Şimdi Ara

siz olsanız ne yapardınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Packard Bell MH35 Notebook buldum. 0'ı 1milyar

ozellikleri:
    Intel core duo 2ghz işlemcili
    3gb bellek
    250gb sabit disc
    dwd-rw+r9 Dual layer optik
    dahili 1,3 mp kamera
    numeric keypad
    mirageE 3+ max 256mb ekran kartı
    4/1 sd kart okuyucu
    3usb giriş
    vista home basic turkce

kararsızımda sizolsanız alırmıydınız?

• arkdaslar biriniz ne olur yorum yapın bu bil hakkında almaa deermi????
  • fena değil ama bütçemi biraz aşarım dersen buna bak
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00336
    olmadı bunuda inceleyebilirsin
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBIBMT40026

o makinaya + olarak her ikisindede core 2 duo var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demote -- 11 Ocak 2009; 1:08:22 >

• özellik olarak iyi gözüküyor ama marka olarak aynı şeyleri söyliyemem !
  • Cihaz çok iyi arkadaşım. Sen dedikodulara kulak asma. İçin rahat ederek alabilirsin..
  • arkadaşım bence alma diger seçeneklere bak c2d alhiç degilse teknolojiyi bir geriden izlersin ama senin dedigin 2 gerisi ben olsam acer veya lenovo alırım
  • Bu laptopu hiç tereddütsüz satın alabilirsin ,bende de aynı ürün var ,2,5 aydır yoğun bir şekilde kullanıyorum ,donanımsal hiçbir sorunla karşılaşmadım ve makina çok ısınmıyor,fiyatına göre iyi bir notebooktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum fakat Packardbell hakkında bu tür şeyler çıkıyor alamayın falan filan Makinayı tanımıyorsunuz boş boş konuşuyorsunuz.

Ben 1,5 senedir EASYNOTE F0267-T-061 kullanıyorum vede uygulana bilecek her turlu overlock'u uyguladım şu ana kadar işlemcini 65 ekran kartınında 80
    derecenin üstüne çıktığını görmedim.Donanımsal bir sorun hiç çıkarmadı bilgisayar neredeyse 1 yıldır hiçkapanmadan çalışıyor.Fakat yazılım ve sürücü desteği konusunda packarbell'in yetersiz kaldığı kesin fakat günümüzde internet üzernden en son updateleri kolayca bulup kurabilirsiniz.Örneğin ben yeni birşey buldum "Find Drivers with DriverAgent" diye bir program ücretli fakat bilgisayarının için tüm donanımların en güncel sürümlerini indirmenize ve kurmanıza yardımcı oluyor.Ücret kısmı indirmek için gerekiyor oda yıllık 35$ civarında.
    Bilmiyorum ben gayet memnunum şu ana kadar yoğun olarak kullandım ve biraz savruk kullandım fakat çok iyi performans veriyor.Hem oyun oynarken hemde programlarda.Bence eğer almak istiyorsan al derim.Ama tabi senin kanaatine kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDevilL -- 22 Ocak 2009; 11:24:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.