Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli Kullanıcımız;

0850 724 44 88 numarasını arayarak teknik servis işlemlerini başlatınız.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 701nd model access point kullaniyorum, ana modem komsuda, kablosuz olarak kullaniyorum, online oyunlarda 3-4 saniyelik ping artisi yasiyorum, sinyal seviyesiyle alakali sanirim, nasil cozebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Elimde 7200nd adaptorüm var. Anten, adaptor bağlantı noktasından sallanıyor antene temas edince bağlantı sağlanıyor. Garantisi devam etmekte sorunu nasıl çözbilirim iyi çalışmalar.

http://i.hizliresim.com/VpjDOP.jpg
  • benim sorum arada kaynamış

TP-Link TD-W8968 300 Mbps Wireless-N Modem Router sahibiyim kablosuz çıktı özelliğini bilgisayarımdan kullanabiliyorum ancak iphone dan kullanamıyorum sitenizde airprint ile ilgili eski yazılıma göre bir ayar gösterilmiş bu modemde nasıl bir yol izlemem lazım airprint i aktifleştirmek için ?
  • TP-LINK WA901ND 'nin wireless aktarım gücüne yakın ( çekim gücüne )

bir TP-LINK Modem bakıyorum.

hangi modemi önerirsiniz fazla da pahalı olmasın ( Normal 8 Mbit ADSL TTNET kullanıcam fiber vs değil ) ama wa901nd 'nin kapsamı alanına yakın olsun çekim gücü

bilgilerinizi bekliyorum.

sanırım

TP-LINK TD-W8961ND 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Değiştirilebilir Antenli WPS ADSL2+ Modem/Router/AP

modem var fakat 61 modeli mi daha iyi yoksa

TP-LINK TD-W8960N 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2×5dBi Değiştirelebilir Antenli EWAN WPS ADSL2+ Modem/Router/AP

modeli mi ona göre daha iyi bilmiyorum.

ve 8968 sadece 3g paylasım mı farkı var

TP-LINK TD-W8968 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Değiştirilebilir Antenli 1xUSB WPS EWAN 3G Paylaşımlı ADSL2+ Modem/Router/AP

modeminiz işimi görür ama çift antenli.

Birde

Mevcut diğer modemde şu şekilde hata var

https://store.donanimhaber.com/0d/20/f6/0d20f6d4633959b283f00068fed594ea.jpg

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

>> Ethernet LAN bağlantısı test ediliyor... GEÇTİ

>> ADSL Senkronizasyonu test ediliyor. GEÇTİ

> ATM OAM segment ping testi yapılıyor... BAŞARISIZ

>> ATM OAM Uçtan uca png testi yapılıyor... BAŞARISIZ

>> Birincil Domain İsim Sunucusu Pingleniyor. GEÇTİ

bu başarısızları düzeltmem için ne yapmam gerekir ?

Farklı markalara hizmet veremiyoruz şeklinde cevap vermeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 18 Haziran 2014; 7:48:27 >

• ultraslan911 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Problemin çözümü ile ilgili support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Sorununuzda telefonunuz ile ilgili bir problem olabilir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • SORUN ÇÖZÜM

Bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • yusi_42 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Cihazın seri numarasını support.tr@tp-link.com adresimize mail olarak iletirseniz. Cihaz ile ilgili teknik servis birimi ilgilenecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Kullanıcımız;

Farklı kanallarda bağlantı sağlayıp test ettiniz mi?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

farkli kanal derken? telefon-laptop anlaminda mi?

• quote:

Değerli Kullanıcımız;

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

farkli kanal derken? telefon-laptop anlaminda mi? degilse kanali nasil degistiricem?

