Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sisteme 50 kisi baglanabilir mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde tilgin marka 1311 Superonline fiber modem var, eğer bu modemi iş yerine götürürsem ve oradaki ethernete bağlayıp interneti yayabilirsem ev için fiber uyumlu ip kamera (port açmam için yardımcı olunacak), usb hard disk (dışarıdan erişim lazım) takılacak.

ikinci senaryo evdeki tilgin'ın evde kalmasıyla ilgili (eğer iş yerinde ethernetten çalışmıyorsa) olacak, iş yerindeki ethernetten gelen internete yeni cihaz bağlanacak, kablosuz ve kablolu olarak interneti yayacak, o cihaza canon ip4950 yazıcı print server olarak bağlanacak, usb hard disk (dışarıdan erişim şart) takılacak. bu senaryoda adsl/fiber vb özellikli tam donanımlı bir şey olursa Superonline anlaşması bitince o cihazı eve getirmek istiyorum ya da değmez illa ki şunu (router gibi) al, ayarları çok kolay, pişman olmazsın dediğiniz fiyat performansı yüksek bir şey olursa da olur, hali hazırda hiç kullanmadığım eski cnet kablosuz adsl 4 port modem de var ....

• TP-LINK TD-W8968
    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd301468&categoryId=3009801

TP-LINK TD-W8970
    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8970-300mbps-n-kablosuz-4-port-gigabit-3x5dbi-degistirebilir-antenli-2xusb-wps-ewan-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd303176&categoryId=3009801

bu iki cihaz ile her şey yapılabilir gibi görünüyor:) ne diyorsunuz, içinde her şey var galiba, tek sorun ben port açmayı bilmem, ayarlara/terimlere çok yabancıyım, birinin bana yol göstermesi, telefonda adım adım yardım lazım...

• Selam, usb yazıcımı kablosuz kullanmak için TP-LİNK tl-wps510u v.5 printserver aldım. ama bir türlü kuramıyorum denemediğim teknik kalmadı. yardımcı olursanız sevinirim. işletim sistemi windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan1054 -- 10 Mayıs 2014; 22:26:48 >
  • Öncelikle merhabalar,
    TP-LINK TD-W8101G modeme sahibim evimdeki wifi ı modemle ethernet üzerinden masaüstü bilgisayara bağlamak istiyorum acaba mümkün müdür? tam tersini yapabildim ethernetden verdiğim interneti wifi la paylaştım ancak bana lazım olan bu değil zaten wifi modemim var ancak masaüstü bilgisayara uzak bir konumda evin heryerine kablo çekmek de istemiyorum
    Şimdiden teşekkürler
    @TP-LINK TURKIYE

• yukarıdaki linkten TP-LINK TD-W8968 300Mbps 4Port 101.5TL/9 taksit ücretsiz kargo ile ürünü aldım, toplam alışverişi 200 tl üzerine çıkararak 20 TL de toplamdan site indirimi oldu.

bu modemi evdeki tilgin 1311 fiber Superonline yerine takmayı + usb hard diskleri nette paylaşmayı + ip kamera ile dışarıdan evi izlemeyi istiyorum, umarım port açmada falan sorun yaşamam, yardımcı olursunuz, buradaki varlığınızdan ötürü bu markayı aldım, ortada sahipsiz bir sürü marka model var, teknik destek bu aşamada benim için çok önemliydi ...

iş yerindeki geniş internet ethernetine tilgin modemi takıp kablosuz router ve Ethernet 4 port switch gibi kullanmak istiyorum, orada ek Ethernet/usb girişli nas zımbırtım ile usb yazıcımı printserver yapıcam, umarım sorun çıkarmaz ...

çok araştırdım, bir ara 8980 almayı gözüme kestirdim, sonra aradaki fark sebebiyle bu da bana yeter dedim:) online oyun oynamıyorum, hanım ailesiyle webcam görüşmesi yapıyor, şu an tilgin ile ben nette gezinirken düşmeler arada olsa da idare ediyorlardı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 11 Mayıs 2014; 23:32:46 >

• Taarruzcu T kullanıcısına yanıt
    Değerli DonanımHaber Kullanıcısı;

Belirtilen sisteme 50 kişilik bir bağlantı için ve bunların trafiğini düzenlenmesi için TL-R470T+ alınması gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • erhan1054 E kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Tarafımıza mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi iletirseniz. Kurulum dökümanını sizlere mail olarak iletebiliriz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Kullanıcımız;

TD ile başlayan tüm cihazlarımız ADSL teknolojisine sahip modemlerimizdir. Bu modemlerde CLİENT ( Kablosuz Sinyali Kabloluya çevirme ) bulunmamaktadır.

