Şimdi Ara

SIZ OLSANIZ!!! (Gerekçeyle birlikte) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

SIZ OLSANIZ!!! (Gerekçeyle birlikte)

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2016)
Giriş
  • her gencin kulağında kulaklık tüm gun yüksek ses müzik dinliyorlar .Uzun vadede sonuçları az cok belli yüksek işitme kayıpları .Yaslilar zaten en cok bakılan hasta gurubu.Bende sizinle aynı kafa karışıklığını yasıyorum ama banada en mantikli odyoloji gibi geliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

arkadaş ben bu bölümleri düşünüyorum iş olanağı riskli diyor herkes boşuna mı kaldım lan neye gidicem şimdi ben

Ne sectin ki

• Justlikefire8 J kullanıcısına yanıt
    Ftr geldi

• Yapariz dedik ve yaptir ftr geldi ama gidermiyim bilmiyorum. Hedefim vardi ftr kazanmak kazandim ve bitti bu kadar

• funyboyy F kullanıcısına yanıt
    Ben seni odyoloji seçersin diye tahmin etmiştim.Hayırlısı olsun sevindim ben :)
  • Beslenme ve Diyetetik
    Belli bi sebep yok ün yap diyetisyenim diye çık tv ye parayı götür o kadar yani..

• Tsk ederim

• myprettyprozac kullanıcısına yanıt
    Eywallah saol ftri cok istiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: funyboyy

Eywallah saol ftri cok istiyordum

Hocam ben de internette arastırdım

https://www.google.com.tr/search?q=ftr+2016+düşük+maasları+devlette&oq=ftr+2016+düşük+maasları+devlette&aqs=chrome..69i57j0j5j0.14384j0j4&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Yazılanlar hep aynı. Genelde şu tip yorumlar nereye bakarsan bak:

Ekrem Nis 1, 2016 at 23:06
    Ftr okuyunca normal maaşlı bir sağlık personeli olursunuz. Büyük beklentilere girmeyin. Hiç başlamadıysanız bu işe kaçın bile derim

yaşamışşş Oca 7, 2016 at 08:37
    ftr okunmaz. kpss de atanmak çok zor. özelde de o maaşlara kim çalışır ? hemşire ile maaş farkı yok nerdeyse. herşey para mı ? evet her şey para. İstediğin kadar mesleğini sev, getirisi olmadıktan sonra nefret edersin.

Bu ftr de mezun olanlardan artık bi tane bile olumlu yorum bulamıyorum. Sadece ftr yi yeni kazanmış, mezun olunca nelerle karsılasıcagının farkında olmayan veya farkında olup gormezden gelmeye calısan, ama ben o kadar bu bölümü kazandım, kazandıgım bölümü övmem lazım diyip genelde abartmayın, yalan yaa gibi sözlerle ftr deki çökük durumu hala kabullenmek istemeyenler var. Bu ftr de seken bir seyler varsa bilenler bilgilerini paylassın, dürüst bi şekilde konuyu tartısıp gercek ortamın ne halde oldugunu falan paylassın ya.

• Ergoterapiyi düşünmemişler bile sanırım, tüm sayfaları okumadım ama büyük kayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Ergoterapiyi düşünmemişler bile sanırım, tüm sayfaları okumadım ama büyük kayıp

ergoterapi hemşirelik odyoloji ftr besl. diyetetik ebelik bunların hepsi aynı kulvarda. Tıp/Diş e göre puanları daha düşük

• Justlikefire8 J kullanıcısına yanıt
    anketten bahsediyorum, ankettekiler odyoloji dışında
  • Ben Dıyetısyenlık derdim üniversitede Fıtness başlardım o arada bir salonda hoca olarak çalışırdım ordan zaten bol bol ekmek çıkacaktır iyi vücut olunca da size para odememelerı ımkansız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.