Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız? (kız meselesi ciddi. +21)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bugüne kadar bu tarz başlıklara cevap atardım ama bir gün çaresiz kalıp küçük-büyük deneyimli-deneyimsiz arkadaşlardan cevap bekliyorum. Yaş 28 olunca biraz garip oluyor böyle başlık açmak ama her fikir bir çözüm alternatifi olabilir diye düşünüyorum.

Yazlıkta gördüğüm ve hoşlandığım bi kız var. yaklaşık 10 aydır seviyorum. Bu kızı kışın face'ten ekledim ama cevap vermedi bi süre. Sonra kabul etmemiş. Mesaj attım, cevap gelmedi... Yani 2-0 oldu maç.....

Daha sonra tekrar ekledim ve bi süre sonra tekrar reddetmiş......

Kız beni face'imdeki resimden tahmin edebiliyodur az çok. Yazlıkta da gördü...... Bunun kuzenine söyledim o da konuşmuş ama şuan kimseye ayıracak vaktim yok işe odaklandım demiş. o da 28 yaşında...

Ben karakterimle ve kişiliğimle onun kalbine dokunmak istiyorum. 3 yıllık bi ilişki bitirmiş evelki sene... Yaraları vardır muhakkak. Bunları beraber sarıp beraber ömür sürmek istiyorum.....

Fiziksel özellikleri hayallerimdeki gibi. Ancak karakter hakkında bilgim yok...

Şimdi......

İki alternatifim var.

1- Yazı bekleyip karşısına çıkmak
    2- Yaklaşan doğum gününü bir fırsata çevirip işyerine çiçek yollamak. (muhtemelen zarif bir orkide)

Ben ikinci seçeneğe odaklandım.

Ama bana "çok barzo işi, bence çiçek işine girme" diyen de oldu....... Oha çok iyi fikir işyeri adresini öğrenirse çok mutlu olur ilgili olduğunu anlar diyen de oldu......

Bildiğim tek şey, eğer kız buna da cevap vermezse, ben yazın yüzüne bakamam bunun......

Lütfen bildiğiniz tüm fikirleri yazın.

Sizden tek ricam başlığı pek geyik başlığına çevirmeyin zira bu ara bu yüzden kafam karmakarışık, incitici bi söz söyleyip kalp kırmak istemem.....

Hepinize teşekkürler

Ha bu arada sevdiği biri var mı bilmiyorum ama çıktığı kimse yok. (olsa zaten çiçek vs bana yakışmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımcı Aras -- 6 Mayıs 2014; 22:24:21 >

• vay be :) cevap yok
  • Yüzüne bakamaman saçma olur ama bir kıza tanımadığı bir erkekten çicek alıp sadece sevildiğini öğrenir egosu tatmin olur.

Şayet çiçek yolluyorsan muhabbette kurman lazım ama çiçeğe ne yazacağın önemli.

Seni seviyorum yazarsan kız tabi yüzünde bakmaz tanışmak için de
  • +21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yazı bekleyin kız zaten reddetmiş yani şuan arkadaşlık kurmak istemiyor çiçek gönderirsen belki ters teper belki de hoşuna gider bilemiyorum ama ters teperse karşısına çıkamam demişsiniz yazın pişman olmayın
  • İstemiyorum demiş işte. Ne laf anlamaz adamlarsınız. Anca ortak arkadaşınız araya girerse bir şeyler olur ki o da zor. Yoksa çicekle falan olacak iş değil o.

• İşemi odaklanmış bizim kızlarında kendilerine iş kadını süsü vermelerine hastayım sanki Microsoftta Ceo olmuş anasını satayım kanseremi çare arıyor vakit ayıramıyor geçecen bunları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle yazılan hiçbir yorumu okumadım ona göre yazıyorum.

1) yazlığa kadar geç kalırsan ne olacak hiç düşündün mü? şu andan itibaren tek bir saniye bile lehine işliyor haberin olsun.

2) eğer kız ile hiç muhabbetin yoksa göndereceğin çiçeğim tek bir gıdım anlamı olmaz, olan senin parana olur benden söylemesi.

bak ben hayatını bu dediklerime göre yap demiyorum sadece tavsiye veriyorum. olmazsa sakın bana küfür etme :)
  • Hocam iş felan hikaye kizimiz tip olarak begenmemiş sizi kanimca. Yoksa yas felan umrunda olmazdi bence baska arkadaslar arayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

İşemi odaklanmış bizim kızlarında kendilerine iş kadını süsü vermelerine hastayım sanki Microsoftta Ceo olmuş anasını satayım kanseremi çare arıyor vakit ayıramıyor geçecen bunları.

aynen gorsen mark zuckenberg sancak kendisini

ins olumlu olur.

