Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okimya

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-evrensel-wifi-menzil-genisletici/10375525

bu tarz da bir şey olabilir mi daha basit ve ucuz olsun diye sadece wireless gücünü artırıcam

Eger elinizde wds destekli kablosuz modem varsa ve elinizdeki modemde wds destekli ise boyle birseyde olabilir
    Kablo cekme sansi varmi bu arada yan tarafa

TTNETİN hg1311 model modemi kullanıyorum, tılgın diye geçiyor galiba. wds destekli olup olmadığını nerden anlayabilirim acaba netten araştırdım ama pek bilgi bulamadım.
    bu tarz bir şey çözerse işimi çok iyi olur bence

Tilgin biraz sorunlu daha once denemem olmustu wds icin
    Wep sifreleme bit degeri ikinci modemle uyusmadigi icin sanirim

Linkteki urunu tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi günler

TP-Link TD-W8968 300 Mbps Wireless-N Modem Router sahibiyim kablosuz çıktı özelliğini bilgisayarımdan kullanabiliyorum ancak iphone dan kullanamıyorum sitenizde airprint ile ilgili eski yazılıma göre bir ayar gösterilmiş bu modemde nasıl bir yol izlemem lazım airprint i aktifleştirmek için ?
  • Merhabalar,

Benim 2 sorum olacaktı.

Uzun yıllardır Superonline Fiber İnternet (50mbit bağlantı) kullanmaktayım. Vermiş oldukları Tilgin Modem ihtiyaçlarımı karşılayamadığı için TP-Link'in üst seviye routerlarından olan Archer7 modelini satın aldım. Superonline kullanıcı adı ve şifresini bildiğim için, Superonline'ın modemini devre dışı bırakarak, wan kablosunu direk olarak archer7 ye takarak tek cihaza indirdim. Şu anda 2 haftadır, hiçbir kesinti yaşamadan cihazı kullanıyorum.

Gelelim sorularıma:

1- Superonline'ın Tilgin modeminde tek 2,4ghz 'lik anten vardı. En büyük sıkıntılarımdan biri olan arka odalarda internet bağlantısıyla ilgili sıkıntılarım Archer7'de devam ediyor. Şu anda wifi ayarları auto'da. Acaba tek tek bütün kanalları deneyip, en yüksek verimi bulduğum kanalımı bulmam lazım?

2- Superonline'nın modeme kadar getirdiği WAN kablo yüksek ihtimalle 100mbps'lik cat5 kablosu. Kullanmış olduğum cihazlar gigabit portları var. Ve kablolarıda cat6. Ancak dosya transfer hızı 10mb/s geçmiyor.
    Evimde NAS server kurmayı planlıyorum. Dolayısıyla Gigabit lan ağı kurmam gerekiyor. Biraz nette araştırım, switch kullanılması gerekiyor sanırım. Doğru setup nasıl olacak?
    100mbps Wan kablo-Archer C7 router (internet için)
    Archer C7 router - Cat6 kablo ile - Switch
    Switch - Cat6 kablo ile - Gigabit portu olan cihazlar
    şeklindemi olacak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.hizlial.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-evrensel-wifi-menzil-genisletici/10375525

bu tarz da bir şey olabilir mi daha basit ve ucuz olsun diye sadece wireless gücünü artırıcam

Eger elinizde wds destekli kablosuz modem varsa ve elinizdeki modemde wds destekli ise boyle birseyde olabilir

TTNETİN hg1311 model modemi kullanıyorum, tılgın diye geçiyor galiba. wds destekli olup olmadığını nerden anlayabilirim acaba netten araştırdım ama pek bilgi bulamadım.

evet tavsiyeniz üzere asus aldım ama rtn10e router wireless-n150 modelini aldım ama
    tilgin fibernete kurulumunu yapamıyorum. tilgin modeme wan girişi ile internet geliyor router diyor wan girişini tak orada ki olayı anlayamadım :)
    kurulumu çok basit gösteriyor ama olmaması insanı geriyor. bu konuda yardıma nerden ulaşabilir miyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu kadar yardım için çok teşekkür ederim
    ne kadar teşekkür ederim az ama olsun :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu kadar yardım için çok teşekkür ederim
    ne kadar teşekkür ederim az ama olsun :)

• online oyun oynarken aniden gelen 4-5 saniyelik lag oluyor. ana modem komşuda bende 701nd access point var kablosuz kullanıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?
  • Yakın zamanda internet menzilimi genişletecek bir cihaz almayı düşünüyorum. Şuan W8968 modemi kullanıyorum. Ne tür bir cihaz edinmemi önerirsiniz? Menzil genişleticilerin bana ne kadar faydası olur? Hızda yada bağlantıda kopma gibi sorunlar yaşarmıyım?
  • r_samur kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WA701ND v2.0 ürününü kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • palego kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-R470T+ ürünü ile 4 adet ADSL hattını birleştirerek TEK bir ip sistemi ile çıkışını sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • tarantula901 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Farklı bir web browser ile denediniz mi?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • akara33 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

TL-WR ürününün arkasında bulunan reset deliğine ucu sivri bir cisimle 7 sn basılı tutarak fabrika ayarlarına getirdikten sonra Airties modemden gelen kabloyu MAVİ portuna takarak cihaza internet aktarımını sağlayabilirsiniz. Bu aşamadan sonra TL-WR ürününün web arayüzüne giriş sağlayıp wireless menüsünden İsim ( SSID ) ve Şifre vermeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • okimya O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Diğer Dairede herhangi bir noktasında en güçlü kaç seviye internet olmaktadır ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WA850RE ürünü ile menzilinizi tek tuşla genişletebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • TL-WA5210G Dış ortam AP cihazını kullanarak bu probleminizi çözebilirsiniz.Eğer Elektrik hattınız tek faz üzerinden haberleşiyor ise TL-WPA4220KIT önerilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Bu cihazın mobil cihazlarda ve farklı işletim sistemlerine uyumlu olmadığını söyleyenler var. Varmı böyle bi sorunu? Birde modemde wps özelliğinin açık mı olması gerekiyor sürekli? Çünkü wps özelliği aktif modemin şifresinin 30sn içinde kırıldığına şahit oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Merhabalar;

Farklı bir web browser ile denediniz mi?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Evet fark browserlerde denedım gorunmuyor.

gorunmeden cok modemdekı wrıles ısıgıda yanmıor

sizlere mail yoluylada ulaştım ve guncelleme yapmam gerektigiyle ilgili mesaj yazıldı ancak o da işe yaramadı malesef
  • Merhaba Sn TP yetkilisi
    TD-W8961ND 4 port Wireless modem kullanıyorum
    Modem 24 saat açık
    Modem cam TV sehpası üzerinde duruyor,
    Modem üst kapağında aşırı ısınma var, ve sararma başladı.
    Muhtemeldir ki yakın bir tarihte yanacak.
    Ne yapmalıyım? Garantiden değişim mi olur , yoksa tamir mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 17 Haziran 2014; 9:25:21 >
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Uyumluluk ile ilgili olarak herhangi bir aksi durum söz konusu değildir. WPS kapalı olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • tarantula901 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

0850 724 44 88 numarasını arayarak ürünü teknik servise yönlendiriniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.