Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin, internet servis sağlayıcım değişti ve kendi modemlerini verdiler bana, elimdeki TD-W8968 modem router boşa çıktı, ancak masaüstü bilgisayarım yeni modemin olduğu yere uzak bir odada olduğu için kablolu bağlantı yapamadım, elimde kablosuz adaptör de yok, masaüstü bilgisayarıma internet bağlamak için TD-W8968 modemimi kablosuz adaptör olarak kullanabilirmiyim :) ?
    yani modem router, görevini ters olarak ifa edebilir mi? antenleriyle aldığı interneti ağ kablosuyla ( adsl veya lan portundan) pc'ye aktarabilir mi? ( donanım olarak mümkün ancak yazılım olarak mümkün müdür?)

eğer mümkün değilse, TD-W8968 modemimi diğer modeme kablolu bağlamak suretiyle, sinyal kuvvetlendirme yapabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TD-W8968 cihazımız kablosuz sinyal alıp kabloluya çevirme özelliğine sahip değildir. Fakat TL-WA ürünlerimizden tercih ederseniz. Bütçenize uygun olarak bu ürünleride kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

kolay gelsin, internet servis sağlayıcım değişti ve kendi modemlerini verdiler bana, elimdeki TD-W8968 modem router boşa çıktı, ancak masaüstü bilgisayarım yeni modemin olduğu yere uzak bir odada olduğu için kablolu bağlantı yapamadım, elimde kablosuz adaptör de yok, masaüstü bilgisayarıma internet bağlamak için TD-W8968 modemimi kablosuz adaptör olarak kullanabilirmiyim :) ?
    yani modem router, görevini ters olarak ifa edebilir mi? antenleriyle aldığı interneti ağ kablosuyla ( adsl veya lan portundan) pc'ye aktarabilir mi? ( donanım olarak mümkün ancak yazılım olarak mümkün müdür?)

eğer mümkün değilse, TD-W8968 modemimi diğer modeme kablolu bağlamak suretiyle, sinyal kuvvetlendirme yapabilir miyim?

Iki cihazda da wds varsa wep sifre kullanarak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WDS teknolojisini genellikle her cihazda kullanılmasını önermiyoruz. Çünki bağlantı çok stabil olmuyor ve uyumlu degilse ara ara bağlantı da kopmalar oluşuyor. En uygun ve kullanılması gereken TL-WA ile başlayan Access Point ürünlerimizden kullanılmasıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

WDS teknolojisini genellikle her cihazda kullanılmasını önermiyoruz. Çünki bağlantı çok stabil olmuyor ve uyumlu degilse ara ara bağlantı da kopmalar oluşuyor. En uygun ve kullanılması gereken TL-WA ile başlayan Access Point ürünlerimizden kullanılmasıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Wds de cok nadir sorun yasadim bazen cipset bazen yazilim yuzunden sorunlar oluyor ama universal repeaterle ayni mantikta calismasina ragmen wds de kayip daha az
    Kotu bir tarafida wds nin wep sifre kullanmasi sanirim

• quote:

WDS teknolojisini genellikle her cihazda kullanılmasını önermiyoruz. Çünki bağlantı çok stabil olmuyor ve uyumlu degilse ara ara bağlantı da kopmalar oluşuyor. En uygun ve kullanılması gereken TL-WA ile başlayan Access Point ürünlerimizden kullanılmasıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Hocam Ana modemim huwaei HG253s fiber abonesiyim wireless olarak kullanıyorum , birde TL-WR941ND router aldım ancak ikisi arasında bağlantı kuramadım Wds 'yi açıyorum Diğer modemi survey ediyorum buluyor ikisini birbirine bağlıyorum ancak tp link'e net gelmiyor wds status kısmıda tplink ip almıyor bu sırada hg 253s de de bağlantı gidiyor modemi tekrar fişten söküp takmam gerekiyor kafayı yiyecem

www.tp-link.com
    How to configure WDS function on TP-Link Wireless Routers(green UI) | TP-Link
    http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=227

Bu linktekinin aynısını yapıyorum ama bir türlü iki cihaz arasında bağlantı kurulmuyor , benim anlamadığım wds ayarlarını yapınca hg 253s kitleniyor gibi birşey oluyor yani onada bağlanamıyorum , Daha önce kullandığım TL-MR3020 ürününüzde şak diye modemden gelen sinyali alıp dağıtıyordum bu cihazda neden yapamıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 7 Mayıs 2014; 21:42:34 >

• cihaz bozuk olabilir aldıgınız kişiye iade edin bence
  • cevaplar için teşekkür ederim, aslında şuandaki ve ileride karşılaşacağım sorunu şöyle özetleyeyim: fiber abonesi iken ev değiştirdim ve geçici olarak adsl ye geçtim, apartmana fiber başvurusu yaptım 1-2 ay içinde yeniden fibere geçeceğim. adsl bağlantıyı evin salonundaki telefon girişine yaptırdım. kendi odam 15 metre kadar uzak olduğundan iyi çekmedi, artı masaüstü pc de wifi alıcım yok, kendim salondaki modem ve telefonu odamdaki paralel telefon girişine taşıdım ama internet ayarlarını aynen yapmama rağmen odada çalışmadı, zaten fiber geleceği için tekrar salona kurdum, idare amaçlı. ancak fiber geldiğinde de muhtemelen salona kurduracağım, yani sorunum devam edecek. elimde boşta "TD-W8968 modem router" ,"Linksys wrt54gc wireless- G broadband router (modem değil)" , "airties rt-102 kablolu modem" ve fazlasıyla da ağ ve telefon kablosu var. odamdaki paralel telefon girişi de bir işe yarar sanırım. binaenaleyh ilk sorunum salonda tüm bunları kullanarak fiber geldiğinde dahi evin heryerinden hattâ tüm apartmandan ulaşabileceğim kuvvetli wifi sinyali elde etmek. ikinci olarak pc için kablolu çözüm sanırım olmayacak, wifi adaptör mü almalıyım, yoksa hem pcyi kablolu bağlayıp hem de sinyal güçlendirici olarak kullanabileceğim uygun fiyatlı (50₺ civarı) bir çözüm önerirmisiniz? ( bu kadar alet boş dururken para harcamak istemiyorum:@ )

