Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar;

Resimli anlatım sisteme yüklenecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • arownserhat kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Belirttiğiniz kablo ile bağlantısını sağlayamassınız. Soket farklılığı bulunmaktadır. Daha öncesinde TD-W8901G ile daha önce bu anteni kullandınız mı?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Aşağıdaki konuda yazdığım sorun için çözüm belirtebilirseniz sevinirim. Kullandığım modem TP-LINK TD-W8901G modelidir. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

http://forum.donanimhaber.com/m_90841374/tm.htm
  • Merhabalar ;
    Yan komşumdan internete bağlanıyorum. Modem onun evinde. Laptopum ile onun modeminin bulunduğu oda arasında 2 oda 3 duvar mesafe var. Laptopumda genelde sinyal seviyesi 2 bazen ise 1 seviyesine iniyor. Ben bu sinyali en güzel sonuç alabileceğim şekilde nasıl güçlendirebilirm ? Tp linkin ürünlerini inceledim. Şu ürünler arasında kaldım. Acaba bana hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn823n-300-mbps-kablosuz-n-mini-usb-adaptoru/ReviewsProduct.aspx?productId=bd300801&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Bilgisayar&Id=34676&r=0

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=bd302580&categoryid=60004516&sku=BD302580&rcm=a.rp

• quote:

Orijinalden alıntı: eminöğretmen

Merhabalar ;
    Yan komşumdan internete bağlanıyorum. Modem onun evinde. Laptopum ile onun modeminin bulunduğu oda arasında 2 oda 3 duvar mesafe var. Laptopumda genelde sinyal seviyesi 2 bazen ise 1 seviyesine iniyor. Ben bu sinyali en güzel sonuç alabileceğim şekilde nasıl güçlendirebilirm ? Tp linkin ürünlerini inceledim. Şu ürünler arasında kaldım. Acaba bana hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn823n-300-mbps-kablosuz-n-mini-usb-adaptoru/ReviewsProduct.aspx?productId=bd300801&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Bilgisayar&Id=34676&r=0

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=bd302580&categoryid=60004516&sku=BD302580&rcm=a.rp

TP-LINK 740n ayrıca internette anlatimi mevcut en iyi performans bu cihazlardan alınıyor boyle tekrarlama da f/p oranı yuksek yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhabalar ;

Tp link 7200nd tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Merhabalar ;

Bahsettiğiniz usb çıkışlı antenli modelleri öneren çok oldu hatta 2 antenlisini de önerdiler ama laptopumuzla sürekli o cihazla gezecekmiyiz? başka bi şansımız yok mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Merhabalar ;

Bahsettiğiniz usb çıkışlı antenli modelleri öneren çok oldu hatta 2 antenlisini de önerdiler ama laptopumuzla sürekli o cihazla gezecekmiyiz? başka bi şansımız yok mu ?

Ikinci linkteki urun universal repeater yapiyor biraz hiz kaybina razi olursaniz yayini tekrarlarsiniz

• Aslında 1. linkteki ürün hoşuma gitmişşti. Hem küçüklüğü açısından hem performansı hakkında da olumlu yorumlar okudum. DH ' de Tp link soru cevap kısmı var dediler buradaki arkadasların da görüsünü alayım dedim. Son kez sorsam 1. linkteki ürünü alsak verim alabilirmiyiz aynı şartlarda ? ( 2 oda 3 Duvar var arada ) teşekkürler...
  • Aslında 1. linkteki ürün hoşuma gitmişşti. Hem küçüklüğü açısından hem performansı hakkında da olumlu yorumlar okudum. DH ' de Tp link soru cevap kısmı var dediler buradaki arkadasların da görüsünü alayım dedim. Son kez sorsam 1. linkteki ürünü alsak verim alabilirmiyiz aynı şartlarda ? ( 2 oda 3 Duvar var arada ) teşekkürler...
  • quote:

Aslında 1. linkteki ürün hoşuma gitmişşti. Hem küçüklüğü açısından hem performansı hakkında da olumlu yorumlar okudum. DH ' de Tp link soru cevap kısmı var dediler buradaki arkadasların da görüsünü alayım dedim. Son kez sorsam 1. linkteki ürünü alsak verim alabilirmiyiz aynı şartlarda ? ( 2 oda 3 Duvar var arada ) teşekkürler...

