Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yan apartmanda oturan komşum ile ortak wifi üzerinden internete bağlanmak istiyoruz. İkimizde giriş katında oturuyoruz. Şuan sadece salon camında wifi çekiyor.
    Hangi ürünü satın almalıyım. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Dip Not: Türk Telefon benim evime telefon kutusu koymadığı için 6 ay sonra evimize internet bağlayacakmış. O yüzden böyle bir çözüm bulduk.
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WN725N ürünü ile 2 duvar olan bir yapıda duvarın yalıtımına göre değişkenlik göstermektedir. Bu konuda net bir sonuç söylenememektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Ürünlerimizde USB 3.0 desteği bulunmamaktadır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak teknik servis için bilgi alabilirsiniz. Arıza kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • alarslan2004 A kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WA7510N 2 adet temin ettiğinizde noktadan noktaya iki cihaz arasında 5 GHz veri transfer kapasitesi 150 Mbps hızlara varan bağlantı alabilirsiniz. Bu noktada aralarında engel bulunmayan iki noktada sağlıklı bir kurulum sağlanabilmesidir. Tek bir TL-WA5210G ürünü ile sağlıklı bir bağlantı yapılamayabilir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Dukapta kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Cihazın kablosuz yayınını kesmek için web arayüzünden yapılandırma yapılması gerekmektedir. Eğer sadece kablolu özelliğini kullanıcak iseniz. TL-PA4010KIT tavsiye edilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • ustoo U kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Başka bir lokasyonda test ettikten sonra aynı problem devam ediyor ise bizlerle tekrar irtibata geçiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • yasjn Y kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

TL-WA901ND ürünü tavsiye edilmektedir. Bu ürünü alarak camınızın önüne konumlandırdığınızda çekmeyen noktalarda sinyaliniz güçlendirilecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • sayın yetkili,
    usb 3.0 desteğimiz yok diyorsunuzda, usb 3.0 ın usb 2.0 desteği yokmu? yani benim usb 3.0 hdd kutusunu usb 2.0 cihazlarda kullanabiliyorum.mesela lg led tv de usb 3.0 desteği yok fakat bu hdd kutu lg led tv de çalışıyor.aynı şekilde laptop un usb 2.0 bağlantı noktasında da çalışıyor.şahşen bu cevap beni tatmin etmedi.başka bir sorun var ama nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lideramca -- 25 Ağustos 2014; 11:38:08 >
  • archer c2 router kullanıyorum 1 haftadır.son fw yüklü.
    ilk başta çalıştırana kadar epey uğraştım.tak çalıştır değil kesinlikle.
    sonra ne olduysa birbirlerine alıştı cihazlar.şuan sorun yok gibi.sorularım şöyle:
    1-router tek kişinin login olmasına izin veriyor.ancak mesela tabletten ayar yapıp save diyince bazen ne yaparsam ne tabletten ne pcden giremiyorum.aynı anda birden fazla giriş yapılamaz hatası veriyor.sanki eski girişte takılı kalıyor.halbuki aynı cihaza izin vermiyor.
    2-usb share çok uyumsuz ve hatalı çalışıyor.router mp4 videoları müzik dosyası gibi gösteriyor.samrttvde shareden girince mp4ler video larda değil müzik içinde listeleniyor.ve tabiiki video oynatmıyor.müzik playerla çalmaya çalışıyor.rezalet.
    3-5ghz de tek wifi kanalı olmama rağmen 2.4ghz den 1tık az çekiyor.hatta 1 odada 2tık aşağıda çekiyor.halbuki 5ghz de günya diğer wifi larla çakışmayacağı için daha iyi bağlanması gerekirdi.ayrıca channel ayarı sadece auto da.2.4 gibi değil.hiçbir değişikliğe izin vermiyor.neden?avantajını kullanamıyorum gibi şuan.2.4de herkesle çakışsada full çekiyor.

son olarak ilk başta karşılaştığım sorunları alacaklara yazayım.
    1-kesinlikle ilk kurulumda kendi belirlediğim ssid ve wpa2/psk şifresiyle bağlanamadım.saçma şekilde pcde şifre hatalı dedi.ilk kurulumda geldiği gibi bırakın ve wps kodunu şifre olarak girip bağlanın.herşey düzgün çalışınca girip tektek değiştirin istediğinizi.
    2-ilk gün bağlantıda hat birden kesildi.baktım modem online.router da internet ışığı yanıyor.ama cihazlara interneti aktarmıyordu.halbuki ipler tanımlı dynamic ip vs hepsi çalışır görünüyor.ip release/renew ile kendine geliyor.
    3-bahsettiğim bir ayarı kaydedip tekrar login olamazsanız hiç bir cihazdan tek çare aç kapa yapmak routerı.

