Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Cihazın web arayüzüne giriş sağladıktan sonra Wireless Bölümünden - Channel seçeneklerinde farklı numaraları deneyerek .

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

eyvallah eve gidince deniycem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunların hiç biriyle uyumu olmayan bir modem.

her oyuna başlarken port açmakla uğraşıyorum bazen buda işe yaramıyor.

başka modemi takıyorum yağ gibi akıyor lag olmuyor.
  • Sayın yetkili, cihazı fabrika ayarlarına çevirdim,
    sizin dediğiniz yöntemi ve diğer yöntemlerin hepsi denendi, farklı Android cihazlarda bizim modemimizle bağlantı kurduğunda hata almaktayım.
    Aynı cihazlar, farklı ilçelerde ki ADSL bağlantılarda indirme işlemi yapabilmekte. Cihazlarda hiç bir sıkıntı yok.

TTNET ADLS IP lerinden kaynaklı bir durum olabilir mi ?

Aynı cihazlar - Ankaranın başka ilçelerindeki ADSL bağlantısında indirme işlemi yapmakta.
    Başka modemler denedim kendi ADSL hattımda yine hata aldım.

Bu konu hakkında daha önce size sorun iletildi mi ? TTNET üzerinden hizmet veren TURK.NET abonesiyim. Sorun bu firmaların sağladığı sağlayıcılardan kaynaklanabilir mi?? @TP-LINK TURKIYE
  • ÇOK KOMİK GELECEK SİZLERE AMA,
    SORUNUM : GÜVENLİ İNTERNET PROFİLİ OLAN, AİLE PROFİLİ KALDIRINCA ÇÖZEBİLDİM .
    SUPERONLİNE ABONESİ İKEN BU SORUNU YAŞAMIYORDUM, FAKAT TURK.NET'TE GÜVENLİ İNTERNET PROFİLİ KALDIRINCA SORUN KALMIYOR.
    GOOGLE PLAY UYGULAMA İNDİRMENİN NERESİ GÜVENSİZ ONU DA ANLAMAK ZOR.
  • 6 ay önce tp link access point cihazdan 2 tane aldım

Bir tanesi gönderici olarak başka bir çatıya
    Bir tanesinide alıcı olarak kendi çatıma kurdum
    göndericide bir problem yok ama bu alıcı olarak kullandığım cihaz 6 aydan beri başımı ağırtıyor internet olduğu halde girmiyor bazen hiç bağlanmıyor çatıdaki cihazı görmüyor

müşteri hizmetlerini yaklaşık 1 aydır aradım 80 90 dakikam gitti neredeyse hala açmadılar

mail attım geri dönüş yapmadılar cihazı direk garantiye gönderecem hangi adres bilmiyorum genel merkeze mi göndereyim ? 1 aydır tp link e ulaşmaya çalışıyorum dakikalarca telefonda bekletiyorlar ben tp link gibi büyük şirkete bunu yakıştıramadım

cihazı garantiye gönderemiyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum
  • modelleri ise wa7210n olan 2 tane access point aldım biri kesinlilkle bozuk geldi 6 aydır uğraşıyorum

günde binlerce cihaz üretiyor tp link illa bozuk gelir bişe demiyorum ama geri dönüş yapmıyorlar ona kızıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderakcay54

modelleri ise wa7210n olan 2 tane access point aldım biri kesinlilkle bozuk geldi 6 aydır uğraşıyorum

günde binlerce cihaz üretiyor tp link illa bozuk gelir bişe demiyorum ama geri dönüş yapmıyorlar ona kızıyorum

Ayarlarda bir sorun vardir belki
    Bozuk oldugunu nasil anladiniz

• 6 ay içinde her ayarı yaptım her türlü moda aldım her şeyi denedim ama olmuyor cihazda problem var şuan bu mesajı yazarken bile 10 kere gidip geldi internet cihaz bir gözüküyor bir gözükmüyor
  • Merhaba ben internetimi ortak kullanıyorum ama çocuk ikide birde indirme açıyo bişeler yapıyo QoS (port önceliği) ni buldum burdan onun hızını kısıtlıyacam ve ya kendi hızıma öncelik atayacağım ama bu boşlukları nasıl dolduracağım bilgilendirirseniz ayrıntılı şekilde MODEMİN MARKASI : TP-LINK TD854_W1
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda661954 -- 20 Haziran 2014; 16:33:07 >
  • iyi günler. 150 m mesafedeki diger bir binaya wifi ortak kullanım alanı oluştumrak istiyorum. arada binalar bunun için bana nasıl yardımcı olabilrisniz?
  • TD-8961ND Modem kullanıyorum, Samsung Galaxy S3,Motorola Motoluxe ve General Mobile Discovery Elite telefonları ve Laptop ile kablosuz ağa bağlanıyorum.