Normalde 7200nd 500 mw sizin almak istediginiz 100 mw deneyip tepkiye bakin derim

• edit : modem alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 28 Nisan 2014; 21:35:22 >
  • Merhabalar,
    Cihazım:
    Model No. TD-W8968
    Firmware Version:0.6.0 1.3 v0005.0 Build 131226 Rel.33881n
    Hardware Version:TD-W8968 v1 00000000
    Sorunum şu. No-Ip.com adresine kayıt yaptırdım. Host olarak ekledim ve bilgilerimi de modeme girdim. NoIp ile bağlantı kurulmuş durumda. Modemde Manage Control menüsünden Remote Management Enable ve Port olarak 8080 girdim. MAC adresi de ekledim. Amacım modeme uzaktan bağlanıp ayarları kontrol etmek. Atıyorum, istediğim saatte işyerimdeyken evdeki modeme girecek ve WiFi iptal edebileceğim. Ama mümkün değil. Ne yaptıysam olmadı. Modemden mi kaynaklanıyor NoIp'den mi anlayamadım gitti. NoIp'den kaynaklansa modemin o andaki IP adresine yönlendirlmem herhalde. Çünkü örneğin abc.noip.me ile ayarları yapıyorum ve dışardaki bilgisayardan girdiğimde modemin o anki ip adresine yönlendiriliyorum. Fakat bu IP adresinden modeme uzaktan bağlanmak login sayfasına girmek mümkün olmuyor. Firewall ayarlarımı da disable etmeme rağmen. Öneriniz olursa sevinirim.
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• TaOcHe kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Uzaktan modeminize bağlantı sağlayıp wi-fi kapatmak istiyor iseniz, yapmanız gereken Remote Management portunuzu aktif ettikten sonra static ip adresiniz ile bağlantı sağlayabilirsiniz.

Örneğin: 85.125.55.46:8080 yazıp cihazınızın web arayüzüne giriş sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Merhabalar,

Şu an elimde TD W8101G modem ve TD W8151N 150MBPS modem var.

Ana internete bağlı olan modemim: TD W8151N
    Köprü görevi görecek modem: TD W8101G

Sorum şu; bu iki modemi kablosuz olarak birbirine bağlayarak ana modemdeki interneti köprü modeme nasıl aktarabilirim? (köprü modemden ethernet ile masaüstü bilgisayara bağlanıcam) Bir kaç şey denedim, WDS özelliği ile access point olarak kanal vs. mac adresi vs. hepsini yaptım ama olmuyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Alésta kullanıcısına yanıt
    Değerli TP-LINK Kullanıcımız;

Bu konuda almanız gereken ürün Access Point ürünüdür. TD serilerimiz ADSL modemlerimiz olduğundan dolayı Kablosuz sinyal tekrarlama modunu desteklememektedir .

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • merhabalar evimde HDD lerimi pc den tv ye oradan media playere taşımaktan yoruldum. HDD lerimdeki jpeg müzik film vs dosyaları ağ üzerinden tvde oynatabileceğim istedğim zaman masaüstü pcden HDD leri güncelleme yebi jpeg vs yukleyebileceğim bir sistem yapabilirmiyim teşekkürler.
  • jamirooo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Bu sistemi oluşturabilmeniz için USB bulunan router cihazlarımızdan alıp daha sonrasında Bilgisayarınızı Televizyonunuzu Router cihazına bağlayarak USB HDD kullanabilirsiniz. Sizlere önerilen TL-WDR serilerimizden dir. Bütçenize uygun olarak herhangi birini tercih edebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Merhabalar;

Bu sistemi oluşturabilmeniz için USB bulunan router cihazlarımızdan alıp daha sonrasında Bilgisayarınızı Televizyonunuzu Router cihazına bağlayarak USB HDD kullanabilirsiniz. Sizlere önerilen TL-WDR serilerimizden dir. Bütçenize uygun olarak herhangi birini tercih edebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

cevabınız için teşekkürler. bilgisayar ve tv yi kablolumu kablosuz mu bağlamak gerekir hdd leri pc ye bağlayacağız. TL-WDR serisinde önerebilceğiniz stabil çalışan model hangisidircevabınız için teşekkürler. bilgisayar ve tv yi kablolumu kablosuz mu bağlamak gerekir hdd leri pc ye bağlayacağız. TL-WDR serisinde önerebilceğiniz stabil çalışan model hangisidir
  • jamirooo kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WDR4300 tavsiye edilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.