Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam.Komşumdan gelen kablosuz sinyali ben evimde kabloluya çevirmek istiyorum.En az 4 çıkışı olması lazım(tv-media tank vs.)Bana önerebileceğiniz bir model varmı?
    Teşekkürler
  • Merhabalar TP-Link TD-W8968 modem aldık. Kamera için port kurulumu yaptırdık hiç bir sıkıntı yok tu. taski internete ufak tefek resim falan yükleyene kadar. şuan internete bir doya yüklerken 5dk ve 30 dk arasında bir süre bekliyorum bazen hiç yüklemiyor ama internette ve upload hızında bir sorun yok bu yaklaşık 2 haftadır böyle bilgisayarlara format atıldı modeme reset atıldı ama sorun hala aynı. modemin içinden bir ayarda sıkıtnı var bence port kurmak içinde sürekli kameracılar çağrılıyo bunu kameracıları çağırmadan çözmek istiyorum lütfen yardımcı olun bana.

Sorunun özeti. Kamera ayarları yapıldıktan sonra internete dosya yüklenemiyor.
  • tp-link battı mı ne oldu? müşterisine sahip çıkıyor diye aldık, telefonları çalışmıyor, böyle saçmalık olmaz, ulaşmak neredeyse İMKANSIZ ...

8968 modemi aldığım zaman bir kere ulaşmıştım, sonra bilmem kaç kere farklı zamanlarda arıyorum, OLMUYOR, telefon yardımıyla fiber modem huawei 253s'e adsl modem gibi tanıtıldı, router olarak çalıştırıldı, şimdi zırt pırt LİMİTED oluyor, kopuyor, bıktırdı, yardım edin lütfen, daha kamera ve hard disk bağlantısını (dışarıdan bu cihazlara erişim) sorucam ama ulaşamıyorum, ben telefon desteği var diye bu modemi almıştım, sahipsiz bırakmayın milleti lütfen ...
  • mac adresi filtreleme, bakar msınız http://forum.donanimhaber.com/m_92467844/tm.htm
  • mac adresi filtreleme, bi bakın lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_92467844/tm.htm
  • Merhaba. 1 senedir TP Link W8968 v1 kullanıcısıyım. Modemi aldığım günden beri kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum. Daha önce birçok kez TP Link müşteri hizmetleriyle görüştüm. Yazılım güncellemesi yapıldı, gerekli ayarlamalar yapıldı. Fakat kablosuz bağlantıda yaşadığım sorun hala devam ediyor.

1.cisi; Sürekli kablosuz bağlantıda kopma problemi yaşıyorum.
    2.cisi; Modem kendi kendine kablosuz (wireless) özelliğini kapatıyor elle aktifleştirmek zorunda kalıyorum. (Modemdeki kablosuz ışığı sönüyor)
    3.cüsü; Bilmiyorum bir sorun teşkil edermi ama modem bazen el deyilmeyecek kadar ısınıyor.

Ankara'dayım. Cihazı servise götüreceğim ama yedek modemim olmadığı için çekiniyorum açıkcası. Bu konuda bi çözümünüz varmı?

Yardımınızı bekliyorum. Artık tamamen bezmiş durumdayım. Sürekli işlerim aksıyor, yarım kalıyor bu nedenle...

Özel mesaj olarakda ulaştırdım sorunumu zaten. Yardımcı olursanız sevinirim. Değişim, iade artık ne gerekiyorsa...

• tp link w8901g modem arayüzünden sinyal artırımı yapabiliyor muyuz?
  • Değerli Kullanıcımız;

Sinyal Arttırımı için TL-WA ile başlayan ürünlerimizden tercih etmeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Merhaba. Evim için kablosuz yayını genişletmek amacıyla "AV500 Powerline Network Kit TL-WPA4220T KIT" ürününü düşünüyorum. Fakat Tp link in kendi sitesinde bulunan paket içeriği 3 lü olan ürünü piyasada bulamıyorum. Paket içeriği 3lü olan bu urunden nasıl temin edebilirim ??
  • pisagopat P kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

En kısa sürede TÜRKİYE' de satışı başlayacaktır. Gerekli bilgilendirme donanımhaber üzerinden konu açılarak yapılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • bizim limited olma durumu için de bir şeyler yazmanız mümkün mü acaba? buradan size güvenip bu markayı seçmiştim ...
  • iyi günler digiturk portal için tp-link TL-WR702N kullanıyordum ama bir seferinde modemin şifresini değiştirmem lazım oldu değiştirdim sonra gene eski haline getirdim şifreyi sonra bağlanmamaya başladı bende reset attım routera (sanırsam) sonra kurulum yapim dedim şimdide Ağ kablosu takılı değil hatası veriyor ve tanımlanmayan ağ diyor ne yapmam lazım yoksa düzgün reset atamadımmı bilmiyorum

win8.1 kullanıyorm
  • Hocam lütfen yardım edin.

