Şimdi Ara

Siz olsanız hangisini alırdınız? Philips mms430 mu? Philips spa5300 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk başta mms430 2+1 almayı düşünüyordum... sesine bayılıyorum... çok temiz ses veriyor...

fakat sonradan aynı kabine sahip spa5300 modelini gördüm philipsin ve ses kontrol anahtarı da var... özellikleri ben baktım aynı.. ama aralarında ses kalitesi farkı varmıdır bilmiyorum..

birde sis bakarda fikrinizi söylerseniz sevinirim... zaten fiyat olarakta aynılar...

SPA5300 MODELİ:
    http://www.ekopc.com/urun/1069401/Philips_SPA5300_100W_RMS_2%2B1_Hoparl%F6r.html

MMS430 MODELİ:
    http://www.hepsiburada.com/philips-mms430-21-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd19832#tablnk

• Philips SPA5300 100W RMS 2+1 Hoparlör daha yakışıklı duruyor,onu al bence
  • spa 5300 100w değil 50w dır yani sitemler büyük ihtimal aynı olmuşken yeni makyajlı olsun dersen 5300 eski modelin tipini beğeniyorsan 430 tercih et
  • ilginiz için çok saolun arkadaşlar.. benim kafama takılan şu, ses kalitesinde fark varmıdır.. yoksa tabiki 5300 daha şık duruyor :)
  • Hocam al gitsin sinden birini sonuçta philips den bağsediyoruz,bu firmanın uyduruk malı olmaz,fazla kurcalama derim........
  • İkisinin uydularında bir fark olduğunu düşünmüyorum. MMS430 arkadaşımda var bizzat dinledim uyduları iyi bir ses kartıyla fiyatına göre başarılı bir şekilde ses vermektedir fakat bass'larda performansı kötüdür. Kötü yanı kablolu kumandası yoktur sesi açıp kısmak işkencedir. Ben bunların dışında size Altec Lansing VS2421'i öneririm. Bass konusunda başarılı tiz mid performansı da fiyatına göre iyi sistemdir. Karar sizin...
  • yorumlarınız için çok saolun arkadaşlar sanırım spa5300 alıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Osram mı Philips mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.