Şimdi Ara

Osram mı Philips mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Kısalara H7 halojen ampül alacağım.

Farlarım mercekli.

Geceleri özellikle uzun yolda önümü çok iyi göremiyorum.
    Aracın üzerinde idarelik 10 liralık ampül var.
    Hem ampüllerin ışık şiddeti az hem de çok kısa bir mesafeyi aydınlatıyor.

Beklentim önümü çok iyi şekilde görmemi sağlaması ve mümkün mertebe uzun bir mesafeye kadar aydınlatması. Kısaca uzun yolda karanlıkta beni rahat ettirmesi.

İki markayı da kullanmadım. Hiçbir fikrim yok o yüzden.
    150 lira civarı bir şey bakıyorum. Sizce hangi markanın hangi modelini almalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Osram ile Philips: Aydınlatmada İki Dev

Aydınlatma dünyasında Osram ve Philips, iki önde gelen isim olarak dikkat çekmektedir. Her iki marka da yüksek kaliteli aydınlatma ürünleri yelpazesi sunmakta ve tüketiciler arasında sıklıkla karşılaştırılmaktadır.

Philips mi Osram mı?

Philips, aydınlatma alanındaki köklü geçmişiyle tanınmaktadır. 1891 yılında kurulan şirket, yenilikçi teknolojileriyle sektörde öncü bir rol oynamaktadır. Osram ise Almanya merkezli bir şirket olarak 1906 yılında kurulmuştur. Aydınlatma, otomotiv ve endüstriyel uygulamalar için çözümler sunmaktadır.

Osram vs Philips

Hem Osram hem de Philips, LED aydınlatmadan geleneksel ampullere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ancak iki marka, teknolojileri ve odak noktaları açısından farklılık göstermektedir.

Osram mı Philips mi LED?

LED aydınlatma söz konusu olduğunda Osram, yüksek verimliliği ve uzun ömrüyle bilinmektedir. Philips ise renk doğruluğu ve akıllı aydınlatma özellikleri konusunda güçlü bir üne sahiptir.

Philips vs Osram

Tüketici aydınlatmasında Philips, ev otomasyonu ve bağlantılı aydınlatma sistemlerinde ön plana çıkmaktadır. Osram ise endüstriyel uygulamalarda ve otomotiv aydınlatmasında uzmanlaşmıştır.

Osram vs Philips LED

LED aydınlatma için Philips vs Osram karşılaştırması, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak değişmektedir. Osram'ın yüksek verimliliği ve uzun ömrü aradığınız özelliklerse, Philips'in renk doğruluğu ve akıllı aydınlatma özellikleri daha uygun olabilir.

Philips vs Osram LED

Philips vs Osram LED karşılaştırmasında da benzer faktörler geçerlidir. Philips'in akıllı aydınlatma özellikleri ve renk doğruluğu, ev otomasyonu ve ev dekorasyonu için ideal olabilirken, Osram'ın yüksek verimliliği ve uzun ömrü endüstriyel uygulamalar ve otomotiv aydınlatması için daha uygun olabilir.

Sonuç olarak, Osram ve Philips hem de yüksek kaliteli aydınlatma ürünleri sunmaktadır. Hangi markanın sizin için daha uygun olduğu, spesifik ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de kullanmadım ama şu durumda Osram diyecektir çoğunluk. Philips için çabuk patladığı yazılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ben de kullanmadım ama şu durumda Osram diyecektir çoğunluk. Philips için çabuk patladığı yazılıyor.
    Philips için ben de öyle duyumlar aldım. Kullanan arkadaşların görüşünü de almak istedim.

• Eski aracımda da ,şimdiki aracımdada osram night breaker taktım.

Eski aracımda 3 sene,bunda da 1,5 senedir kullanıyorum.Ömür olarak gayet iyi.Sıkıntı yok

Görüş bende çok güzel ama,sizin farda alıp denemeniz lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serar1453

Eski aracımda da ,şimdiki aracımdada osram night breaker taktım.

