Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The souls migration

şaka yapıyor olmalısın..

ben sorularıma hala cevap alamadım. hatta bir tane daha ilave edeyim. farklı modellerdeki tp-link' in 3g routerlarının her biri farklı usb adaptörleri destekliyor. hali hazırda mesela 3020, 3420 var. ikisi de ayrı telden çalıyor. forumda şu ana kadar bir kişide gördüm, yeni vınn aldım router'da çalıştıramadım diye. bir soru daha sorayım aynı rafda iki ürün var. mesela teknosa 3020' i sanırım 84 TL' ye satıyor ki teknosa genelde en pahalı satar. diğer firmalar bu ürünü 110 tl' nin üstünde satıyor. fiyatını tam hatırlayamadım şimdi. bu neden? (serbest piyasa demeyin.. :D )

5210 ptp olarak calistiginda sorunsuz
    Baska bir forumda utkanizmit hoca yazmisti 45 gun reset atmadan calistigini
    Su bi gercek ptp den ziyade clientler 5210 ustunde birikince cihaz yigilma yapiyor
    Sen yetkili abiyle gorus daha bilgi verecektir 3g konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

şaka yapıyor olmalısın..

ben sorularıma hala cevap alamadım. hatta bir tane daha ilave edeyim. farklı modellerdeki tp-link' in 3g routerlarının her biri farklı usb adaptörleri destekliyor. hali hazırda mesela 3020, 3420 var. ikisi de ayrı telden çalıyor. forumda şu ana kadar bir kişide gördüm, yeni vınn aldım router'da çalıştıramadım diye. bir soru daha sorayım aynı rafda iki ürün var. mesela teknosa 3020' i sanırım 84 TL' ye satıyor ki teknosa genelde en pahalı satar. diğer firmalar bu ürünü 110 tl' nin üstünde satıyor. fiyatını tam hatırlayamadım şimdi. bu neden? (serbest piyasa demeyin.. :D )

ben cevaplamaya çalışayım tp-link 5210 ve 7210'uda kullandım,ikiside birbirinden beter
    Tek farkı 7210'da 150 mbps hız yapması.
    7210 donanım bilgisi CPU Atheros AR9331 @ 400MHz Amplifier SE2576L Flash 4MB spansion s25fl032pif RAM 32 MB zentel a3s56d40ftp
    bu arada bunlar arasında versiyon farkı var tp-link bir ürünü çıkarır kıyamete kadar v1 v2 v3 v4 v5 v6 diye gider.
    Akşam interneti kullanırsınız sabah açtığınızda internete giremezsiniz,müşteri hizmetleri hemen sinal kalitesi kötü der.Acces point arayüzüne girmez.
    Bu 5210'dan bıkanlar kendince çözüm bulmuş ubiquiti'nin airos yazılımını bu cihazlara modifiye etmişlerdir.
    Tp-link böyle giderse bedava verse alan olmayacak,insanlara kulak versinler,geri bildirim yapsınlar,biz sizi arayacağız deyip numara alıyorlar ne arayan var ne soran.çok yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: kissmorning

quote:

şaka yapıyor olmalısın..

ben cevaplamaya çalışayım tp-link 5210 ve 7210'uda kullandım,ikiside birbirinden beter
    Tek farkı 7210'da 150 mbps hız yapması.
    7210 donanım bilgisi CPU Atheros AR9331 @ 400MHz Amplifier SE2576L Flash 4MB spansion s25fl032pif RAM 32 MB zentel a3s56d40ftp
    bu arada bunlar arasında versiyon farkı var tp-link bir ürünü çıkarır kıyamete kadar v1 v2 v3 v4 v5 v6 diye gider.
    Akşam interneti kullanırsınız sabah açtığınızda internete giremezsiniz,müşteri hizmetleri hemen sinal kalitesi kötü der.Acces point arayüzüne girmez.
    Bu 5210'dan bıkanlar kendince çözüm bulmuş ubiquiti'nin airos yazılımını bu cihazlara modifiye etmişlerdir.
    Tp-link böyle giderse bedava verse alan olmayacak,insanlara kulak versinler,geri bildirim yapsınlar,biz sizi arayacağız deyip numara alıyorlar ne arayan var ne soran.çok yazık

