Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli Kullanıcımız;

Sorununun kontrolü için size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını mesaj yoluyla bizlere iletiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Kullandığınız TP-LINK modeminizin yazılımını en son ne zaman güncelleştirdiniz ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Modem daha 1 hafta önce alındı
  • Maalesef TD-W8968 modem işimi görmedi.
    Halen üst kata internet aktarımı yapamıyorum.

Powerline adaptör bilgisine ve tavsiyesine ihtiyacım var.
    WPA 4220 Kit işimi görür mü, ya da siz ne tavsiye edersiniz?

Ev dubleks ve üst katta da ayrı sigorta var, elektrik tek faz.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Kullandığınız switch kaynaklı bir problem olabilir. Switch değiştirip denemeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Aynı switch huawei modem ile çalışıyor ve sorunsuz arayüze giriyor ama. Kaldı ki switch ve modemi yeni aldım.
  • merhaba. şöyle bi durumla karşı karşıyayım çözebilen olursa memnun olurum...

cep telefonu ile nete giriyorum evde. telefon samsung marka andorid bi telefon. wireless dağıtma özelliği var. bilgisayarımada usb wireless alıp telefondaki wirelese bağlanıp internete girebiliyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok her tamam. ama yapmak istediğim şu ki elimde TP-LİNK TL-WR941ND marka bir access point var WDS özelliği fabrika ayarı yazılımında yok idi. yazılım güncelleme ile WDS özelliği geldi. ben tp link cihazı cep telefonundan gelen wifi ile eşleştirmek ve bilgisayarım dan tabletimden bağlantıyı tp-link ile yapmak istiyorum. yani cep telefonu yayıncı olarak bi köşede durup tp link tüm işi yapacak. nette bi kaç video buldum yapılanları aynen uyguladım. tp link cep telefonu yayınını buluyor bağlanıyor fakat internet erişimi gelmiyor bir türlü. ikisi arasında bağlantı olduğuna eminim ki zira arada cat-5 kablo olmadan tp-link ayarlarına girebiliyorum.

bilgisayarda güvenlik duvarını kapattım.
    antivirüsü kaldırım.
    iki tarafında şifreleme türleri aynı yaptım farklı yaptım olmadı.

varmı bir çözümü ?

Saygılar...

• Merhaba..Motorola sb 5101 kablo modemimi kablosuza çevirmek için TP-Link TL-WR842ND model router aldım ama kurulumunu beceremedim.. Nasıl oluyor bu router bağlantısı? Neyi nereye takmam gerekiyor? Kurulum cd sinden denedim olmadı..Hangi ayarları yapmam gerekiyor? Mümkünse ayrıntılı bir anlatımla yardımcı olur musunuz lütfen arkadaşlar...
  • merhabalar 701ND ap router aldım gerekli kurulumları yaptım bilgisayarlarım bağlanıyor ama ipadim ne yaptıysam bağlanmıyor yardımcı olur musunuz ?
  • Merhabalar elimde ttnetten almiş oldugum tp link td864w modem var benim sorunum özellik wifi bagliyken sik sik kopmalar yaşiyorum nasil düzeltebilirim simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Elimde WPA4220 kit var. Bunu gbit ethernet portundan bağladım. 100 mbit ağ görüyor. Kablosuzla 21 mbit/s aldığım internet hızım bu kit üzerinden 8mbit/s aşamıyor. Bunun sebebi nedir acaba? Ev yeni ev, aynı elektrik sayacına bağlı bir yan duvar. Yapmam gereken bir ayar mı var?
    Teşekkurler
  • TP-LINK TD-W8151N tek portlu modemim var. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Sorun şuki son 4 5 ayda sinyal gücü inanılmaz şekilde düştü. 5 ay önce rahatlıkla bağlanabildiğim odadan şu an arada sırada sinyal bulabiliyorum oda pek sağlıklı olmuyor.

Ne yapılabilir ?

Yenibir modemmi yoksa AP mi almak daa mantıklıdır. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 24 Temmuz 2014; 7:45:57 >
  • size pm den sordum,cevap alamadım.herhalde 8980 dual modemin torrent desteği yok .bu sonradan yazılımla eklenebilecek birşeymi yoksa bu modem yerine başka marka veya model mi almalıyız.
  • Merhaba,

Telefon ve TV'um aynı ağa bağlı iken oldukça eski modemimden (AirTies RT-211) telefonumun galerisinden fotoğraflarımı ve YouTube uygulaması üzerinden izlediğim videoyu direk olarak alttaki tuş ile TV ye yansıtabiliyordum.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

O modemim arızalanınca yerine TPLINK TD-W8151N modemi aldım, kurulumunu yaptım ve elektronik aletlerimi sorunsuz bir şekilde modeme bağladım. İnternet erişimim tam ve hiçbir sıkıntı yok tüm cihazlarım aynı ağda. Fakat eskiden yaptığım gibi YouTube app üzerinden video açtığımda yukarıda fotoda olan "yansıtma / aktarma" tuşu çıkmıyor. Aynı şekilde galerinin görüntüyü yansıtmak için cihaz seçin kısmında da TV gözükmüyor. Bu arada tekrar hatırlatayım tüm cihazlar aynı ağda ve TV dahil hiç bir cihazda internet problemi de yok.