S3 ile bağlı iken bazen kablosuz ağa bağlı olmasına rağmen internete giremiyorum.Bundan önceki modemimde de aynı sorun oluyordu modemi yeniden başlatınca düzeliyor, sonra yeniden aynı sorun oluyordu. Başka bir modemde denediğimde böyle bir sorun yaşamadım.

Discovery Elite ise bazen kablosuz ağı görmüyor, onda da modemi yeniden başlatmak gerekiyor,bazen ağı görse de bağlanmıyor.

Kablosuz ağ ayarlarını gönderiyorum, neyi düzeltmem gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 21 Haziran 2014; 11:17:25 >

•  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Merhabalar,
    Yukarıdaki resimde krokisini eklediğim konumlarda evim ve bürom var. Beş katlı binanın zemin katındaki büromdan kuzey yönüne doğru 250 metre mesafedeki beş katlı binanın beşinci katındaki evimde büromdaki interneti kullanmak istiyorum. Büronun bulunduğu apartmanın çatısına çıkma imkanım yok. Bu mesafeden bürodaki interneti kullanmak için hangi tplink ürünlerini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.
  • Benim birkaç sorum olacaktı. Amacım zarar vermek değil, faydalı olmak. (zaysel' in forumu aklıma geldi de )

şimdi bu 5210G modeli mağazalarda çakıldı kaldı, zaten çok da tutan veya alıcısı olan bir ürün olduğunu sanmıyorum. TL-WA7510N Modeli ile kısaca kıyaslayabilir misiniz? hangisini almak daha doğru olur şu zamanda.

ikinci sorumda bu 3G Router ile ilgili. Tp-link' in tr sitesinden bakınca, MA260 / 3G HSPA+ USB Adaptör' ü uyumluluk listesinde göremiyoruz. Ama yabancı site üzerinden bakınca listede yer alıyor. Şimdi daha önceden neyse kopya vermiyim Uyumluluk sorunu yaşanmayan, 3g router' larımız ile uyumlu bir şekilde çalışan usb adaptörlerinizi bize bildirin, listemize ekleyelim şeklinde kabaca, TP-link' in son kullanıcısına bir çağrısı var. Bu güzel anladım, ama çalışmayanı bildirdiğimizde "TIK" yok bunu anlamıyorum. Bu konuda ne diyeceksiniz?

Teşekkürler.

İletmeyi unutmuşum, TL-MR3420' nin son yazılım güncellemesinde bence sorun var.
    Sorun şekli de Router IP' sinin kafasına göre değil sıklıkla yanıt vermemesi. Windows 8.1 Browser tipi farketmiyor. (TL-MR3420_V2_140319)
    Yanıtdan dediğim, arayüze giriş yapılamaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 21 Haziran 2014; 16:25:38 >

• Merhaba kolay gelsin.Repeater özellikli cihaz ariyorum komsudan aldigim kablosuz interneti hem kablosuz olarak hemde smart tv ye kablolu olarak bağlamak istiyorum. Wa901nd almayi dusunuyordum fakat bütçe yi aşıyor. Siz ne önerirsiniz? 901nd mi almaliyim yoksa tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmi?

• Merhaba,

Modemin modeli: TP-Link td-w8101g

İnterneti sorunsuz kullanıyorum. Bugün modemin arayüzüne girmem gerekti.Modemin arayüz sayfasına ulaşamıyorum. Yani 192.168.1.1 yanıt vermiyor. Aynı modeme bağlı başka bir bilgisayarda denediğimde de sonuç aynı oluyor. Varsayılan ağ geçidi de 192.168.1.1 fakat bağlanamıyorum bir türlü. Ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGN123 -- 22 Haziran 2014; 14:15:47 >
  • Wa850RE Kablosuz Menzil Artırıcı icin soruyorum:

Merhaba, ben cihazinizi AirTies adlı firmanın 4310 Access Point cihazı ile birlikte kullanabilir miyim? Cihazimin ustunde wps degil de air Touch yazıyor. Ayni sey midir?

2.sorum da cihazın arayüzüne nasil ulaşıyoruz? Anladigim kadariyla normal sifreyle de wps olmadan kullanabiliyoruz.

