Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
297.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnterneti üstteki komşumun iki yan odasından alıyorum. Ancak bina yapısı gereği tam hizalama(aynı hizadaki odaya koyma) şansım bulunmuyor.

Laptop modeme en yakın odadan 2 çubuk ve kopma olmadan giriyor. Masaüstü bilgisayar bu odanın yanındaki odada. Burada da laptop 1 çubuk ve zaman zaman kopma ile çok yavaş giriyor. Benim amacım kablosuz ağı masaüstü pc nin olduğu odadan kablolu+kablosuz dağıtmak. Özellikle masaüstünün kablolu interneti şart.

Kullandığım cihazları ve çekim seviyeleri ile kopma durumlarını aktarayım. Masaüstü denemeleri:

TP Link 7200N wifi adaptör. 3 çubuk ve nadir kopma. Net genelde hızlı.

Edup 300 mpbs wifi adaptör. 5 çubuk ve nadir kopma. Net genelde hızlı.

TP Link WA701ND Acces point. Universal Repeater modu. 1 çubuk ve nadir kopma. Net çok yavaş.

Zyxel WAP3205 v2 300 mpbs Acces Point. Universal Repeater modu. Ağı görmüyor.

Asus RT-N12 AP/R.E/Router. Range Extender modu. Ağı bazen tek çubuk görüyor bazen de görmüyor.

TP Link WA830RE v2 Range Extender/AP. Range Ex. modu. Ağı bazen tek çubuk görüyor bazen de görmüyor.

Kullandığım cihazları tarih sırasına göre yazdım. Komşumun modeminin anteni değişmiyor.

• Merhaba,

TP Link WR720N adli cihazimla internet girdigimde 1 veya iki saat sonra connection'im limited oluyor ve internet sitelerine hem bilgisayarimdan hem de telefonumdan vs baglanamiyorum. Bilgisayarimdan/telimden wifi yi kapatip acinca tekrar baglanti saglanior ama 1-2 saat icinde tekrar kesiliyor. Acaba bu problem ile daha once karsilastiniz mi? ve nasil bir cozum onerirsiniz?

Tesekkurler.
  • remziakyuz R kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Elimizde bize belirtmiş olduğunuz özelliklere uygun minimum seviyedeki cihaz modeli aşağıdaki gibidir.

TL-SG3424P

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Tp-Link TL-WA901ND Alıp antenlerinide 8 dbi antenle değiştirirseniz. Sizin tarafınızdan etkili olacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • dertliali D kullanıcısına yanıt
    değerli Müşterimiz;

Cihaz ile hangi mod'da bağlantı sağlamaktasınız. WAN portunu kullanıyor musunuz?

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Tp-Link TL-WA901ND Alıp antenlerinide 8 dbi antenle değiştirirseniz. Sizin tarafınızdan etkili olacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

İlginiz için teşekkür ederim. Dün akşam müşteri temsilcisi yardımıyla DHPC kapatma, IP sabitleme gibi ayarlarla sinyali 1 çubuk artırdık ve daha stabil oldu. Modem üzerinden kanal sabitleme de yaparsam daha fazla performans alacağımı belirttiler. Daha olmadı önce anten değişimi sonra da yine olmazsa belirttiğiniz modeli alacağım. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Evet, ana modemden, WP720N modemine gelen kablo WAN portuna bagli.
  • dertliali D kullanıcısına yanıt
    Size detaylı yardımcı olunabilmesi için bir mail adresi bildirirseniz. Tarafınıza kurulum dökümanı yönlendirilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Merhaba, kablolu modemlerim evimde ki 3 bilgisayarda da çalışmıyor ancak wifi kullanarak internete girebiliyorum. modemi resetlemek kapatıp açmak gibi durumları yaptım, ama wifi''den girerken sorun olmaması ancak kablolu internetimde sorun olmasının sebebi nedir?
  • byguray kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız kabloda sorun olması , kullandığınız modemin portun da problem olması ve bilgisayarın yerel ağ kartı ile ilgili bir problemden kaynaklanır. Bu aşamada yapılması gereken farklı bir ethernet kablosu ile denemek tekrar aynı problem devam ediyor ise modeminizi teknik servise yönlendirmeniz gerekmektedir. Modeminizin modeli nedir?

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • byguray kullanıcısına yanıt
    Sizden mesaj gelmeyip, internete acil bağlanmamız gerektirğinden, yeni bir modem alıp TTNET ile telefon görüşmesi yaparak ayarlarımızı yaptık. İlgilendiğiniz için sağolun :)
  • Sa. ben tp link TD854W markalı modemı kullanıyorum. benım evımde ıkı tane pc var bırındekı ınternet hızını dusurup dıgerınde arttırmak ıstıyorum QoS ayarları nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonreis -- 22 Mart 2014; 18:42:26 >
  • tplinke mail attım ama dönmediler
    sorunum apartmanca kablosuz internet kullanıyoruz.42 daire 1 modem -3 ap -ve 7-8 sinyal yükselticiler var .şimdi benim sorunum 3 diş çekmeme rağmen ara ara bağlantı kopuyor.ne tavsiye edersiniz
  • hdd yada flash bellek takip wi-fi üzerinden android telefonumdan dosya paylaşımı yapabileceğim 3g dahili bataryalı mobil modeliniz var mı? dark rangemax aldım fakat android telefonla dosya paylaşımı yapmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hrnayn H kullanıcısına yanıt
    Sinyal tekrarlama modun da kopmalar meydana gelmesi yaşanabilir. Mesaj yoluyla telefon numarasınızı bizlere iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • sonreis S kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz

Bandwith Control ayarı ile ilgili olarak Router kullanmanız gerekmektedir. TD-854W modeminizde bunu gerçekleştirmeniz için Sentim Bilişim firması ile irtibata geçip bilgi alabilirsiniz. 444 02 94 - 444 80 20

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Sinyal tekrarlama modun da kopmalar meydana gelmesi yaşanabilir. Mesaj yoluyla telefon numarasınızı bizlere iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Hocam bende tplink TD-W8960N var üst komşuyada kablosuz ulaştırmam gerekiyor ama sinyal çok zayıf 2 diş gösteriyor.
    şimdi TP-Link TL-WA750RE alıp üst kata 2 diş gören yere takmayı düşünüyorum o şekilde yaymaya çalışsak yeterli olurmu
    acaba ? hem ben anlamıyorum , gittik o zaman iyisi olsun dedik tplink aldıkta biz daha üst kata kablosuz ağ yetiştiremiyoz
    adamda airties rt211 var kendi 4 kat binasını besliyor yetmiyo birde komple bize yayın yapıyo 3 diş çekiyo kafayı yicem ya
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

TL-WA850RE ile 300 Mbps sinyalden daha verimli bağlantı alabilirsiniz. bu aşamada yapılması gereken TD-W8960N Modeminizin yazılımını güncelleştirip daha sonrasında Range Extender cihazı ile sinyal güçlendirme yoluna gitmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Merhaba TP-LİNK;

Super onlıne fıber internet kullanıyorum.... Evimin içinde Dosyalarımı, HD Filmlerimi, usb HDD deki medyalarımı paylaşacağım kablosuz bir ağ oluşturmak istiyorum.... Hangi ürününüzü önerirsiniz.... Bu arada Notebook, Led Tv, ve akıllı telefonlarım DLNA destekli...

Şimdiden teşekkür ederim.....
  • janjarre kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Size önerilen Ürün link'i aşağıdaki gibidir. İyi günler dileriz.

TL-WA890EA

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.