Donanimi sorsaydin soylerdim hatta wikideviye gir istedigin kadar doküman var versiyon olayi tp linke veya network urunlerine mahsus degil
    Her firma ayni marka üründe donanim veya yazilimda iyilestirme veya oynama yapar ondan kaptir gitsin
    Bu cihazlar normal modem degilki kildi tuydu bir suru ayar var ben bile o kadar merakliyim daha dogru duzgun birsey bildigim yok
    Son cumlende haklisin ve tp link kesinlikle bir ubnt veya mikrotik veya alfa degil

• elime yeni ulaşan 7210n için kuruluma geçtim fakat kurulum için pek bir bilgim yok. tüm ayarlar için bir konu varmı acaba. bir modemden internet çekmek için ve çekip dağıtmak için hangi ayarları yapacağım.
  • komşum benden interneti istiyor benim internet hızım bana anca yettiği için yanaşmadım sağ taraftaki komşum da var ama arada bağlantı yok. şimdi ben eve cihaz alsam sağdaki koşumdan kablosuz olarak çeksem ve yine aynı şekilde kablosuz olarak sol taraftaki komuşuma versem ben kendi modemimle interneti kullansam bu sistemi nasıl otutaracam . yorumlarda bu kadar fanteziye ne gerek var diyeceksiniz biliyorum. Burda anlatamıyacağım durumlar var tek yolum bilen arkdaşlar sistemi bana tam anlatırsa sevinirim. mesafe güçlü ve arada baya duvar var bunlarda dikkate alınırsa sevinirim

TP LINK İN HANGİ MODELİNİ KULLANAM ÖNERİRSİNİZ ... 3 ANTENLİ 3.5DBİ MODELN,Z VAR MESELA O UYNGUN MUDUR
  • benim masaüstü PC nin ethernet kartında bir sorun çıktı, internete kablolu olarak bağlanıyordum. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işareti var ve ethernet girişindeki turuncu ışık sürekli yanıyor, sanırım gök gürültülü ve yıldırımlı havalarda ethernet kartı yandı. TP-LINK wireless adaptör almak istiyorum, bu ürün ethernet kartı görevi görüyor mu, yani
    ASUS ana kartımdaki ethernet kartı bozuk olsa da, TP_LINK wireless adaptörü bağlarsam internete bağlanmada herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım?

Alacağım ürün şudur: TP-LINK TL-WN722NC 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi Değiştirilebilir Antenli Ayaklı WPS USB Adaptör
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

quote:

quote:

Merhaba kolay gelsin.Repeater özellikli cihaz ariyorum komsudan aldigim kablosuz interneti hem kablosuz olarak hemde smart tv ye kablolu olarak bağlamak istiyorum. Wa901nd almayi dusunuyordum fakat bütçe yi aşıyor. Siz ne önerirsiniz? 901nd mi almaliyim yoksa tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmi?

801 veya 701 nd

801 ile 901 arasinda bir fark varmi?

genel olarak özellikler aynı
    çıkış gücü çipset vs
    901 nd nin 3 anten olması haricinde pek birşey yok sitesiden baktığım kadarıyla

Çok teşekkür ederim hocam 1 anten için 20-30 lira fark vermeye gerek yok sanırım

TP-Link TL-WA730RE ayni işlevi götürmü acaba? Hem kablosuz alip kablosuz vererek hemde kablosuz alip kablo ile smart tv ye baglanti saglayabilirmi? Merak ettigim bu yazdığım iki fonksiyonu ayni anda TP-Link TL-WA730RE cihazinda kullanabilirmiyim?

• çavuş365 Ç kullanıcısına yanıt
    TL-WN7200ND ürününü kullanıp üzerine 8 dbi anten takıp kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • merhabalar Tp-link TD-W8101G kullanıcısıyım son bir kaç gündür doğru düzgün internete giremiyorum
    ilk başlarda dns sunucusuna bağlanamıyordu şimdiyse varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor acaba?
    arayüzede giremiyorum zaten
  • Merhabalar TP-LINK yetkilisi arkadaşım,
    Uzak mesafe internet aktarımı konusunda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Biz (köy derneği olarak) köyümüze ip kamera koyup köyü internet üzerinden izlemek istiyoruz, fakat internet santralinin bulunduğu köy ile bizim köy arasındaki ptt hattı kablo taşıma mesafesi 5,5 km olduğu için bizim köye internet bağlantısı yapmıyor.
    Telekom bağlantı yapsa bile çok çok verimsiz olduğundan iptal ediliyor abonelikler. Eklediğim resimden izah etmeye çalışayım.
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Santral ile 1. köy arasındaki mesafe kuş uçuşu 2,5 km, 1. köy ile bizim köy arasındaki kuş uçuşu mesafe 1,7 km. Santral ile bizim köy arasındaki mesafe kuş uçuşu 4 km.

