Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün TP-LINK NW722N adlı kablosuz adaptörü aldım. Sürücüsünü falan yükleyip, ağımı buldum ve bağlandım. Fakat hala tam verim alamıyorum. Adaptörün kendi programında çok iyi bağlanıldığı gözükürken, bilgisayarın kendi kablosuz ağ bağlantı sayfasında çok düşük ya da düşük seviyede bağlantı gözüküyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama sizin fikriniz nedir, bu sorunu nasıl çözebilirim, bir yerlerde hata mı yapmışımdır sizce? Şimdiden teşekkürler.
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Hipernet Kullanımında VDSL destekli bir modeme ihtiyaç duyulmaktadır. Sizin tarafınızdan da bu şekilde bir aktarım için VDSL destekli modem almanız gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_

WR740N routeri (Versiyon 4.23) Uydunette Netmaster CXC-150 modemle beraber kullanıyorum.

Routerin arayüzüne ulaşamıyorum. 192.168.0.1 ve 192.168.1.1 adreslerini denedim, routeri direk bilgisayara bağladım, başka bilgisayarda denedim, olmadı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

@TP-LINK TURKIYE

Modem aralığında ip verin routere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_ E kullanıcısına yanıt
    Router cihazınızı reset'ledikten sonra 192.168.0.1 ile web arayüzüne giriş yapınız. Daha sonrasında network LAN bölümünden ip adresine 192.168.3.1 yapıp kaydediniz. Tüm işlemler bittiğinde Wireless Menüsünden Wireless SSID isim verip Wireless Security bölümünden şifre yazdığınızda bağlantınızın sağlanıp web arayüzüne giriş sağlamanız gerekmektedir. Son olarakta modeminizden gelen ethernet kablosunu MAVİ portuna takarak internet bağlantısı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 9 Haziran 2014; 15:41:43 >
  • Geçtiğimiz perşembe günü Gold Bilgisayardan TD-W8951ND modelli bir ürününüzü aldım 1 gün sorunsuz kullanmamın ardından 2.gün internet bağlantısı gitti. Bende bunun üzerine TTnet i aradım arıza kaydı oluşturdum ve gelip baktılar ve dediler ki; Modem kendi kendine reset atıyor ve adaptörde sorun var dediler, aldığınız yere götürün 7 gün içinde iade edin ısrar edin falan fistan.

Aynı şekilde ertesi gün Gold'a gittim ve böyle böyle sorunlar yaşadım iade edebilir miyim dedim hayır dediler. Önce biz bir bakalım sonra konuşuruz falan işte. Akşam oldu bakmışlar modemde sorun yok dediler. Yani ya ben ve TTnet teknik servisi geri zekalı ya da halüsinasyon gördük anlamıyoruz ya da onlar. Herneyse ben tartıştım bunlarla nasıl olur falan. Adamlar Nuh diyor Peygamber demiyor iyi dedim gönderin bakalım teknik servise ya siz haklısınız ya da ben zaten başka çıkarı olmayacak anlaşılan. Biliyorum belki sizden kaynaklı bir problem değil ama böyle olmamalıydı. Sonuçta mağdur olan müşteri ve internet lazım iken yine internetsiz kalan müşteri.

Herneyse nihai sorumuza gelelim. 10.06.2014 tarihinde gönderimi yapılacakmış tarafınıza sanırım. Bunun geri dönüşü ne kadar sürede olur acaba bir bilgi verebilir misiniz ?

• Değerli Kullanıcımız;

Hattınız Fiber mi ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • ya bırak git. siz önce adam gibi modem yapmayı becerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Hattınız Fiber mi ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Merhabalar hayır TT net 8mbit internet. Modemi de değiştirebilirim sıkıntı yok

aradaki 2 duvar ve uzaklık sıkıntı benim için şu an

saygılar
  • Öncelikle İyi Forumlar ...

Yaklasık 6 ay önce tp link w5210 g aldım fakat bir türlü tp link modeme bu cihazı ayarlayamadım . Söyle bir sorun oluyor internete giriyorum 5 10 dk sonra sinyal kesiliyor 0 gösteriyor fakat wireless mode survey e tıkladıgım zaman 30 db sinyal gösteriyor antena Aligment e bakıyorum sinyal gücü 0 nerede bir sorun var rica ediyorum yardım edin yoksa bu cihazı büyük bir zevkle çekiçle darp edicem bıktım artık bu arada ben komsudan alıyorum neti client modu ile yazmayı unutmusum.

Kısaca yapmıs oldugum ayarları yazayım....

network ayarları

192.168.1.254
    192.168.1.2

Distance setting

manuel 2

Dhcp Setting

Enable Modunda

start ip adress : 192.168.1.100
    end ip adress : 192.168.1.199
    adress lease time : 120

default gateway : 192.168.1.254

Primary dns : 192.168.1.2
    Secondary dns : 4.2.2.3

Wireless Setting ise ilk 2 kutucuk işaretli ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tundjay89

Öncelikle İyi Forumlar ...