• quote:

SORUN ÇÖZÜM

Bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Merhabalar araştırdıkdan sonra yazdığım için çözüm yeterli olmadı.

ben modemi değiştirmeyi düşünüyorum ama kamera ayarları var o konu hakkında bir başlık acıp ayrıca yardımınızı isterim

sizden ricam

TP-LINK WA901ND 'nin wireless aktarım gücüne yakın ( çekim gücüne )

hangi modemi önerirsiniz fazla da pahalı olmasın ( Normal 8 Mbit ADSL TTNET kullanıcam fiber vs değil ) ama wa901nd 'nin kapsamı alanına yakın olsun çekim gücü

sanırım

TP-LINK TD-W8961ND 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Değiştirilebilir Antenli WPS ADSL2+ Modem/Router/AP

modem var fakat 61 modeli mi daha iyi yoksa

TP-LINK TD-W8960N 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2×5dBi Değiştirelebilir Antenli EWAN WPS ADSL2+ Modem/Router/AP

modeli mi ona göre daha iyi bilmiyorum.

ve 8968 sadece 3g paylasım mı farkı var

TP-LINK TD-W8968 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Değiştirilebilir Antenli 1xUSB WPS EWAN 3G Paylaşımlı ADSL2+ Modem/Router/AP

modeminiz işimi görür ama çift antenli.

bu modellerden hangisi en saglıklı olur fiyat - performans acısından ?

• Kamera LAN Port - IP ayarları hakkında yardım konum

http://forum.donanimhaber.com/m_93391188/f_//tm.htm#93391188

yardımlarınızı bekliyorum.
  • İYİ ÇALIŞMALAR,
    evimde TPLİNK WD8961 ND
    işyeirmde TPLİNK WD8980 n600
    kullanmaktayım, cihazlar ile internete girmekte sıkıntı yaşamamaktayım,
    fakat HANGİ ANDROİD CİHAZ olursa olsun, internete girebilen cihazlar GOOGLE PLAY'den uygulama indirmek istediğimde, 495 koduyla hata vermekte.
    Cihazları, başka modemler ile ADSL çıkış yaptığımda veya 3G cep telefonları ile köprü bağlantı ile internete çıkış yaptığımda, GOOGLE PLAY den uygulama indirebiliyorum.
    wd8980 0.6.0 1.5 v000e.0 Build 140408 Rel.49241n bu firmware ile güncellendim yine de sorun düzelmedi.
    DNS Ayarlarıyla oynuyorum yine düzelmiyor.
    MODEM de nasıl bir ayar yapmalıyım ki bu sorunu çözebileyim. Günlerdir uğraşıyorum, lütfen yardımcı olun.
  • merhaba,cihazların modelini bilmiyorum 4-5 katlı apartmanda her katta birer a.p. ve bunlara switchden giden cat5 kablolar var, ancak bazen wireless sinyalina bağlantı yapmaya çalışırken dönüp dönüp duruyor fakat sonunda bağlanılamadı hatası veriyor, kanal ayarlarını değiştirdim, switch modem vb herşeyi değiştirdim ama bu sorunu çözemedim her zaman farklı bir katta sorun oluyor genelde ve a.p yi kapatıp açınca sorun düzeliyor ama her gün bu sorun mutlaka devam ediyor, bir arkadaşın tavsiyesi üzerine modemi dhcp relay moduna aldım vs ama değişen bişey olmadı, sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  • Cihazın web arayüzüne giriş sağladıktan sonra Wireless Bölümünden - Channel seçeneklerinde farklı numaraları deneyerek .

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • kingstonn K kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için cihazların modellerini belirtmeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • agahs kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Bu tip bir durumla karşılaştığınızda Direk ayarlar panelinden Uygulamalar menüsüne giriniz. Google play hizmetini durdur seçeneğini tıklayıp onaylayınız. Sonrasında google play tekrar bağlanın işleminizi sorunsuzca yapacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Soru soruyorum modem alacagıma dair ama bilgi alamıyorum

yorumunuzu bekliyorum

TP-LINK WA901ND 'nin wireless aktarım gücüne yakın ( çekim gücüne )

sanırım

veya başka model onerizi varsa beklerim
  • Değerli Kullanıcımız;

TD-W8970 ürünü tavsiye edilmektedir. Çekim kuvveti ve Özellikleri ile problemsiz bir şekilde bağlantı sağlayabileceğiniz bir üründür.

TD-W8970

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.