Bize uygun olan uzak mesafe internet taşıma işini ne şekilde yapabiliriz. Sizin ürünlerinizden hangilerini kullanmamız gerekir. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

Bağlanacak cihazların birbirini görme sorunu yok, bütün köyler arazi yapısı birbirlerini görme imkanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eklotje -- 30 Haziran 2014; 21:03:08 >

• Merhabalar... Uydunet kullanıcısıyım..modemim motorola sb 5101..interneti wife olarak laptop ve telefonlarda kullanmak istiyorum.. access point mi almalıyım router mı? TL-WR740N model router işimi görür mü? yardımcı olursanız çok sevinirim...teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_circle -- 1 Temmuz 2014; 2:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil_035

Merhabalar... Uydunet kullanıcısıyım..modemimim motorola sb 5101..interneti wife olarak laptop ve telefonlarda kullanmak istiyorum.. access point mi almalıyım router mı? TL-WR740N model router işimi görür mü? yardımcı olursanız çok sevinirim...teşekkürler...

740n is gorur

• bu konu hakkında o kadar çok şey yazılmış ki kafam allak bullak oldu.. access point özelliği yok bu modelde..olması şart mı benim ihtiyacıma göre, yoksa sadece router da olur mu? bir de hızım 1 mbps.. kablosuza çevirince hızda azalma, kopma vs olabilir mi?
  • quote:

bu konu hakkında o kadar çok şey yazılmış ki kafam allak bullak oldu.. access point özelliği yok bu modelde..olması şart mı benim ihtiyacıma göre, yoksa sadece router da olur mu? bir de hızım 1 mbps.. kablosuza çevirince hızda azalma, kopma vs olabilir mi?

Cihaz zaten size bir ap gibi yayin yapacak
    Kablo gireceginiz icin kaybiniz olmaz

• Eklotje kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

1 - Santral ile Köyümüz bölümü arasında ALICI ve VERİCİ olarak konumlandıracağınız TL-WA7510N 5 GHz Dış ortam AP cihazları ile bağlantı kurabilirsiniz. Sadece cihazları kullanarak bağlantı sağlanabilir. interneti santral bölümünden Köyümüz bölümüne taşıdıktan sonra 2.4 GHz Dış ortam AP cihazları ile köye dağıtabilirsiniz. Sistem yapısı ile ilgili olarak bir çalışma yapılabilir. Proje için basit bir çizim yapılabilir.

2 - Santral ile 1.Köy arasında Yine yukarıda belirtildiği gibi bir bağlantı sağlanabilir. Bu noktadan sonra 1.Köy ile 2. Köy birbirine bağlanabilir.

3 - 3.Köy ile 2.Köy aralarında bağlantı sağlanarak çizimde de belirtildiği gibi bir bağlantı ile noktaları birleştirebilirsiniz.

Bilgi ;
    Her köyde kaç kişi interneti kullanacak ve internet hızınız kaç Megabit ?
    Mesaj yoluyla bir irtibat numarası bildiriniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 1 Temmuz 2014; 11:35:03 >

• Merhaba;

Evimde modemin bulunduğu yer maalesef evin bir ucu... Diğer ucunda tv, play stition gibi cihazlar interneti görmemekte.

Ortaya nasıl bir cihaz koymalıyım ki sadece elektriğe bağlı olarak kablosuz olarak köprü vazifesi görsün. Hem kablosuz yayını alsın, hem de yaysın.

Teşekkürler
  • quote:

quote:

bu konu hakkında o kadar çok şey yazılmış ki kafam allak bullak oldu.. access point özelliği yok bu modelde..olması şart mı benim ihtiyacıma göre, yoksa sadece router da olur mu? bir de hızım 1 mbps.. kablosuza çevirince hızda azalma, kopma vs olabilir mi?

Tamam.. sağol dostum ilgilenip cevap verdiğin için...
  • quote:

quote:

quote:

Tamam.. sağol dostum ilgilenip cevap verdiğin için...

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
    Arkadaslar ben üst komsumuzun internetini kullanıyorum bugün komşumuz tatile gitti bende modemi aldim bizim eve taktim fise girmedi bende reset atmanin ne olduğunu bilmiyordum yani fabrika ayarlarina döneceğini attim reset modemin adi değişti şifre değişti acil yardim ne yapmam gerekiyor LUTFEN COK ENDİSELİYİ,
    Modem D SMART NET
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.