Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modem modelim TD-W8961ND 300Mbps Adsl2+ Modem Router.

Modem arayüzünden baktığımda
    SNR Margin oranım : Downstream : 6db Upstream : 9db
    Line Attenuation : 31.0db 17.0 db
    Olarak gözüküyor.
    Bu Downstream oranı bildiğim kadarıyla sabit ve kaliteli bir bağlantı için çok düşük.

Apartmanın altından yukarı kadar CAT5 kablo döşetmeme rağmen,sorun hala çözülmedi.
    ISS'im Türk Telekom ile görüşmem gerektiğini söylüyor.
    Herkes başka birşey söylüyor bana lütfen bir yol gösterirmisiniz?

Telnet üzerinden SNR margin oranımı yükseltme imkanım mevcut mu?
  • tplink TL-WA850RE model cihazım var windows 8.1 e geçtim bir türlü bağlantı kuramıyorum "sınırlı" yazıyor sorun nedir acaba ? (yazılım güncel)
  • Ağustos ayı kotası için neden böle gösteriyor acaba? İnterneti fazla kullanmamamıza rağmen...
    (6 gb lık kotayı da 1.5 gb aşmışız TTNET e sorduğumuzda)

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radreSword -- 30 Ağustos 2014; 22:37:25 >
  • Merhaba .Evde bulunduğum odada wifi tam çekmiyor modemden biraz uzak olduğum için.
    İnternetten araştırdım ve TP-Link TL-WA850RE ,TP-Link TL-WA854RE ve TP-Link TL-WA860RE arasında kaldım.
    İlk iki model antensiz diğeri antenli.Almışken iyisi olsun ve ilerdede işime yarasın istiyorum.
    Ama fazla pahalıya kaçmakda istemiyorum ürünler arasında bariz farklar yoksa.
    Biraz inceledim ama antenli modelle aralarında pek fark göremedim.Hangisini tavsiye edersiniz ve avantajı nedir diğerine göre?

Ürünler :
    1)

2)
    www.n11.com
    Tp-link Tl-wa854re 300mbps Menzil Genişletici - n11.com
    http://www.n11.com/tp-link-tl-wa854re-300mbps-menzil-genisletici-P27463313

3)

Ayrıca TP-Link TL-WA850RE yukarda bulmuş olduğum yerde 65 Tl iken Teknosada 99 tl .Acaba ürün orijinal olmayabilir mi ?

Cevabınızı Bekliyorum . Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh00t3r_DoguKan -- 31 Ağustos 2014; 23:08:35 >

• ADSL modemden gelen ethernetten bilgisayardan internete bağlanabilmeme rağmen tl-wr740 router bağlantıyı görmüyor.
  • Zyxel VMG3312-B10B modem e kablo ile . TL-WR841N router bagli ve internet dagitimini n router ile yapıyorum. Sorunum; zyxel 192.168.1.x tplink ise 192.168.0.x ve ip dagitimini dogal olarak tplink yapiyor 192.168.0.x. Ancak zyxel modeme direk bagli cihazlarim (smart tv gibi) 168.1.x ili ip aliyor. Ve sonuç olarak ayni ağda olamiyorlar. Tplink ayarlarina gelip dhcpyi kapattigimda zyxelden ip alamiyor cihazlar. Nerede hata yapıyorum. Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tp Link WA5210G Bağlantı için yardım
    İyi geceler ben bir hafta önce bu cihazı interneti daha uzak mesafelere yaymak maksadıyla aldım..
    Sinyal gücünde bi problem yok fakat şifresiz, wep, wpa/wpa2 şifreleme ile bağlantı kurmayı denediğimde bağlantı kuramıyorum..
    Xperia Z1 telefon kullanıyorum aynı zamanda Samsung S4 ve Samsung Tab 3 de de şifreyi girdikten sonra bağlantı güvenli, kaydedildi diyor ama bi türlü ip alıp internete giremiyorum..
    Günlerdir forumlarda arıyorum böyle bi problem yaşayan kimse yok galiba..
    En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim..
  • WDS mi daha iyi universal repeater mi? Hangisi daha verimli?

Tesekkurler.
  • MRB
    ARKADAŞLAR TP-LINK TL-WR940N İLE TP-LINK TL- 941ND ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA KARASIZ KALDIM ARASINDAKİ NE FARK VARDIR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ .TEŞEKÜRLER
  • tplink müşteri hizmetleri hem tel de hem burada rezalet. 3 haftadır beni arayacak lar günya. burdada sorunlarıma cevap veren olmadı. çinden tel almak gibi mübarek. sözde destek veriyorlar sorunlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugün TP-Link TL-WA750RE range extender aldım. Prize taktım Modem arayüze girerek gerekli işlemleri yaptım. Belli bir süre sonra internet gitti.
    3-4 defa Reset attım şuanda menzil uzatıcıdan giriyorum. Salondaki prize taktım ve salondayım. Arka odaya geçince haliyle çekmiyor. Bende modemdem giriyorum. Buraya kadar sorunsuz. Sonra tekrar salona geçip menzil uzatıcıdan giriş yapmaya çalışırken bağlanıyor ama hic internete girmiyor. Belli bi süre sonra Wireless olarak da gözükmüyor. Yani sıkıntım bu Reset ve modemin arayuzune girip bayagi uğraştiktan sonra girebiliyorum. Acaba sıkıntı bende mi. Hic mi modemdem girmemem lazım. Hep menzil uzatıcıdan mi giriş yapmalıyım.

