Şimdi Ara

SİZ OLSANİZ NE YAPARDİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, ftr bıraktım sırf anatomi fizyoloji kafam almadi diye. Bu sene hazirlandim girdim sinava. Mf3 mf4 ortalama 4 5 bin gelecek.

Şimdi sorum şu, sizce anatomi yüzünden ftr birakan biri kendi memleketinde tip okuyabilir mi ?

Veya tıp yazmayip, itü ucak muhendisligi yazmali mi ? (Ucakla alakasi yok ama mesela 5 dk once aklima şöyle bi fikir geldi. Telefonda paket azaldi internet bitti bitecek. Bi anda icimden keske wifi den depolama olsa internet diye geçti. Daaha bir sürü şey geliyo böyle durup dururken. Cevremde de pratik zekali olduğumu soyluyo tanıdıklar. Fizik matematik geometriye ayri bi ilgimde mevcut. )

Ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• FTR'deki dersi kafan almıyor ama tıp okuyabilir miyim diyorsun?
  • Bir zaman sonra ftrde olanlar tiptada olucaktir buyuk ihtimalle ben olsam mf 4 ten bir yer yazardim ama tercih sizin eger doktorluk gibi hayaliniz varsada yazin gecin bi sekilde okunur

• Yorumlariniz icin tsk. Hayalden ziyade saygınlığı hoşuma gidiyo. Ama muhendis kafasi var sanki bende o kafami karistiriyo. İyi isler cikarabilirim gibi

• Up

• Okuyup çıkmasanız keşke. 2 dk ayırıp iki kelime bisi yazsanız.

• Gönlün ne istiyorsa onu seç.Sevdiğin bişeyi yap sadece saygınlığı var dıye yapma.Hayat senin hayatın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.