Olay şöyle benim eski bi kız arkadaşım vardı benim peşimi bırakmıyor sürekli takip eder kimlerle görüştüğümü araştırır felan Farzedelim adı Feriha
Sonra ben başka biriyle çıkmaya başladım Farzedelim adı Zeliha
Neyse Feriha, Zeliha ile çıkmaya başladığımı öğreniyor tabi sinirden kuduruyor 150-200 defa aradıktan sonra Zeliha alıyor telefonu basıyor kalayı. Aradan 2 ay kadar zaman geçti Feriha bana bi kaç mesaj attı İlk önce; vay benim safım Sonra; Namuslu ayaklarına bka sen bende gerçekten öyle sanmıştım bakire bile deği ospu demiş Sonra; Kaç kişi ile ortaksın zavallım hiç düşündünmü Bir şey daha var yazamıcam
neyse bu mesajlara hiç cevap vermedim Zelihanın gelmesini bekledim
Zeliha geldi otur dedim konuşacaz. Dedim böyle böyle diyor bu.
Sonra ben Ferihayı aradım anlat bakalım sen şimdi derdini dedim Zeliha aldı telefonu başladı tehdit etmeye mahkemeye verecem dava açacam sen nasıl böyle şeyler dersin felan. Sonra ben aldım kim söyledi sana bunu nasıl bu kadar eminsin. Ölmüş babası üstüne yeimin ediyor doğru diyor. Bende bu arada iki arada kaldım diye bi laf ettim.
Vesselam bizimki bana küstü sen nasıl bana güvenmezsin böyle bişeyi bana dersin diye. Tutturdu gidecem diye bende göndermedim. Bu arada banada bağırıp çağırıyor bende kolunu sıktım. Hala gidecem diyor çok ısrar ettim gitme diye ama gitti. Sonrada çıkmış bi evin çatısına beni aradı buraya gel bişe dicem diye neyse onuda hallettik ama benim sinir tavan yaptı çatıda bi kaç tane patlattım buna.
Şimdi ayrıldım aynı olay sizin başınıza gelse ne yapardınız.
Zeliha diyorki yani yeni ayrıldığım kişi sen bana güvenmemekle en büyüki hatayı yaptın. Bende diyorumki böyle bişeyi nasıl sana sormam. iki arada kaldım ne demek sen bana güvenmiyorsun beni sevmiyorsunda
3 gündür çok sıkıntılı geçiyor. Siz olsanız ne yapardınız. Böyle bişey duysanız siz sevgilinize sormazmısınız.