Şimdi Ara

SIZ OLSANIZ!!! (Gerekçeyle birlikte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

SIZ OLSANIZ!!! (Gerekçeyle birlikte)

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2016)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence FTR diğerlerine oranla daha çok daha prestijli bir meslek. Hem özelde kendi yerini actin mi acayippppp

• Diyetisyenlikte kendinizi geliştirirseniz çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Ftr'de özel yer açabiliyo musunuz bilmiyorum ama, açılıyosa bile onu açmanız uzun sürebilir maddi anlamda.

• Arkadaşlar işin özü şu. Ben gıda muhendisligini bitirdim. Bir bolum daha okumak istiyorum buna karar veremedim. Yani bolumu le de ilgili olduğu için diyetisyenlik mi yoksa 7 yıldır okumayı düşündüğüm FTR mi ayda yeni yeni ilgi duymaya başladığım odyoloji mi. Çok kararsızım ve ayrıca ygs den 58 bine girdim oys den 30 binlerce cekebilirmiyim bilemiyorum tavsiyelere ihtiyacım var

• Eee bu kadar mi başka kimsenin ilgisini çekmiyordu bu meslekler...-

• Arkadaşlar mesajlar ima kulak verin lütfen ikilemdeyim. Bu bölümleri araştıran bilen kim varsa fikrini söylesin iki cümle ile. Bu şekilde bana çok yardımcı olmuş olacaksınız lütfen

• Evet yardimsever arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hafif bir arastirma yaptim ama internetten isterseniz yaziyim buraya

• Bu bölumlerden mezun olsaniz devlet mi ozel mi ona gore cevapliyim

• Tabiki arkadaşım çok iyi olur

• Ben yukarıda bu mesajim var durun hemen atayım ona göre yazın

• Arkadaşlar işin özü şu. Ben gıda muhendisligini bitirdim. Bir bolum daha okumak istiyorum buna karar veremedim. Yani bolumu le de ilgili olduğu için diyetisyenlik mi yoksa 7 yıldır okumayı düşündüğüm FTR mi ayda yeni yeni ilgi duymaya başladığım odyoloji mi. Çok kararsızım ve ayrıca ygs den 58 bine girdim oys den 30 binlerce cekebilirmiyim bilemiyorum tavsiyelere ihtiyacım var

• Tabi ki devletten ziyade ozel e ilgim var. Ama hayat sonuçta ne olacağını bilemiyoruz

• 1)Fizyoterapistler 5 6 sene once cok iyi rakamlar aliyodu ve simdi maaslar hemsire maasina kadar dustu devlette ozeldede cikan yasalarla max 4 bin e kadar dustu ve kpss puanlari asiri yuksek simdiden en dusuk taban puan 83 le dogulu yerler dir birde bundan 4 yil sonrasi mezunlari dusun kpss de
    2)Diyetisyenlik pek bir bilgim yok ama buranin da kpss yukseldi diye biliyorum
    3)Odyoloji yeni bir bölüm daha dogru durust bir mezun yok 2 yil once haberlerde 4 5 bin tl ye odyolog bulamiyoruz diye haber cikti ben bu odyolojinin de sonunun ftr gibi olacagini dusunuyorum
    4)Benim sana tavsiyem eczaciligi tercih etmen öldü diyenlere bakma eczacilik sadece eczane acmak dan ibaret degil devlete kurayla sinavsiz atanabilirsin ilac sirketlerinde calisabilirsin tus sinavina girerek kazanirsan 4 yil asistanlik surecinden sonra biyokimya uzmani olabilirsin simdilerde eus sinavi cikartmaya calisiyolar ya bilmem

Arkadasim bu bilgiler benim internetten arastirdiklarimdir bu meslekten kisilerle konusup ben ce oyle karar ver

• ..

• Odyoloji dedim çünkü diğerlerini okuyup işsiz kalıcağıma odyoloji okur rahat ederim.Türkiyede beslenme diyetetik diye bişey yok :D
  • Arkadaşlar beslenme diyetisyenlikle ve kendi bolumumle ( gıda müh.) Il harmanlayip bir seyler ortaya cikarmam zormu olur. Cunku iki bolum bir birini tamamliyor yanlis miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: funyboyy

Arkadaşlar beslenme diyetisyenlikle ve kendi bolumumle ( gıda müh.) Il harmanlayip bir seyler ortaya cikarmam zormu olur. Cunku iki bolum bir birini tamamliyor yanlis miyim

Funboyy sizi 2.bir universite okumaya iten mevzu nedir

• Soyle soyleyeyim ben aciktan is guvenligi uzmanligi okuyorum gida muhendisligi ni bitirdim ve buna diyetisyenlik ekleyip 3 bolumu harmanlamak istiyorum. Ve bunlari kapsayacak cok genis bi ozel sektor alani bulabilirsem uygulamak istiyorum. Ama ftr hep içinde olan bu bolum oldu başta nasıl olmadı o yüzden biraz ikilemdeyim suan

• Sana tavsiyem odyoloji okuman... Daha bugün sol kulağımda işitme kaybı dolayısıyla gittim hastaneye... Doktor odyoloji testi istedi çıktım yukarı... Eleman almış kahveyi baska bir doktorla sohbet ediyordu... Girdim kulağıma kulaklık taktı sesler gönderdi sonra hemen kağıt çıkardı imzasını attı verdi bana... Sonra dedim kendime ulan keşke şöyle bi meslek seçeymişiz diye... Çok rahat ve güzel bir iş bence... Tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.