Ayri ayri cevaplarsaniz sevinirim, iyi calismalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

Benim birkaç sorum olacaktı. Amacım zarar vermek değil, faydalı olmak. (zaysel' in forumu aklıma geldi de )

şimdi bu 5210G modeli mağazalarda çakıldı kaldı, zaten çok da tutan veya alıcısı olan bir ürün olduğunu sanmıyorum. TL-WA7510N Modeli ile kısaca kıyaslayabilir misiniz? hangisini almak daha doğru olur şu zamanda.

ikinci sorumda bu 3G Router ile ilgili. Tp-link' in tr sitesinden bakınca, MA260 / 3G HSPA+ USB Adaptör' ü uyumluluk listesinde göremiyoruz. Ama yabancı site üzerinden bakınca listede yer alıyor. Şimdi daha önceden neyse kopya vermiyim Uyumluluk sorunu yaşanmayan, 3g router' larımız ile uyumlu bir şekilde çalışan usb adaptörlerinizi bize bildirin, listemize ekleyelim şeklinde kabaca, TP-link' in son kullanıcısına bir çağrısı var. Bu güzel anladım, ama çalışmayanı bildirdiğimizde "TIK" yok bunu anlamıyorum. Bu konuda ne diyeceksiniz?

Teşekkürler.

İletmeyi unutmuşum, TL-MR3420' nin son yazılım güncellemesinde bence sorun var.
    Sorun şekli de Router IP' sinin kafasına göre değil sıklıkla yanıt vermemesi. Windows 8.1 Browser tipi farketmiyor. (TL-MR3420_V2_140319)
    Yanıtdan dediğim, arayüze giriş yapılamaması.

5210 baya tutulan bir cihaz cakilma vs oldugunu sanmam
    7510 5 ghz 5210 2.4 ghz
    5 ghz cok yaygin degil su an
    3g router konusu biraz karisik
    Sitesinde listede olmayan bir 3g modemi calistiran vardi bir konuda
    Son olarak arayuz sorunu win8 ve 8.1 de cok oluyor bu biraz geriye dönük uyumlulukla alakali
    Çerezleri iyice temizleyip farkli tarayicilar deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Merhaba kolay gelsin.Repeater özellikli cihaz ariyorum komsudan aldigim kablosuz interneti hem kablosuz olarak hemde smart tv ye kablolu olarak bağlamak istiyorum. Wa901nd almayi dusunuyordum fakat bütçe yi aşıyor. Siz ne önerirsiniz? 901nd mi almaliyim yoksa tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmi?

801 veya 701 nd

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

Wa850RE Kablosuz Menzil Artırıcı icin soruyorum:

Merhaba, ben cihazinizi AirTies adlı firmanın 4310 Access Point cihazı ile birlikte kullanabilir miyim? Cihazimin ustunde wps degil de air Touch yazıyor. Ayni sey midir?

2.sorum da cihazın arayüzüne nasil ulaşıyoruz? Anladigim kadariyla normal sifreyle de wps olmadan kullanabiliyoruz.

Kullanirsiniz sorun olmaz
    Airtouch iki airties urununu hemen eslestirmek icin kullanilan bir sistem bildigim kadariyla
    Wps de ayni sistem gibi airtoucha gore farki wps destekli butun cihazlari tek tusla nete cikarmasi
    Airtoucla wps eslesmesi icin deneme yapmaniz gerek
    Ama en saglami (airtouch ve wps icin) iki cihazida web tabanli ayarlari manuel yapmak
    2. soru eksik veya yanlis
    ip adresini yazarsiniz direk arayuze girersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

Wa850RE Kablosuz Menzil Artırıcı icin soruyorum:

Kullanirsiniz sorun olmaz
    Airtouch iki airties urununu hemen eslestirmek icin kullanilan bir sistem bildigim kadariyla
    Wps de ayni sistem gibi airtoucha gore farki wps destekli butun cihazlari tek tusla nete cikarmasi
    Airtoucla wps eslesmesi icin deneme yapmaniz gerek
    Ama en saglami (airtouch ve wps icin) iki cihazida web tabanli ayarlari manuel yapmak
    2. soru eksik veya yanlis
    ip adresini yazarsiniz direk arayuze girersiniz

Tesekkurler hocam, cihaz wps olmadan manuel olarak ta kullanılabiliyor degil mi? Yani arayuzden modemimin sifresini girerek ?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.