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 8 Mayıs 2014; 1:20:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aşağıda resmini gönderdiğim gibi bir ssitemiz var.zunluk yaklaşık 200 metre.normalde kullandığımız adsl huawei marka bir adsl.Biz interneti sitemizde paylaşmak istiyoruz.Bunun için de TP-LINK TL-WA7210N ürünü almak istiyoruz.Ancak interneti bu ürünle dağıtınca maksimum 18 kişi bağlanabiliyromuş. Biz yaklaşık 50 kişinin bağlanmasını istiyoruz.Çünkü telefon bilgisayarlar derken sayı 50 yi bulacak.Bununla ilgili nasıl bir bağlantı yapmalı ve nnaasıl ürünler kullanmalıyım.Ayrıca wa7210 modelini binanın üzerine koysak yükseklik sorun olurmu.Yoksa belli bir seviye mi gerkli.İnterneti de havuza kadar bağlantı sağlasa yeterli yani 200 metre sorun olmaması lazım.Evin içinde çekmemesi pek sorun değil.Yalnıza dış ortamda çeksin ve yaklaşık 50 kişi bağlansın.Nasıl bir ürün kullanmak lazım?Teşekkürler.
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• sezilen S kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WA701ND Access Point cihazı ile Repeater modunu kullanarak bağlantınızı güçlendirebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Taarruzcu T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Alan genişliği ve uzunluğu nedir ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Merhabalar;

Alan genişliği ve uzunluğu nedir ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

200 metre uzunluk 30 metre genişlik
  • wn serisindeki pc ye uyumlu kablosuz usb adaptörlerin ağ oluşturmadaki sıkıntılarıyla ilgili resimli anlatım yükleyeceğinizi yazmışsınız, ama göremedim ben. adaptör alacağım bu yakınlarda, işletim sistemim win7-32. bu sıkıntıyı benim de yaşama ihtimalim var, o yüzden genel bir anlatım yüklerseniz çok iyi olur.
  • iş yerinde odamda bir adet Ethernet kablosu ile gelen internetim var, kablosuza çevirmek/yazıcı/hard disk paylaşım olayına girmek istiyorum, ne önerirsiniz? bütçe max 160 tl diyelim, almışken hepsi bir arada olsa, sonra evde adsl/3g/fiber vs internete de bağlansa, mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 9 Mayıs 2014; 22:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

iş yerinde odamda bir adet Ethernet kablosu ile gelen internetim var, kablosuza çevirmek/yazıcı/hard disk paylaşım olayına girmek istiyorum, ne önerirsiniz? bütçe max 160 tl diyelim, almışken hepsi bir arada olsa, sonra evde adsl/3g/fiber vs internete de bağlansa, mümkün mü?

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr1043nd-300mps-usb-portlu-kablosuz-n-gigabit-router/productDetails.aspx?productId=bd130774&categoryId=60001272
    is yeri icin

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

iş yerinde odamda bir adet Ethernet kablosu ile gelen internetim var, kablosuza çevirmek/yazıcı/hard disk paylaşım olayına girmek istiyorum, ne önerirsiniz? bütçe max 160 tl diyelim, almışken hepsi bir arada olsa, sonra evde adsl/3g/fiber vs internete de bağlansa, mümkün mü?

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr1043nd-300mps-usb-portlu-kablosuz-n-gigabit-router/productDetails.aspx?productId=bd130774&categoryId=60001272
    is yeri icin

bende aynı modelin yanında tenda n60 ve asus RT-N14U'da takılmıştım, sonra baktım adsl özelliği olan modemler de teorik olarak bu cihazlar gibi çalışabiliyorlar galiba, iyice kafam karıştı, buraya sorayım dedim ...

• Taarruzcu T kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız ;

Binanın orda noktasına kablo çekip daha sonrasında dış ortam access point cihazı ile AP olarak konumlandırdığınız da 360 dereceye 9 derecelik açılarla sinyal yayabilirsiniz.

Gerekli Cihazlar ;

TL-WA7210N
    TL-ANT2415D
    TL-ANT24PT

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Probleminiz ile ilgili olarak sizlere yardımcı olunabilmesi için probleminizi bizlere açıklayıcı bir şekilde belirtirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • amdfanatic A kullanıcısına yanıt
    Değerli DonanımHaber Kullanıcısı ;

Yazıcınızın modelini belirtirseniz. Size uygun bir router tavsiyesinde bulunabiliriz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • miraska M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz üzerine en kısa sürede video yüklemesi yapılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.