Eski aracımda 3 sene,bunda da 1,5 senedir kullanıyorum.Ömür olarak gayet iyi.Sıkıntı yok

Görüş bende çok güzel ama,sizin farda alıp denemeniz lazım..
    2 model var sanırım. Laser ve silver. Sizinki hangisiydi hocam?

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandıklarım laser hocam.

Eskisi sadece night breaker idi.Silver yeni herhalde..
  • İkiside kaliteli ama sahtesi çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

İkiside kaliteli ama sahtesi çok
    Orijinalleri nerden bulunabilir, orijinal olduğu nasıl anlaşılır ?

• philips xtreme vision hem iyi hem uzun ömürlü. kısa ömürlü olan racing vision

• GENERAL ELEKTRİK GE +150% MEGALIGHT ULTRA
    uzun zamandır kullandığım ampüller f/p ürünü
  • İnternette videolar var inceleyebilirsiniz.Genel olarak F/P ve ömür konusunda en başta xtreme vision geliyor.Ben kısalarda bunu kullanıyorum.Uzunlarda ise racing vision tercih ediyorum.Racing vision performansına ulaşan halojen ampül yok ama kısa sürede patlıyor.Gece az yolculuk yapıyorsanız kısalara da takılabilir.
  • serar1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, megane 2 aracımda orijinal mercek var ama aydınlatma çok kötü. Osram night breaker laser siparişi verdim umarım memnun kalırım yağmurda nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night Breaker serisinin ömrü kısa oluyor. Xtreme Vision %130 ların hem ömrü aynı performanstakilere göre uzun hem de pahalı değil. Bosch Plus 120 de bakılabilir. Philips Ultinon Essential Led de alabilirsiniz, mercekli far + led süper oluyor.

• İki markayı da kullandım. İkisinin de aydınlatmaları birbirlerine yakın ahım şahım fark yok(xtreme vision-night breaker unlimited) Philips Osram’a göre daha çabuk patlamıştı. Biraz da şans işi. Kısaca iki marka da iyidir üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cant Let Go -- 25 Haziran 2020; 15:52:25 >
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni girdim foruma.

Yağmurda gayet iyi,sıkıntı yaratmıyor beyaz veya ledler gibi.Ben memnunum.

Yorumlarda ömrü kısa demişler ama ben ömür olarakta gayet memnun kaldım.
    Sipariş ettiğim ürün gelmedi, stokta problem çıkmış vs. İzmir'de ürünü alabilecek yer bulamadım bende osram cool blue intense modelini 500liraya aldım. Night breaker ve cool blue 'nun teknik dökümanını inceledim arasında 300lira fark vardı, değmez gibi geldi cbi aldım. Ampulleri Taktım, önceki farlarıma nazaran %60 70 farkı hissettim. Sol farımın ayağı kırıkmış, far olması gereken yerden 1cm kadar aşağı eğilmiş buda yoldaki aydınlatma izdüşümünde fark ettiriyor. Farı Elimle tutup olması gereken yerde tutunca izdüşümü 4 5 kadar daha ileri taşıyor. Genel anlamda memnun kaldım tek sorunum farın kırık olması

300 fark,500 ampül mü hocam..????

Benim ampüller 150-160 tl falan.Siz farklı bir şey aldınız sanırım.Cool bloe ise 130 tl falan fiyatı..
    Sizin ampul tipi ne?

• Sarı mı beyaz mı olacak?

H7 hocam.. 180 TL olmuş son zamlarla..cool blue ise 122 TL

urun.n11.com
    Osram Night Breaker Laser H1-h4-h7-h11 Ampul %150 Fazla Işık - n11.com
    https://urun.n11.com/ampul/osram-night-breaker-laser-h1-h4-h7-h11-ampul-150-fazla-isik-P426359797

urun.n11.com
    Osram H7 Cool Blue Intense 4200k Beyaz Işık - n11.com
    https://urun.n11.com/ampul/osram-h7-cool-blue-intense-4200k-beyaz-isik-P409813725

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 29 Haziran 2020; 23:26:5 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.