• cicegi gonder gercekten istiyorsan

• İşe odaklandım diye bir bahane olmaz.Ya başka birisi var , ya da beğenmemiş.Beğenmediyse beğendirme ihtimalin var.Çiçek gönderme fikri güzel fakat önce başka birisi olup olmadığını öğrenmek lazım.
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Hocam seviyorsanız gidin yüzyüze konusun. Benim de böle bir meselem vardı. Kızda beni seviyormuş megersem. Ama ne yazıkki sadece 2 ay 12 gün çıkabildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

İşemi odaklanmış bizim kızlarında kendilerine iş kadını süsü vermelerine hastayım sanki Microsoftta Ceo olmuş anasını satayım kanseremi çare arıyor vakit ayıramıyor geçecen bunları.

Aynen katılıyorum kızın yaşı 28 olmuş zaten nereye iş düşünecek!
  • size ayıracak vakti olmayan birisi için asla mücadele içerisine girmeyin,bırakın nerde ne yapıyorsa onu yapsın.
  • Hiç ugrasma kardeş tavsiyesi kız iş diye bahane uydurmuş.

• Buraya tek bir kişi hariç herkese teşekkür ederim. Güzel yorumlarınız için sağ olun

Kızın hayatında kimse yok bunu biliyorum. Bundan 1 sene evvel bir başkası aynı şey ile ona gitmiş ona da aynı cevabı vermiş (bunu da bugün öğrendim)

Doğrusunu isterseniz seviyorum ve çiçek göndermek ise jest ve şaşırtıcı bi sürpriz olur diye düşündüm ondan aklımdaydı...

Ama face'ine bile eklemediği birinden alacağı çiçek ne kadar sürpriz etkisi yaratır onu kestiremiyorum. Tam da burada tıkanıyorum...

Avantajları; doğum gününü bilmem, işyeri adresini öğrenmiş olmam ve sevdiği çiçeği kapısına kadar göndermem.
    Dezavantajları; daha da itici hale gelmem, telefonla geri dönüş yapmaz ise şayet, asla yüzüne bakamayacak olmam.

Bu arada mesaj önemli diyen kardeşlerim; mesajım şu olurdu heralde "iyi ki doğmuşsun"

hani arkadaş değilim ya, uzaklarda bir yerlerde senin varlığına sevinen biri var şeklinde bi anlam yüklemek isterdim......

---

beni burada silkeleyen mesajlardan biri de "size vakti olmayan birisi için asla mücadele etme" vallahi o mesajı okuyunca bir an silkelendim resmen.....

burada seviyeli yorumları okumak çok güzel. Türkiyenin belkide öteki ucundan biri, iki kelimeyle destek oluyor yardım etmeye çalışıyor. Teşekkürler hepinize....

• Ek olarak, kız kariyer yapmaya çalışan biri. Popüler bir firmada çalışıyor...

Ve ne yalan söyliyeyim, böyle idealist kızlar ile hayat birleştirilir mi onu da bilemiyorum doğrusu... Asi ruhlu olduklarını düşünüyorum.

Ama seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

Ek olarak, kız kariyer yapmaya çalışan biri. Popüler bir firmada çalışıyor...

Ve ne yalan söyliyeyim, böyle idealist kızlar ile hayat birleştirilir mi onu da bilemiyorum doğrusu... Asi ruhlu olduklarını düşünüyorum.

Ama seviyorum

Baya negatif bir mesaj olucak belirtim.
    10 aydir, karakterini bilmedigin tanimadigin etmedigin bir kizi seviyorum diyorsun. Pardon da neyini seviyorsun? Face'deki fotosunu mu? Yani bu bir nevi Rihanna'yi sevmek gibi birsey degil mi yada herhangi bir top-modeli? Karakterini bilmedigin birisi icin 'sevmek' kelimesini kullanmak, heleki senin gibi 28 yasinda biri icin enteresan gercekten.
    2 kez ekleme, bir kez mesaj atmissin iplememis kiz seni gayet acik net. Eklemeleri bosverdim, mesajina iki kelime cevap bile yazmamis. Kizin gozunde israrci sapik statusune girmen icin cicek yollamak cok mantikli evet. Kiz toplamda 4kez reddetmis seni, 2 ekleme, 1 mesaj ve birde araci yollamissin..
    Yaza surda ne kaldi 2 ay beklersin, yuzyuze gelince tanisirsin yada tanisamazsin bilmiyorum. Tanisincada hemen sevgili olup evlilik hayalleri kuracaginizi dusunmeye baslamamani tavsiye ediyorum. Hakkinda hayirlisi olsun.

• Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    sabırsız oldugun için 2. seçenektesin. onu görmek için yazı bekliyosan zaten o kadar sevmiyosundur. gerçi ben iki üç haftada bir on saat gidiş on saat geliş yol tepip geceleri sokaklarda yatıp bir kere yüzünü görmek için neler yaptım, olmazsa olmuyo :d ama seviyo :S
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.