• ego37 kullanıcısına yanıt
    şu saçma mesajı düzenlesende elli fersah sayfayı kaydırıp ne yazdığını adam gibi okuyabilsek.sayfayı kaydırırken kayboluyorsun.
    link seçeneği ile böyle uzun linkleri tıklanabilir şekilde ekleyebilirsin.
    siteye resim yüklüyken neden bu linkler gözüküyor onuda anlamış değilim.
  • lideramca kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız;

Kullandığınız TOSHİBA HDD test için Teknik Servisimize yönlendirebilirseniz. Bu noktada sizlere daha detaylı bilgilendirme sağlanacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • Durumu daha detaylıca şöyle anlatayım;
    Ana bilgisayarda kablo ile bağlantı kurulacak bunun yanında laptop, telefon vb. için kablosuz da istiyorum. Kablosuz özelliği kullanmadığında kapatılacak, kablolu bağlantı kablosuz yayın kesildiği zamanda devam edecek yani cihaz tamamen kapatılmayacak.
    Anladığım kadarıyla cihazda wi-fi için aç/kapa düğmesi yok, web arayüzünden yapılıyor dediniz.Bu durumda kablosuz yayını web arayüzünden kapattık diyelim tekrar açmak için kablo ile bağlantı sağlayıp web arayüzünde girip bu şekilde açmamız gerekecek, doğru mudur?
  • Merhaba tam anlayamadım, bana bu ürünü TL-WA901ND tavsiye ettiniz. Bu ürünü ben alıp komşuma vermeyecek miyim? Kendi evime mi yerleştireceğim.
  • Selam Tplink,

Elimde 722n adaptör bulunmaktadır. Bu adaptör notebookumda sorunsuz kullanılmakta olup, desktop'umda aygıtı taktıktan sonra ağ bağdaştırıcısında 412.3gb/sn olarak etkin görünmektedir. Eski pcmde de aynı sorun bulunmaktaydı. Bilinen bir problem var mıdır bu ürün için yoksa test edebileceğim başka bir durum?

Teşekkürler.
  • S.A. TP LİNK
    yan apartmanın altıdakı pastanenin interneti balkonumun uç kısmında 1 diş çekiyor ama bağlanmıyor....
    TP7210 dış ortam anteni alsam wifi yi kablosuz alıp kablosuz olarak eve dağıtabilirmi ?
    teşekkurler...
  • Merhaba

İş yerinde TD854w kullanmaktayım. Modeme bağlı sabit IP verilmiş 7-8 PC bulunmaktadır.

Benim sorunum modem cep telefonlarına bazen makinelerden birinin IP sini vermekte ve IP çakışması yaşanmaktadır.

Modem üzerinden belirteceğim bazı IP lerin, yeni bağlanan cihazlara verilmemesini nasıl sağlarım? Yani bir kaç IP yi nasıl reserve edebilirim.
  • Merhaba ;

TL-WR1043ND Modelini düşünüyorum Hdd veya USB bağlayıp FTP sunucusunu kullanabilirmiyiz? aynı zamanda kullanabiliyorsan bu sunucuya dışarıdan erişim yapılabiliniyor mu ?
  • Merhabalar benim bir sorum olacaktı. Şu anda TP Link wifi menzil genişletici kullanmaktayım.Modeli WA850RE. Ancak şöyle bir sorun var. Bu ürün ile benim ps3 için almış olduğum sony 7.1 bluetooth kulaklığı aynı anda kullanınca sorunlar oluyor.Kulaklık bağlantısı kopuyor.İnternet hızı yavaşlıyor. Bluetooth sinyali ile wifi sinyali karışıyor sanırım. Modemin kanallarını değiştirdim ancak pek etki etmedi.Başka bir çözümü var mı?

2. bir sorum ise menzil genişletici yerine powerline ürünü kullansam sinyal karışma sorunu olur mu? Düşündüğüm WPA 4220KIT. Ancak tekrar bu sinyal karışma sorununu yaşamak istemiyorum.
  • Vay arkadaş. Pul kadar resim için 40 metrelik linki de sayfaya gömüp bütün forum sayfasını mahvetmiş.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.