Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben TTNET'in bir kampanyasından yararlanarak TP-Link td854w_1 markalı modem almıştım.Aldığımdan beri neredeyse hiç güncellemedim.Bugün güncelleyeyim dedim ama hiç bir sitede güncelleme dosyasını bulamadım.Yardımcı olabilirmisinz
  • Merhaba yeni kurduğum masaüstü oyun pc için (online oyunlar ve bağlantıda yüksek kalite alabileceğim) bir ürün arıyorum TP-LINK TL-WDN4800 şu modeli gördüm bu ihtiyaçlarımı karşılar mı ? Bunun dışında tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.Birde modemim eski bir modem alacağım ürünü tam randımanlı kullanabilmem için beraberinde uyumlu modem tavsiyenizi de bekliyorum teşekkürler
  • Merhaba,

evin 2.katında wireless çekmiyor.

Sinyal gücü yüksek modem öneriniz nelerdir?

Alacağım modemin anteni çıkarılabilir olursa ve dbi yüksek başka bir anten taksam olur mu?

Aynı hat üzerinden alt katta farklı bir modem üst katta farklı bir modem kullanabilir miyim?

Teşekkürler

Bu mesajda bahsedilenler: TP-LINK TURKIYE
  • StormOfOcean kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TD-W8901G ürünü maximum 8 dbi anten desteği bulunmaktadır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • WINXPERROR kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WA801ND ürününde port açılamamaktadır. Çünkü kullandığınız cihaz bir Access Point cihazıdır. Bu durumda Access Point cihazını bağladığınız modeminizin modelini belirtirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Kullanıcımız;

TD-W8968 ürünü tavsiye edilmektedir. EWAN özelliği sayesinde router olarak kullanabilirsiniz. İlerleyen dönemde ADSL hizmetine geçtiğinizde ise ADSL portunu kullanarak bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Müşterimiz;

Kablosuz ADSL Modem Router kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili 444 80 20 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    TP-LINK Türkiye
  • burak arif B kullanıcısına yanıt
    TL-WA730RE cihazını hangi mode kullandığınızı belirtirseniz. Sizlere konu ile ilgili olarak yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • beburak kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Kullandığınız modeminizin ethernet bağlantısı için portları Gbit ise TG-3269 ürünü tavsiye edilmektedir. Kablosuz bağlantı için TL-WDN4800 uygundur.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

TL-WA730RE cihazını hangi mode kullandığınızı belirtirseniz. Sizlere konu ile ilgili olarak yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

ilginize teşekkürler,
    TL-WA730RE cihazı iade ettim . onun yerine ne önerebilirsiniz daha öncede belirttiğim üzere laptop ta sorun yok cep telefonlarımız ile bağlanamadık. cep telefonları motorola moto g ve lg p 503
    iyi çalışmalar
  • quote:

Değerli Kullanıcımız;

Kullandığınız modeminizin ethernet bağlantısı için portları Gbit ise TG-3269 ürünü tavsiye edilmektedir. Kablosuz bağlantı için TL-WDN4800 uygundur.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

TL WDN4800 satın aldım kablosuz bağlantı imkanım var sadece.modemim çok eski şimdi bu wifi karta ve ileriye yönelik beni uzun süre götürecek modem tavsiyesi rica ediyorum sizden eski modemimi atmayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değerli Kullanıcımız;

TL-WA801ND ürününde port açılamamaktadır. Çünkü kullandığınız cihaz bir Access Point cihazıdır. Bu durumda Access Point cihazını bağladığınız modeminizin modelini belirtirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

TD-W8901G . Bu modeme bağlanmak istiyorum ama kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorum.Bu modem çekmediği için zaten dediğiniz gibi acces point kullanıyoruz. Bizim modemden o ROUTER'den gelen kabloyu çekip PC'ye bağlasam , şifre ve kullanıcı adını bilmesem bile ayar yapabilirmiyim ? Çünkü komşu şuanda tatilde ve bu yüzden onların modemine reset atamıyorum.
  • Sayın temsilci; bilgisayar sistemim eski ve hantal olduğu için sisteme linux'un hafif sürümlerinden birini yükledim.
    Buraya kadar çok iyiydi bilgisayar resmen nefes aldı ve canavara dönüştü. Ancak elimde bulunan wn8200nd model adaptörü ne yaptıysam görmedi.
    Çeşitli linux formlarından çözümleri denedim fakat yine de başarılı olamadım.
    Pek deneyimli bir linux kullanıcısı değilim ama anlaşılır bir çözüm önerisi sunarsanız çok memnun olacağım.
    Tekrar windows a dönmeye niyetim yok.

-tp link ürünü: tl-wn8200nd
    -işletim sistemi: Linux mint 17 - xfce veya diğer masaüstü ortamları - debian,ubuntu tabanlı
    -sorun: mevcut driverlerin denenmesine rağmen usb adaptörün sistemde algılanamaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namyelus07 -- 15 Temmuz 2014; 19:58:22 >
  • Benim sorunum şudur arkadaslar evime internet baglattım tp link TD-W8961ND bir modemim var modemimi taktıgım zaman adsl isigım yanmıyor farklı bır modem taktıgımda gayet rahat internete girebilyorum tp link modemimi test ettirdim modemim calısıyor arıza kaydı verdım 6 kere hıc bir sonuc alamadım en sonunda tp link support dan birisiyle görüştüm ve bana hattımdaki SNR seviyesinin düşük oldugunu söyledi bir kaç testten sonra taktıgım modem SNR 15 ın altında TP Link ise 15 in ustunde olması gerekiyormus kablolarımdan olabilcegini soylediler kablolarımı değiştirdim sorun devam etmekte TTNet ilgilenmiyor ne yapmam gerek teşekkürler.
  • İyi günler arka odalarda sinyal alamadığım için dün gidip td-w8151n aldım. Netmaster CBW-700v kullandığım ana modem ve TD-W8151N'yi kablosuz köprü olarak kurmaya çalışıyorum. Sorunum şudur ki iki modemin mac adreslerini birbirine tanıttım. İkisinde de WDS modunu açtım. Kanalları ayarlayıp TP-Link modem üzerinde güvenlik ayarlarını yaptım, modem modunu köprü yaptım ve DHCP'yi kapattım. Bir türlü iki modem birbirine bağlanıp yeni modemden yayın alamıyorum. Herhangi bir çözüm yolu verirseniz çok mutlu olurum.
  • Merhaba,

TD-W8968 modem aldım.

Bu modemin anten çıkış gücü ( dbi) diye bir değeri var mı, varsa çıkış gücü (dbi cinsinden) nedir?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 17 Temmuz 2014; 18:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde wr543g cihaz var,
    sadece bi odadan alabildiğim komşudaki zayıf kablosuz sinyalini cihazla güçlendirip diğer odalarda kablosuz olarak kullanabilir miyim? bu konuda döküman resimli-yazılı anlatımlarıyla ilgili arkadaşların yardımlarına şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknecim

Arkadaşlar elimde wr543g cihaz var,
    sadece bi odadan alabildiğim komşudaki zayıf kablosuz sinyalini cihazla güçlendirip diğer odalarda kablosuz olarak kullanabilir miyim? bu konuda döküman resimli-yazılı anlatımlarıyla ilgili arkadaşların yardımlarına şimdiden teşekkürler.

Wr serisi her modemin yayini tekrar edemez denemen lazim

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94823836&p=1#94825324

Buradaki sorunum hakkında yardım alabilir miyim acaba

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.