Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Access pointin ip adresi 192.168.1.254, bu modeme yerel ağ bağlantısı ile uydu sisteminin modemi bağlanıyor. Onun adresi telnetten baglanırken 10.166.1.177. Cep telim AP üzerinden wifi ile baglandıgında ip adresi olarak 10.0.2.189 atıyor, yöneltici 10.0.2.1 , dns 10.0.2.1 . Bunlardan birşey çıkar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captaingurkan -- 7 Nisan 2014; 18:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb.
    Bazı forumlarda güvenlik için 53 nolu TCP Portunun kapatılmasından söz ediliyor,
    Siz ne diyorsunuz eğer kapatılması gerekiyorsa 1043 modelin de bu portu nasıl kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 10 Nisan 2014; 17:29:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

53 Numaralı portun kapatılması gerekmemektedir .Bu aşamada merkez noktadaki internet sağlayan cihazın dış ip ile erişim kısıtlaması için ACL etkin yapıp . Daha sonrasında bağlantıyı kapatması gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

53 Numaralı portun kapatılması gerekmemektedir .Bu aşamada merkez noktadaki internet sağlayan cihazın dış ip ile erişim kısıtlaması için ACL etkin yapıp . Daha sonrasında bağlantıyı kapatması gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Biraz daha açarmısınız,
    Benim netmaster modem bridge modda çalışıyor ve kablo ile Tplink 1043 routere bağlı,
    Dışarıdan modeme yada bilgisayarlarıma erişimi engellemek mümkün mü, tplink routerde firewall açık. Yani herhangi bir şahıs yada dns üzerinden yada vpn ile bağlandığımda birileri girebilir mi.

Değerli Kullanıcımız;

TP-LINK Router cihazının MAVİ portunamı yoksa SARI portunamı bağlı ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Değerli Kullanıcımız;

TP-LINK Router cihazının MAVİ portunamı yoksa SARI portunamı bağlı ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Mavi

Değerli Kullanıcımız;

Modeminizi köprü moduna alıp daha sonrasında İnternet bağlantısını Router cihazı içerisinde sonlandırdığınızda dışarda erişim bile bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Değerli Kullanıcımız;

Modeminizi köprü moduna alıp daha sonrasında İnternet bağlantısını Router cihazı içerisinde sonlandırdığınızda dışarda erişim bile bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

biraz açıklayıcı yazarmısınız sanki cümleleriniz düşük ve anlaşılmaz durumda kalmış daha açık ve net yazarmısınız
    Değerli Müşterimiz;

Size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını mesaj olarak bizlere iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • slm iyi günler
    Tp-link TL-WA7210N bbu ürünü almayı düsünüyorum ne kadar uzaktan sinyal almam mümkün bu cihazla acaba bilgi verirmisiniz ltf
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc gözgöz

slm iyi günler
    Tp-link TL-WA7210N bbu ürünü almayı düsünüyorum ne kadar uzaktan sinyal almam mümkün bu cihazla acaba bilgi verirmisiniz ltf

Nasil bir yapida kullanacaginiza bagli

• kaplosuz ag baglantısı olarak hiç bir cihaz olmadan leptopla 3 4 tana ag gözüküyo sadece 1 2 dis cekimi var bu cihazla ne gibi bi degisiklik olur ev de kullanmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc gözgöz

kaplosuz ag baglantısı olarak hiç bir cihaz olmadan leptopla 3 4 tana ag gözüküyo sadece 1 2 dis cekimi var bu cihazla ne gibi bi degisiklik olur ev de kullanmak için

Sadece notebook icin dis ortam ap almaya gerek yok usb adaptorlerde is gorur
    Orta yollu birsey isterseniz 500 mw gucunde tp link 7200n olabilir daha iyi birsey isterseniz alfa tavsiye ederim 1w lik urunleri var

• teşekürler
  • quote:

Değerli Müşterimiz;

Size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını mesaj olarak bizlere iletirseniz. Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Telefona gerek yok bence, foruma yazarsanız benim dışımda başka forumdaşlarda yararlanırlar.