Modemin arayüzünden baktığımda da MAC adresleriyle bu bilgileri doğrulayabiliyorum. Sorunsuz şekilde aynı ağa bağlılıar.

Emin olmak için kopma sorunları yaşadığım arızalı modemimi tekrar kurdum cihazları bağladım. Bu görüntü aktarma / stream tuşu çıkıyor ve sorunsuz şekilde çalışıyor, fakat yeni TPLINK TD-W8151N modemi mi tekrar kurduğumda ise fotoğraf aktarmak için tuşa bastığımda cihaz seçin ekranında TV aynı şekilde bulunamadı ve YouTube uygulamasında yukarı resimdeki stream tuşu bile çıkmadı.

Buradan şu sonucu çıkardım, modem ağ ayarlarında bir problem var ayar yapılması gerekli veya uzak ihtimal de olsa modemim bu özelliği desteklemiyor. Bu özelliği açmak için hangi ayarları yapmam lazım ?

Özenerek tüm detayları yazdım destek bekliyorum hepinizden !

• Benim TL WA701ND ACCESS POİNTİM var. Üst katımızdan gelen kablolu ağı kablosuza çevirmek istiyorum . kurulumu yapıyorum ama bir türlü internete erişim sağlayamıyorum. Bana kurulumunda ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Merhaba,
    Elimde WPA4220 kit var. Bunu gbit ethernet portundan bağladım. 100 mbit ağ görüyor. Kablosuzla 21 mbit/s aldığım internet hızım bu kit üzerinden 8mbit/s aşamıyor. Bunun sebebi nedir acaba? Ev yeni ev, aynı elektrik sayacına bağlı bir yan duvar. Yapmam gereken bir ayar mı var?
    Teşekkurler

Yok mu cevap ?
  • Sality virüsü yüzünden DNS'si sürekli değişen ve bıkkınlık yaratan, kullanamadığım tp-link w8101g modem için 2-3 yıllık firmware'lerin olması üzücü. Çalışır durumda olmasına rağmen DNS ayarlarını anında değiştiren bu virüs yüzünden yeni modemim tp-link 8970'i de umarım atmak zorunda kalmam. Firmware güncellemesi özellikle modem/router üreticileri için belki de en önemli şeydir. Kimse 2 yıl kullanmak için modem almaz.

Umarım eski versiyonlara da DNS değişimine sebep olan virüse çare olacak firmware'ler diğer büyük markalar gibi yayınlanır.

Ayrıca bu dönemde modem arayüzüne bir süre sonra ulaşamamak nedendir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 25 Temmuz 2014; 22:45:41 >
  • Merhaba bende de TP Link WA701 var. Access point olarak kullanıyorum. Yazılımını da güncelleştirmeme rağmen sorun hala devam ediyor.

Access point modunda kullanıyorum ama wifi sık sık kopuyor. sinyal seviyesi 2/5 & 4/5 oluyor devamlı. Nerde sorun olabilir?

Modem ile aramda 3 4 metre olmasına rağmen sinyalde düşme ve wifi de kopup bağlanma sorunu yaşıyorum.

Teşekkürler.
  • Ben de bir soru sorayım:
    TPLink WN7200ND ürününü kutusundan çıkan 1.5m USB kablosu nasıl bozuk çıkabiliyor?
    Kutuda çizik bile yok. Kablo poşetli. Ama kablo çalışmadı, başka kablo kullanmak zorunda kaldım.
    Paketlenen ürünlerin kontrolü yapılmıyor mu?
  • patici75 P kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Sistemimizde oluşan bir sebepten dolayı DonanımHaber üzerinden aktif olunup tarafınıza cevap verilememiştir. Bu geçikmeden dolayı özür dileriz. Sorunuz ile ilgili olarakta kablosuz bağlantıda problem yaşıyor iseniz. Elektrik hattınız üzerinden bağlantı sağlayarak erişim yapabilirsiniz. Powerline kitin kablolu bölümünü modeme diğer kablosuz tarafınıda sinyal almak istediğiniz noktaya koyarak sinyal alabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Merhaba,
    Pc üzerinden tlf görüşmesi mümkün müdür acaba? Voip hizmetine sahibim ama böyle birşey var mı emin olamadım?
  • ByMeto kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Sistemimizde oluşan bir sebepten dolayı DonanımHaber üzerinden aktif olunup tarafınıza cevap verilememiştir. Bu geçikmeden dolayı özür dileriz. Sorunuz ile ilgili olarak ta TL-WR941ND router cihazı ile WDS özelliğini kullanarak bağlantı kablosuz bir şekilde sağlayamassınız. Bu özellikte bağlantı sağlanamamaktadır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.