TL-WA ile başlayan ve TL-WR ürünlerinden bazılarında Client özelliği bulunmaktadır.

Size tavsiye edilen ürün TL-WR702N ürünüdür.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 1-Merabalar. benim elimde TL-WA901ND cihaz var. Yeni aldım fakat bir çok sorunla karşılaşıyorum. Örneğin; Bridge with AP özelliğini kullanamıyorum. Bağlanmak istediğim modemi seçip şifresini giriyorum, sonra aşağıya onun vermesini istediğim SSD'yi ve şifreyi giriyorum. Fakat finish dediğimde bağlantı gelmiyor, ''tanımlanamayan ağ''da kalıyor. statik ip ataması yaptım gene aynı sorun bağlanamıyorum.

2- Ve Repeater seçeneğinde ise bağlanabiliyorum fakat kopmalar oluyor, halbuki 4 diş çekiyorum kopması biraz garip. Cihazı kapatım açınca tekar bağlanabiliyorum. Fakat bu çok sık oluyor, nerdeyse yarım saat başı.

3- Ve şunu sormak istiyorum, ben arkadaşımın modeminden çekiyorum, onunla ortak kullanıyoruz. TL-WA901ND'yi iyi sinyal almak için satın aldım. fakat arkadaşım ben cihazla , repeater modunda bağlandığımda onun wifi özelliğinin kapandığını söylüyor. Yani ben bağlanınca, onun kablosuz bağlantısı kesiliyormuş. sadece benim cihazımdan çekiyormuş onun modemi kablosuz dağıtmaz oluyormuş. Bu sorun neden kaynaklanır acaba ?
    teşekkür ederim.

• _serdaryılmaz_ _ kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Repeater Mode özelliğinde arkadaşınızın bağlantısında problem olmaması gerekmektedir. Repeater kurulumu için support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak kurulum dökümanı yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz bir irtibat numarasını mesaj yoluyla iletirseniz . Tarafınıza dönüş sağlanıp yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: _serdaryılmaz_

1-Merabalar. benim elimde TL-WA901ND cihaz var. Yeni aldım fakat bir çok sorunla karşılaşıyorum. Örneğin; Bridge with AP özelliğini kullanamıyorum. Bağlanmak istediğim modemi seçip şifresini giriyorum, sonra aşağıya onun vermesini istediğim SSD'yi ve şifreyi giriyorum. Fakat finish dediğimde bağlantı gelmiyor, ''tanımlanamayan ağ''da kalıyor. statik ip ataması yaptım gene aynı sorun bağlanamıyorum.

2- Ve Repeater seçeneğinde ise bağlanabiliyorum fakat kopmalar oluyor, halbuki 4 diş çekiyorum kopması biraz garip. Cihazı kapatım açınca tekar bağlanabiliyorum. Fakat bu çok sık oluyor, nerdeyse yarım saat başı.

3- Ve şunu sormak istiyorum, ben arkadaşımın modeminden çekiyorum, onunla ortak kullanıyoruz. TL-WA901ND'yi iyi sinyal almak için satın aldım. fakat arkadaşım ben cihazla , repeater modunda bağlandığımda onun wifi özelliğinin kapandığını söylüyor. Yani ben bağlanınca, onun kablosuz bağlantısı kesiliyormuş. sadece benim cihazımdan çekiyormuş onun modemi kablosuz dağıtmaz oluyormuş. Bu sorun neden kaynaklanır acaba ?
    teşekkür ederim.

901 ustunde dhpc yi kapatip varsayilan ag gecidi ve birinci dns yi kaynak modem ip verin

• Merhaba,

Elimde TP-LINK TL-WA801ND 300 Mbps N Access Point bulunmakta. Modemim TP-Link W8101G.