Konu başlığı, SİZ SORUN TPLİNK CEVAPLASIN. lütfen daha anlaşılır ve açık seçik forumda anlatınız ve herkes yararlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 14 Nisan 2014; 23:44:59 >
    Değerli Kullanıcımız;

53 no'lu port DNS portudur. Dışardan gelen saldırılar genellikle bu port üzerinden yapılmaktadır. Bazı modemlerin yada sunucu cihazların uzaktan erişim portu açık ise dışarıdan gelen saldırılara korumasız kalmaktadır. Bunu engellemenin yoluda tüm modemlerin veya sunucu cihazların uzaktan erişim ayarını kısıtlamanız yada kapatmanız gerekmektedir.

TL-WR1043ND cihazının web arayüzünde bu işlem kapalı olarak gelmektedir. Eğer modeminizde bu ayar açık ise kapatmanız gerekmektedir.

TL-WR1043ND Router cihazında WAN bağlantı tipi nedir ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Değerli Kullanıcımız;

53 no'lu port DNS portudur. Dışardan gelen saldırılar genellikle bu port üzerinden yapılmaktadır. Bazı modemlerin yada sunucu cihazların uzaktan erişim portu açık ise dışarıdan gelen saldırılara korumasız kalmaktadır. Bunu engellemenin yoluda tüm modemlerin veya sunucu cihazların uzaktan erişim ayarını kısıtlamanız yada kapatmanız gerekmektedir.

TL-WR1043ND cihazının web arayüzünde bu işlem kapalı olarak gelmektedir. Eğer modeminizde bu ayar açık ise kapatmanız gerekmektedir.

TL-WR1043ND Router cihazında WAN bağlantı tipi nedir ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Teşekkürler,

Bu portun açık yada kapalı olduğunu, açık ise nasıl ve hangi ayarlar bölümünden kapatılacağını adımları ile yazarmısınız, resimde eklerseniz daha güzel olur,

Ayrıca bu port normalde yani cihazın fabrika ayarları dediğimiz ayarlarında kapalı olarak mı geliyor.

Değerli Kullanıcımız;

Fabrika ayarlarında kapalı gelmektedir. Gerekli resimler aşağıdaki gibidir. Remote Management bölümünde ip adres kısmına 255.255.255.255 yazdığınızda açık konumda olucaktır. Fabrika ayarlarında da belirttiği gibi 0.0.0.0 olduğunda kapalı konumda olmaktadır .Resimlerde belirtildiği gibi ayarlar bu şekilde olmalıdır.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 15 Nisan 2014; 16:51:02 >

• quote:

Değerli Kullanıcımız;

Fabrika ayarlarında kapalı gelmektedir. Gerekli resimler aşağıdaki gibidir. Remote Management bölümünde ip adres kısmına 255.255.255.255 yazdığınızda açık konumda olucaktır. Fabrika ayarlarında da belirttiği gibi 0.0.0.0 olduğunda kapalı konumda olmaktadır .Resimlerde belirtildiği gibi ayarlar bu şekilde olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Teşekkürler, hem ben hemde başka ihtiyacı olan forumdaşlar öğrenmiş olduk.

• ben komsumla ortaklasa wireless kullanmak.istiyorum komsum yan binada benim bina ile komsunun binası arası en fazla 5m fakat ben 4.kattayım komsum zemin katta (yani modem zemin katta) 4 .kat yani benim.oldugum kat ile zemin kat arası 100m civarı ben evimin oturma odasından laptopun wirelessi ile komsunun wirelessine. baglanıyorum fakat 16mbben internetten sadece 1mb cekiyorum.hocam durum.bundan ibaret simdi sorum ben masaüstü pc ile komsunun modemine baglanmak.istiyorum 5210g alsam.oturma.odasının balkonuna koysam sizce komsunun wirelessini kullanabilirmiyim.yani 5210g isimi görür mü eger görürse yaklasık kac mb hız alırım (HOCAM BU ARADA KOMSUNUN MODEMİ TTNETIN VERDIGI huwaei marka dandik bir sey eger isterseniz oturma odasının balkonundan foto cekip yollayabilirim bu arada bir veya iki tane duvar engeli var komsum yan binanın zemin.katında oturdugu.icin bir dairenin terası var engel.baska bisey yok.hocam.simdiden tessekürler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.