Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız? (Aileden ayrılma, yurtdışında yaşama kararı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben senim yerinde olsam bu konuyu uzatmadan hemen giderim.Hem ayrılma surecini kısaltırsın.Yaşam senin yaşamın elbette kararlarinda üzülenler olabilir.Ayrıca gittinmi geri gelemiyeceksin diye bir şey yok.Tatillerle uçağa atlar gelirsin.Ben olsam öyle yapardim.Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir ülkede oturma izni alıp orada özgür olabileceğini mi sanıyorsun ? (vatandaşlığın olmadıkça çok zorluk çekeceksin)
  • arkadaşlar herkese değerli düşüncelerini paylaştığı için çok teşekkür ediyorum.

O ya da bu, o ülke, bu ülke, şu şartlar bu şartlar, bunların hiç bir önemi yok. Beni rahatsız eden şey, "acaba aileme haksızlıkmı yapıyorum" düşüncesiydi. Bu nedenle "sizler olsanız ne yapardınız", "bir başkası olsa ne yapardı" ya da "çoğu insan ne yapardı" sorusuna cevap arıyordum ki "çoğu kişi" kavramı önemli, çünkü "çoğu kişi" onu diyorsa doğru olan odur.

Bu noktada aradığım cevabı buldum, konu kilitlenebilir, herkese yeniden çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.