WA801ND yi repeater olarak kullanmak istiyorum fakat kullanım kılavuzundaki yönergeleri izleyerek yaptığım kurulumdan bir sonuç alamadım. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • ttnetin verdiği 9074 modeli var. fakat bendeki problem biraz tuhaf. bilgisayarımı hemen hemen her açışta ağ hatası alıyorum (ağ simgesinin üzerinde ünlem işareti çıkıyor). ağ ve paylaşım merkezinden yerel ağ bağlantısı durumuna geldiğimde, local ip adresinin 192.168.2.221 olduğunu görüyorum, oysa ki bendeki tp-link modemde modem yerel adresi 192.168.1.1, yani internet explorer'a tıkladığım zaman 192.168.2.1 ile başlayan hata alıyorum ve airties 5341tt sayfası çıkıyor. internet bağlantınız yok diyor. şu an nasıl bağlandın derseniz, modemden ve kendi Ethernet ayarlarımdan sabit ip yapılandırması yaptım ancak böyle bağlantı sağlayabildim. sizce problem nedir?
  • Komşumla ortak internet kullanıyoru wi-fi üzerinden. Hızı eşit şekilde paylaştırma yolu var mıdır? Modem modelim TP-LINK TD-864W

Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: _serdaryılmaz_

1-Merabalar. benim elimde TL-WA901ND cihaz var. Yeni aldım fakat bir çok sorunla karşılaşıyorum. Örneğin; Bridge with AP özelliğini kullanamıyorum. Bağlanmak istediğim modemi seçip şifresini giriyorum, sonra aşağıya onun vermesini istediğim SSD'yi ve şifreyi giriyorum. Fakat finish dediğimde bağlantı gelmiyor, ''tanımlanamayan ağ''da kalıyor. statik ip ataması yaptım gene aynı sorun bağlanamıyorum.

teşekkür ederim.

901 ustunde dhpc yi kapatip varsayilan ag gecidi ve birinci dns yi kaynak modem ip verin

Biraz daha detaylı anlatırmısınız, ben bu konularda acemiyimde.

quote:

Orijinalden alıntı: nasilyapsam

Komşumla ortak internet kullanıyoru wi-fi üzerinden. Hızı eşit şekilde paylaştırma yolu var mıdır? Modem modelim TP-LINK TD-864W

Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

Abicim hız dağıtma özelliği airties modemlerde vardı ama tplinkte varmı bimiyorum. Söylemesi ayıp bu cihazı aldığıma biraz pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _serdaryılmaz_ -- 16 Mayıs 2014; 23:58:07 >

• Merhaba TP-LINK TD-W8151N adsl modem satın aldım. İnternet bağlantım için salonda bu modemi kullanacağım. Uzak bir odada ise ethernet bağlantılı printerimi eski turksat kablo wifi modemime ethernet portundan bağladım. Şimdi tp link ağıma printerin bağlı olduğu modemi wifi ile nasıl bağlayabilirim.diğer modemim cbw 700

• Merhaba elimde TP-Link TD-W8970 modem TP-Link 7210N access point var modemden 7210 a 10 metre cat6 kablo ile access point modunda bağlantı yaptım sinyal gücü iyi olmasına rağmen belirli bi süre sonra internet erişimi yazmasına rağmen internete giremiyorum daha sonra internet erisimi yok yazısı ve sarı ünlem işareti çıkıyor müşter hizmetleri teknik ekip tarafından aranacaksınız dedi ama hala bi gelisme yok böyle biseyle karşılaşıp çözüm bulabilen varsa yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: evren086

Merhaba elimde TP-Link TD-W8970 modem TP-Link 7210N access point var modemden 7210 a 10 metre cat6 kablo ile access point modunda bağlantı yaptım sinyal gücü iyi olmasına rağmen belirli bi süre sonra internet erişimi yazmasına rağmen internete giremiyorum daha sonra internet erisimi yok yazısı ve sarı ünlem işareti çıkıyor müşter hizmetleri teknik ekip tarafından aranacaksınız dedi ama hala bi gelisme yok böyle biseyle karşılaşıp çözüm bulabilen varsa yardım edin lütfen

Dhpc yi kapatip varsayilan ag gecidi ve birinci dns yi kaynak modem ip verin
    7210 u az kullanilan bir kanala alip deneme yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: tatalay

Merhaba TP-LINK TD-W8151N adsl modem satın aldım. İnternet bağlantım için salonda bu modemi kullanacağım. Uzak bir odada ise ethernet bağlantılı printerimi eski turksat kablo wifi modemime ethernet portundan bağladım. Şimdi tp link ağıma printerin bağlı olduğu modemi wifi ile nasıl bağlayabilirim.diğer modemim cbw 700

Oncelikle iki modemi wds yaparak birbirine baglamaniz gerek

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.