Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Archer D7 model ürünü aldım, ADSL hattı üzerinde yapılandırdım kullanabiliyorum fakat aynı zamanda Tivibu kullanıcısıyım web sayfasındaki güncel firmware yüklemesini sağladım IPTV ayarlarını 8/55 protokolüne göre yapılandırdım fakat Tivibu da sadece geç gelen bir şekilde kanal yayını aldım, onun dışında kanal bilgisi, yayın bilgisi, interaktif servisler, seç izle durdur izle geri al izle dizi & film izle gibi servisler çalışmamaktadır. Konu hakkında yardımcı olmanız mümkün mü? Bu segmentteki bir ürününüzü Tivibu da kullanamamakta mıyım?
  • SA ARKDAŞLAR TP LİNK TL WA701 MODEMİ KULLANIYORUM İNTERNET 2 GÜN SORUNSUZ ÇALIŞIRIYOR 3.GÜN İNTERNET ERİŞİMİNDE ÜNLEM İŞARETİ ÇIKIYOR VE TANIMLANAYAYAN AĞ SORUNU OLUSUNYOR SORUN DÜZELT DİYORUM KABLOLARDA DİYOR 5 IŞIKDA YANIYOR HİÇ BİR SORUN YOK

BİLEN ÇÖZEN PLS
  •  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASINmerhaba atkadaşlar.şöyle bi durum var. ana modem tp link 8961 nd bu modeme sinyal güçlendirici taktık.acık alan 250 metre.
    alıcı olarakta tp link 7210n modeli accest point var (internet yayyınını kaplosuz alıp kaplosuz dagıtmak istiyorum.repetar tekrarlayıcı modunda kurduk. randıman alamdık nerde yanlış yapıyoruz .bilen arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhabalar..Ben yaklaşık 10 gün kadar önce net üzerinden zonguldak Candaş tic. ten TD-W8151N model sıfır bir modem aldım. Ben kars-digordaki emniyet lojmanlarında kalıyorum ve burda aşağıda sistem odasından switch ile dağıtımlı yapılarak her kata gelen bir ethernet kablosu var ve bu ethernet kablosunun ucuna modemi takarak router özelliği sayesinde ethernet bağlantıyı wi-fi ya dönüştürmek istedim. Win 7 ultimate 64 bit işletim sistemi olan masaüstü bilgisayarıma da everest marka bi wi-fi adaptörü taktım. Daha sonra cd yi takıp cd üzerinden kurulumu gerçekleştirmek istedim. Bu arada modemi bi ethernet kablosuyla pc ye bağladım ancak 2. adım daki network adaptör kontorülünü geçmeme rağmen yine aynı adımdaki 2. sekme olan network bağlantı kısmında hata verdi ve cd üzerinden kurulum yapamadım. buna rağmen browser üzerinden 192.168.1.1 sayfasından işlemleri yaparak şu an pc üzerinden rahatlıkla internete girebiliyorum. Lakin HTC One telefonum üzerinden bu router sayesinde açtığım wi-fi yı görüp şifresini girip bağlandı iletisine rağmen telefonumda herhangi bir şekilde internet işlemi gerçekleştiremiyorum. Aynı binada en alt katta olan zyxel marka modem üzerinden sağlanan wi-fi olsun diğer başka wi-fi lar olsun sorunsuz şekilde girebiliyorum. Hatta o sorunsuz şekilde girebildiğim wi-fi ların wpa-psk olarak bilinen güvenlik protokollerinin aynısı olacak şekilde kendi modem/routerımı da önce resetleyip sonrasında 192.168.1.1 arayüzünden ayarlamama rağmen halen pc üzerinden nete sorunsuz şekilde girebiliyorken telefonumdan wi-fi ya bağlanırken nette herhangi bir işlem yapamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi geceler iyi çalışmalar

• Sayın yetkili bendeki modemle ilgili problemlerim var.Daha önceden tp-linke eposta ve telefon yoluyla yardım almak için ulaşmıştım ama çözüm bulamadık.
    sorunun ürünle ilgili kaynaklanmadığını söylemişlerdi daha önceden o zaman fazla dert etmiyordum ama şimdi bakıyorum o zamanki aksaklıklara ek şimdi modem kablosuz sinyalininde sürekli kaybolduğunu görüyorum önceden bu kadar olmazdı.görüştüğüm zamanlar cihazın garantisi vardı ama şimdi garantide bitti ben şimdi ne yapayım ortadamı kaldık ?