Bizim dairemiz 3 katlı ama en üst kat dubleks olduğu için tam
    olarak 4 kat olarak belirteyim.Bütün katlar 140 metrekare bu
    katlara interneti sağlıklı olarak vermek istiyoruz.Ben 2.kat yani
    orta kattayım.Modemim Tp-link TD-W8960N ama eski kasalardan.
    Bu modemle normal adsl kullanırken bağlantıyı alt ve üst katlara
    aktaramadım sinyal gücü çok zayıf.Modem tam merkezde olduğu
    halde sadece hizadaki alt ve üst odalarda 2 çizikle sinyal alabiliyorduk
    sizden yardım istemiştim ama kendimde ilgilenemedim şimdi bu işi
    çözmek istiyorum

Ben bu modemle 24 Mbps ttnetin hipernetini kullanabilirmiyim ?
    Kullanabilirsem eğer bu interneti 4 katada nasıl aktarabilirim ?
    TL-WA850RE ürününden alt ve üst kata alıp kullansam yeterli mi ?
    ayrıca bunlarda bağlantı yaparken modemdeki wps tuşunada basmak
    gerekiyormuş ama dediğim gibi modem eski kasa olduğu için bende
    sadece qss tuşu var buda aynı işi görmüyormu bu şekilde cihazları
    eşleştiremezmiyim ?

Siz eğer bu modemle yada menzil arttırıcılarla olmaz deyipte başka
    birşey yapmamı uygun görürseniz, modemi değiştirmekte dahil almam
    gereken hangi ürün varsa lütfen söyleyin o şekilde yapmaya çalışayım

teşekkürler şimdiden

• ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Bu tip noktalarda POWERLİNE ürünleri tercih edilmelidir. Elektrik hattınız tek faz üzerinden haberleşiyor ve Elektrik hattı kablo uzunluğu 300 metreyi aşmıyor ise kullanım için tavsiye edilmektedir.

TL-WPA4220 KIT

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Bu tip noktalarda POWERLİNE ürünleri tercih edilmelidir. Elektrik hattınız tek faz üzerinden haberleşiyor ve Elektrik hattı kablo uzunluğu 300 metreyi aşmıyor ise kullanım için tavsiye edilmektedir.

TL-WPA4220 KIT

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Hocam benim eski kasa Tp-link TD-W8960N 24mbit hipernette çalışırmı sorunsuz birşey soylemediniz.hipernet için vdsl modem alınması gerek diye okuyorum forumlardan ama çalıştıranlarda varmış ben yetkili olarak sizden duymak istiyorum.ayrıca bu tek faz üzerindwn haberleşme nasıl oluyor.nasıl öğrenebilirizki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 6 Haziran 2014; 19:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Arada 2 tane 25-30 Cm kalınlıkta duvar var

TT Net in ücretsiz verdiği huewei modem kullanıyorum

WA901ND almayı dusunuyorum ama Access Point - Repetar dan ziyade komple modemi mi değiştirmem gerekir karar veremedim size sorayım dedim

WA901ND gibi 3 antenli yada 2 antenli DBI yüksek bir ürününüz varmı ? access point repetar

veya Güzel bir WA901ND kalitesinde Modem ne onerirsiniz ?

müşteri hizmetlerini arayın demeyiniz burdan yazınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

Merhabalar Arada 2 tane 25-30 Cm kalınlıkta duvar var

WA901ND almayı dusunuyorum ama Access Point - Repetar dan ziyade komple modemi mi değiştirmem gerekir karar veremedim size sorayım dedim

WA901ND gibi 3 antenli yada 2 antenli DBI yüksek bir ürününüz varmı ? access point repetar

Eger modem modeli hg521 ise emekli edin derim bu kadar lanet baska bir modem yoktur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Merhabalar Arada 2 tane 25-30 Cm kalınlıkta duvar var

Eger modem modeli hg521 ise emekli edin derim bu kadar lanet baska bir modem yoktur

işin özü ablamgile yan komsudan internet çekeceğiz

bu prize takılan adaptorler mi daha iyi olur yoksa wireless olan mı daha iyi olur . bilmiyrum

2-3 diş cekiyormus o da yavaslık yaratıyormus amac 4 diş cektirmek ^^ 2 duvar var arada

Diş olayına cok takılmayın bağlantı stabil olsun yeter
    Prize takilan universal repeaterlerin normal modem tiplerine göre sorunu biraz daha fazla

Yinede tercih meselesi

• benim router olarak kullandığım tplink 8968 adsl modem neden zırt pırt benim laptopu limited internete atar? tablete interneti doğru dürüst gönderiyor, onda sıkıntı yok ...
  • WR740N routeri (Versiyon 4.23) Uydunette Netmaster CXC-150 modemle beraber kullanıyorum.

Routerin arayüzüne ulaşamıyorum. 192.168.0.1 ve 192.168.1.1 adreslerini denedim, routeri direk bilgisayara bağladım, başka bilgisayarda denedim, olmadı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

@TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.