Yaklasık 6 ay önce tp link w5210 g aldım fakat bir türlü tp link modeme bu cihazı ayarlayamadım . Söyle bir sorun oluyor internete giriyorum 5 10 dk sonra sinyal kesiliyor 0 gösteriyor fakat wireless mode survey e tıkladıgım zaman 30 db sinyal gösteriyor antena Aligment e bakıyorum sinyal gücü 0 nerede bir sorun var rica ediyorum yardım edin yoksa bu cihazı büyük bir zevkle çekiçle darp edicem bıktım artık bu arada ben komsudan alıyorum neti client modu ile yazmayı unutmusum.

Kısaca yapmıs oldugum ayarları yazayım....

network ayarları

192.168.1.254
    192.168.1.2

Distance setting

manuel 2

Dhcp Setting

Enable Modunda

start ip adress : 192.168.1.100
    end ip adress : 192.168.1.199
    adress lease time : 120

default gateway : 192.168.1.254

Primary dns : 192.168.1.2
    Secondary dns : 4.2.2.3

Wireless Setting ise ilk 2 kutucuk işaretli ...

Sizin sorun hala cozulmedimi
    Bu arada ip yapilandirmasi hatali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 11 Haziran 2014; 16:09:39 >

• merhaba
    şu anda iki adsl hattı kullanıyorum bunları tek bir hat gibi kullancak bir cihazınız varmı?

birde ek olarak loglama, sınırlama yapabileceğim bi cihaz varmı?

yada her iki ozelliğide bünyesinde bulunduranda olabilir
  • Merhaba,

Çok pahalı olmayan 20 civarı cihazın bağlanacağı bir Access Point önerir misiniz?

iyi günler,
  • Benim tf w8951n modemim var kablosuz özelliği çalışmıyor. ip adresinden girdiğimdede Arayüz Ayarlarındada kablosuz ayar kısmı kayboldu bu durum durduk yere oldu.

hızlı kurulumdan kablosuz ag ayarlarını yaparkende su hatayı alıorum HATA: GÜNCELLEME BAŞARISIZ... IP Format Hatası. sızce sorun nedır yardımcı olursanız sevınırım
  • TTNet'in verdiği Airties 5341 modemden TL-WR340G 'ye kablolu bağlantı yapıp, modem ve kablosuz routerdan aynı SSİD üzerinden yayın yapmak istiyorum ama başaramadım, yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba ttnetin fiber internetini kullanmaktayım
    ttnetin verdiği modemle bağlanıyorum. aynı apartmanda yan daire ye de internet vermek istiyorum fakat odalarında çekmiyor. modemin sinyal gücünü nasıl artırabilirim aynı apartman içinde yer alıyoruz hemen yan dairem elektrik hatlarımız farklı bunun için ucuz yollu hangi ürününüzü almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okimya

merhaba ttnetin fiber internetini kullanmaktayım
    ttnetin verdiği modemle bağlanıyorum. aynı apartmanda yan daire ye de internet vermek istiyorum fakat odalarında çekmiyor. modemin sinyal gücünü nasıl artırabilirim aynı apartman içinde yer alıyoruz hemen yan dairem elektrik hatlarımız farklı bunun için ucuz yollu hangi ürününüzü almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: akara33

TTNet'in verdiği Airties 5341 modemden TL-WR340G 'ye kablolu bağlantı yapıp, modem ve kablosuz routerdan aynı SSİD üzerinden yayın yapmak istiyorum ama başaramadım, yardımcı olursanız sevinirim.

ip ayarlariniz nasil

• bu tarz da bir şey olabilir mi daha basit ve ucuz olsun diye sadece wireless gücünü artırıcam
  • quote:

http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-evrensel-wifi-menzil-genisletici/10375525

bu tarz da bir şey olabilir mi daha basit ve ucuz olsun diye sadece wireless gücünü artırıcam

Eger elinizde wds destekli kablosuz modem varsa ve elinizdeki modemde wds destekli ise boyle birseyde olabilir
    Kablo cekme sansi varmi bu arada yan tarafa

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-evrensel-wifi-menzil-genisletici/10375525

bu tarz da bir şey olabilir mi daha basit ve ucuz olsun diye sadece wireless gücünü artırıcam

Eger elinizde wds destekli kablosuz modem varsa ve elinizdeki modemde wds destekli ise boyle birseyde olabilir
    Kablo cekme sansi varmi bu arada yan tarafa

TTNETİN hg1311 model modemi kullanıyorum, tılgın diye geçiyor galiba. wds destekli olup olmadığını nerden anlayabilirim acaba netten araştırdım ama pek bilgi bulamadım.
    bu tarz bir şey çözerse işimi çok iyi olur bence

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.