modem TD-W8960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 17 Ağustos 2014; 23:31:39 >
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Bağlamış olduğunuz TOSHİBA HDD bağlantısını nasıl gerçekleştirdiğinizi hangi cihazı kullandığınızı bir kontrol ediniz. Bu bağlantıda problem olabilir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • gokund G kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Anteninizi camın önüne konumlandırdığınızda kullanılan CAM wireless sinyalini kesebilir. Bu sebepten ötürü bağlantınızı sağlayamıyor olabilirsiniz. TL-WA7210N ürününü dış ortama montajını sağlayınız. Daha sonrasında ki test sonucunu bizlere bildiriniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • nemo10 N kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Kablosuz ağ isminizde ve şifrenizde türkçe karakterler olmamasına dikkat ediniz. Örneğin şifreniz sadece sayılardan meydana gelmeli ve Şifreleme türü WPA-PSK , AES seçili olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • metecan22 M kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Eski versiyon yazılımını internet sitemizden indirip daha sonrasında yüklemeyi aynı şekilde gerçekleştirdiğiniz taktirde bağlantı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Bağlandığınız kablosuz sinyalin hızı önemlidir. TL-WN8200ND 300 Mbps Hız desteklemektedir. Eğer kablosuz bağlantı yaptığınız modeminiz 300 Mbps ise bağlantıda TL-WN8200ND önerilmektedir. TL-WN7200ND 150 Mbps Hız desteklemektedir. Eğer kablosuz bağlantı yaptığınız modeminiz 150 Mbps ise bağlantıda TL-WN7200ND önerilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TD-W8961ND(TR) ürününüz 10 dbi anten desteği bulunmamaktadır. üzerine 8 dbi anten takarak tekrar testlerinizi gerçekleştiriniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • turker97 T kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak bir döküman ile destek alabilirsiniz. Dilerseniz mail adresinizi PM olarak ileterekte sizlere döküman yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • dirty kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Archer D7 yeni gelen bir ürünümüzdür. Testini gerçekleştirip bilgi aktarılacaktır . PM olarak irtibat bilginizi aktarınız.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Değerli Kullanıcımız;

Kullandığınız TL-WA701ND ürününü hangi modda kullandığınızı bildirirseniz. Sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Peki wn725n ürününüzün çekim gücü hakkında yorum yaparmısınız ? Yani arada 4 metre ve 2 duvar olsa pin durumlarım nasıl olur ? Benim için önemli olan ping. Pingim düzelmeyecekse dahili wifi kartımda devam edeceğim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Bağlamış olduğunuz TOSHİBA HDD bağlantısını nasıl gerçekleştirdiğinizi hangi cihazı kullandığınızı bir kontrol ediniz. Bu bağlantıda problem olabilir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

usb 3.0 hdd. kutu aldım.toshiba 7200 rpm hdd. yi taktım.1 senedir kullanıyorum.lg televizyona da taktım sorun yok.yani sadece modem görmüyor hdd.yi.aynı slota usb bellek bağlıyorum onu görüyor ama.anlamadım gitti.problem nedir acaba.
    heryerde çalışan bu hdd. yi modem neden tanımaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir zaten bu antenlerle çalıştırıyordum. Bir anda bozuldu wifi. Şimdi artık 1 dkda komple gidiyor. Eski antenlerini taktım değişen bir şey yok. Garanti kağıtlarını kaybettim ama kutusu vs. duruyor. Yine de garantiye yollanabiliyor mu?
  • 35 metre mesafede aralarında hiçbir engel bulunmayan iki bina arasında kablosuz yüksek hızlı bir ağ bağlantısı oluşturmanın gayretindeyim. Ev ile iş yeri arasında 35 metrelik bir mesafe söz konusu iş yerimde 50 mb hızında fiber internet var bunu evime taşımak istiyorum, İnterneti sık kullanan ve veri alışverişi yapan birisiyim, Kamera sistemleri, dosya alışverişi, yüksek hızda internet kullanmam gerekiyor.

ana modem router huawei hg523i 50 mb internet wireless n tekloloji
    2 adet dark wrt 300 mb 5 dbi antenli ap
    TP link 5210 ap
    AİRTİES 6271 MODEM
    AİRTİES AP300 AP

ŞU AN ANA MODEM HUAWEİ - ONA DARK WRT 302 İLE WDS BAĞLANIP BU BAĞLANTIYI KABLOLU OLARAK VE KABLOSUZ OLARAK DAĞITIYORUM AMA BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM HIZA ULAŞAMADIM MAX 8 MB İNTERNETE ULAŞABİLDİM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..
  • www.tp-link.com
    TL-WPA4220 | 300Mbps AV600 Wi-Fi Powerline Extender | TP-Link
    http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WPA4220

Bu üründe istediğimiz zaman wi-fi bağlantısını kapatma opsiyonu var mıdır?, yalnız kablosuz yayın kesilecek kablo ile bağlantı devam edecek
  • merhabalar

linkteki ürünü kullanıyorum ve çok sık kopma sorunu yaşıyorum, odamda takılı olan adaptörü prizden çekip geri takınca hemen düzeliyor internet. nasıl çözebilirim bu sorunu acaba?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.