Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250-270 metre mesafeden internet almak istiyorum iki binanın arasında bina yok tablet ve netbook balkondan tek diş görüyor ama bağlanmıyor. Bir arkadaştan ödünç prige pr 6035 aldım mesajı onunla yazıyorum. Bana TP Link WA 830 RE önerdiler benim evime kurulmak üzere işimi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertan48

250-270 metre mesafeden internet almak istiyorum iki binanın arasında bina yok tablet ve netbook balkondan tek diş görüyor ama bağlanmıyor. Bir arkadaştan ödünç prige pr 6035 aldım mesajı onunla yazıyorum. Bana TP Link WA 830 RE önerdiler benim evime kurulmak üzere işimi görür mü?

O mesafede dis ortam bir ap almak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya hakim değilim ap nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertan48

konuya hakim değilim ap nedir

Dis ortam acces point
    Ubnt loco m2 veya tp link 7210

• Mp3Player kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Binanızın yapısı ile ilgili olarak bir dış görünüş fotoğrafı paylaşırsanız. Size daha iyi yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Merhabalar,

http://shiftdelete.net/tp-linkten-iki-urun-bir-pakette-51727.html

linkte bahsi geçen ürün paketini nereden temin edebilirim?
  • omertan48 O kullanıcısına yanıt
    dostum aynı sorun bende de vardı şuan yaklaşık 300 metre uzaktaki otelden net çekiyorum kullandğım cihaz iuwa 300 n arkasına çanak antek vasfı gören kartonu aliminyum folyo ile kapladım 3 diş çekiyor mesafeden dolayı biraz git geler oluyor ama işini görür
  • TP link WN8200ND modeli ürünü yaklaşık 1 hafta önce aldım. kurulumlarını yapmama rağmen pc de kullanamıyorum. birkaç farklı laptopta sorunsuzca kullanmış olmama rağmen pc de kablosuz ağ adaptörü geçişi başarısız uyarısı alıyorum. bunun sebebi ne olabilir. zira ürün özelliklerinde hem laptop hem de pc için uygundur yazıyor.
  • Merhabalar TP-LİNK TL-WN822N Model Kablosuz Usb Adaptörü satın aldım. Kurulumu sorunsuz yaptım, fakat kurulan programdan kablosuz ağ bağlantısını seçmeye çalıştığımda şöyle bir resimle karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar .  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • Sayın teknik destek ekipi ; bir kaç gündür yeni aldığım ürünün kurulumu ile uğraşmama rahmen malesef beceremedim sonunda desteğinize ihtiyacım olduğuna karar verdim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    iki katlı evde oturmaktayım ..ttnet hattının bağlandığı ana modem HUAWEİ marka HG521 yeni aldığım tp link ürününüz ise TL- WA 901 ND model .............WA 901 ile HG521 modeme kablosuz bağlanarak zayıf olan hg521 sinyalini evimin içine dağıtmak ancak ayarlarını yapamadım.öncelikle size gerekli olacağını düşündüğüm bilgileri vereyim....
    HG521 modem arayüz giriş 192.168.1.1
    hg 521 e bağlanan bilgisayarlara ıp ataması 168.1.2 ......1.3 .......1.4 şeklinde gidiyor. dhcp sunucu etkin durumda başlangıç ıp 192.168.1.2 bitiş ıp 192.168.1.100
    TP wa 901 nd modem arayüz 192.168.0.254
    bu iki modemi yukarıdada belirttiğim gibi hg521 in internetini kablosuz olarak wa901 taşıyıp kablosuz olarak yayın yapmak için yapmam gereken ayarları ve uygulama sırasını anlıyabileceğim şekilde tarafıma bildirmenizi rica ediyorum.yapacağınız destekten dolayı şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim...

• badbora kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Tekno mağazalardan temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • playstory P kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Gerekli bilgilendirme tarafınıza mesaj yoluyla sağlanmıştır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • gunsur G kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Bizlere ilettiğiniz mesaj üzerinden cevap verilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • merhaba iyi günler.

kurduğum bir internet kafede switch olarak 24-Port 10/100Mbps Rackmount Switch TL-SF1024 kullandık.

şöyle bir durum gelişti. bir server bilgisayardan ağda oyun ve diğer (müzik / film) paylaşmamız gerekiyor. fakat 100Mbps server için çok az kalıyor. 2-3 cilient bağlandığında kasılmalar başlıyor.

bu sorunu nasıl aşabiliriz?

aklımdaki düşünce:
    1- (aynı 2 hdd ile raid 0 yapmak gibi) server pc ye 2 ethernet takarak bağlantı hızını arttırmanın yolu var mıdır?

2- veya server pc nin etherneti 1000Mbps olsa switch 100Mbps halde hız artışı sağlayabilir miyim?

mümkün olduğu kadar az maliyetle bu darboğazı nasıl aşabilirim?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• selamlar

güven kızılay isimli arkadaşın yaşadığı sorunun aynını yaşıyorum. masaüstü pc ve win7 32-bit işletim sistemine sahibim. sorunun çözümünü genel sayfada paylaşsanız özelden yazıp tekrara düşmesek daha iyi olur diye düşünüyorum.

iyi çalışmalar....
  • Merhaba benim elimde TL-ANT2424B var ben bunun kablosunu kaybettim ve Tp-Link ANT24EC5S kablosunu sipariş ettim elimdede Tp-Link W8901G var şimdi bu kablo modeme ve antene uyarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Tekno mağazalardan temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Keşke doğru yonlendirseydiniz. Hiçbir teknosada, bimekste yok.

• Sevgili TP Link,

2 Apartman arası 200-300 m civarı mesafede, arada binalar olmasına rağmen;

2 Adet TP Link 5210g ile point-to-point bağlantı kurdum.

Sinyal değerim 35 db ile 40 db arasında değişmekte.

Sormak istediğim bu sinyal değeri Max kaç dB dir? Benim sinyal değerlerim network için yeterli midir? Yoksa Çatı'ya kurma işlemlerine girişeceğim (pek zahmetli olacak). Sinyal de çok büyük bir değişim olmayacaksa bu işe kalkışmayacağım.

iyi günleri
  • leeen L kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Konu ile ilgili olarak sisteminizde kaç adet PC olduğunu yapılan trafiği açıklayıcı bir şekilde belirtirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • r_samur kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

İki noktanın birbirini direkt olarak görmesi daha sağlıklı olacaktır. Fakat şu anda kullandığınız sistemdeki DB değeriniz sağlıklı bir değerdir. 25 dB altına inmediği taktirde bağlantınızda problem oluşmaması gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.