-8 kişi atanır dedi atamalar az ve puan yüksek 92 ile doğu ya atanan var dedi. Diyetetik mezunlarına bence giderek artıyor sonuçta her üniversitede var sayılır ve devlette aşırı bi kadroları yok özel acarsanda hasta bulman lazım kendine baya. Odyoloji yı bende dusunuyorum bu yil ama daha karar vermedim çünkü bizim komşu 2 yıllık radyoloji okudu ustunede 1 yıl odyoloji tamamladım şimdi 4 yıllık mezun gibiyim dedi tam anlamadım ama öyle bisey varsa da üzüldüm baya o kadar çalıştım cabaladim değer mi diye dusunuyorum.

• Hangisi..

• Devam ediyoruz

• Ya pek yardimci olur muyum bilmiyorum ama bize gecen hafta okulumuza istanbul aydindan gelen bir akademisyen tarzi bir kadin geldi ama ygs lys sureci hakkinda bilgi verdi daha cok kendi unisini tanitmaktansa.Diger universiteleride es gecmedi kendi unisini kotuledigide oldu.Herneyse slaytta bu bolum gecti fizyoterapi diyetik ..s bana sorarsaniz dedi odyolojinin onu acik dedi ve yeni mezun veren bölümmus sanirim hacettepe vermiş ilk bu sene heralde.Yani bir kac sene gideri var tarzi birsey ima etmeye çalıştı. Bencede oyle bende bayagi arastirdim bende düşünüyorum halen.
    (ve kadin bize numarasini verdi pm olarak atabilirim sorarsin gercekten bilgisi olan bir kadin tercihlerinizde yardimci olurum dedi meslekler hakkindada uniler hakkindada.)

• Kardeşim yanlış yönlendirmek istemem ama ben odyoloji derdim.çünkü özel odası felan var kbb doktoru gibisin resmen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.