• Sayın Yetkili,

WR741ND ürününden 5 adet hepsiburada.com üzerinden aldım. Bir tanesi WAN portundan IP eskiden alabiliyorken şimdi alamıyor. Sanki WAN portu bozulmuş gibi. Detect diyorum ama algılamıyor WAN'ı. Neden olmuş olabilir ? Size faturamla birlikte getirsem bakarmısınız?

• Hocam kolay gelsin şimdi sorum şu;

2 Adet HyperNet 50MBit WAN hattım var

TP-LINK R480T+ Load Balancer im var

WAN1 192.168.2.1 olarak R480T+ da
    WAN2 192.168.1.116 olarak R480T+ da

R480T+ LAN ı 192.168.0.2 den başlayarak dağıtıyor

DVR cihazım 192.168.0.225 de port 8080 olarak çalışıyor

WAN1 Sabit IP alıyor
    WAN2 Değişken IP alıyor

WAN1 üzerinden sabit IP ile gelerek DVR cihazıma erişmek istiyorum ama bir türlü olmuyor
    İE de 85.xxx.xxx.xxx:8080 den girdiğimde cihazın kullanıcı giriş ekranı geliyor
    ad ve şifreyi yazdıktan sonra BAĞLANTI BAŞARISIZ mesajı veriyor

Bu problemimle alakalı teknik bilgi alabilmem mümkün mü kolay gelsin
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Sayın yetkili bendeki modemle ilgili problemlerim var.Daha önceden tp-linke eposta ve telefon yoluyla yardım almak için ulaşmıştım ama çözüm bulamadık.
    sorunun ürünle ilgili kaynaklanmadığını söylemişlerdi daha önceden o zaman fazla dert etmiyordum ama şimdi bakıyorum o zamanki aksaklıklara ek şimdi modem kablosuz sinyalininde sürekli kaybolduğunu görüyorum önceden bu kadar olmazdı.görüştüğüm zamanlar cihazın garantisi vardı ama şimdi garantide bitti ben şimdi ne yapayım ortadamı kaldık ?

modem TD-W8960

Hocam Hala cevap bekliyoruz ?
  • Merhabalar,

Elimde 2 adet 7210n cihaz var. Bu konuda sormak istediğim konular var.

1 - Kitapçıkta noktadan noktaya bağlantı yapma kısmı hiç anlaşılır değil. noktadan noktaya yapılan bağlantıda sadece 2 cihaz mı kullanıyoruz. Yoksa bu ağa istediğimiz kadar client dahil edebiliyor muyuz?

2 - Noktadan noktaya yapılan bağlantıda AP olarak cihaz bir ağ oluşturuyor, client / (ler) ona bağlanıyor. Bir tür kapalı devre ağ gibi bir şey mi?

teşekkürler.
  • Merhaba,

Elimde "300Mbps Kablosuz N Access Point TL-WA801ND" modeli var. Aşağıda belirteceğim sorun hep vardı. Hatta modemi resetleyip herşeyi tekrar kurdum. Sonuç aynı. Soruna gelince;

Ana modem "Airties" ile Access point arasında 1 duvar var. Access pointe bağlanmada sorun yaşıyorum, ip adresi alamıyor genelde. Diğer yandan hergün modemi aç kapa yapmaz isem ertesi gün bağlanmıyor hiç. Muhakkak aç kapa yapmam şart oluyor. Modemi 2 yıl önce aldım, bu zamana kadar hiç memnun kalmadım. Yazılımı da son versiyon. Yani yapılacak herşeyi yaptım.

Umarım çözümleyici bir ip ucu verirsiniz.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Kablosuz TL-WA701ND ürününüzün güncelleştirmesini yaptınız mı ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

Güncelleme son versiyon.

AP yerine Bridge with AP yaptım , sinyal sorunum düzeldi. Internetten aşağıdaki gibi arama yaparsanız nasıl yapılacağı konusunda bilgiler bulabilirsiniz.

TP-LİNK TL-WA701ND Router AP Repeater (Tekrarlayıcı) ve Bridge (Köprüleme) Mode Nasıl Kurulur Ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 11 Eylül 2014; 8:49:37 >
  • TP wa854RE menzil genişletici cihazın kurulumunu yapamadım.Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve bilgisyarımda wireles adaptör yok ethernetten bağlanıyorum. bilgisayarımda wireles adaptör olmadığından ötürümü kurulum yapılamadı bilgi verirseniz sevinirim
  • TD-W8961ND modemim var garantisi devam etmekte, bugün bi elektrik kesintisi olmuş ve modem ne yaptıysam internete bağlanmadı, wifi ışı yanmıyo bile, ttnetin kendi modemini taktım internette bi sorun yok, garantiye gönderenlerden bi ton şikayet var kararsız kaldım açıkçası, ne önerirsiniz?
  • Müşteri hizmetleriniz çok güzel çalışıyor. 30 dakikadır hatta bekliyorum. Mail attım ona da dönüş yapan yok.

Sorum şu 7210n cihazın enerji tüketimi ne kadardır? 12v 1 amper adaptörü var ama ölçüm yaptığında 0.05 amper gibi bir tüketim çıkıyor. Detaylı bilgi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.