Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 9 aydır kullanmakta olduğum TL - WA801ND cihazım şuan bağlantı var gözüküyor fakat internete girmiyor direk modemden internete bağlana biliyorum.
  • Merhaba,

1 hafta önce TD w8961nd model modem/router aldım ama sürekli hattan düşme problemleri yaşıyorum -sayfaları sürekli yenilemem gerekiyor, tam anlamıyla resimler filan açılmıyor. download yaparken sıkıntı yok ama oyunlarda ve nette dolaşırken çok problemli-

Sistem loglarında da sürekli şu sorunu alıyorum: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=80543d40

ilk haftadan bezdirdi alet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberamente

Merhaba,

1 hafta önce TD w8961nd model modem/router aldım ama sürekli hattan düşme problemleri yaşıyorum -sayfaları sürekli yenilemem gerekiyor, tam anlamıyla resimler filan açılmıyor. download yaparken sıkıntı yok ama oyunlarda ve nette dolaşırken çok problemli-

Sistem loglarında da sürekli şu sorunu alıyorum: netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=80543d40

ilk haftadan bezdirdi alet...

Firmware guncelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sammurat

Merhabalar 9 aydır kullanmakta olduğum TL - WA801ND cihazım şuan bağlantı var gözüküyor fakat internete girmiyor direk modemden internete bağlana biliyorum.

Cihaz ayarlarinda bozulma varmi arayuze baktinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikalpi

TD-W8961ND modemim var garantisi devam etmekte, bugün bi elektrik kesintisi olmuş ve modem ne yaptıysam internete bağlanmadı, wifi ışı yanmıyo bile, ttnetin kendi modemini taktım internette bi sorun yok, garantiye gönderenlerden bi ton şikayet var kararsız kaldım açıkçası, ne önerirsiniz?

Bu 896x serisi baya sorunlu bende daha yeni bir cihaz servise gonderdim bir yakinimin modemini
    İsinma sorunu wan ip alamama baglanti koparma vs
    Ölü dogdu gibi bu seri

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught
    Firmware guncelmi

Güncelledim, tr sitesinden indirdim klavuzda nasıl yapmam gerekiyorsa o şekilde yaptım, tekrardan firmware güncellemeye tıklayınca "güncelleme başarısız" uyarısı alıyordum. Birde global sürümünü indirdim kurdum -doğal olarak ingilizce oldu arayüz- aynı problemler o sürümde de devam ediyor. Şu an firmware tr sitesinde neyse odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberamente

quote:

Firmware guncelmi

Güncelledim, tr sitesinden indirdim klavuzda nasıl yapmam gerekiyorsa o şekilde yaptım, tekrardan firmware güncellemeye tıklayınca "güncelleme başarısız" uyarısı alıyordum. Birde global sürümünü indirdim kurdum -doğal olarak ingilizce oldu arayüz- aynı problemler o sürümde de devam ediyor. Şu an firmware tr sitesinde neyse odur.

bu seridediğim gibi kronik sorunlu gibi
    çipsettenmidir yazılımdanmıdır
    baya karın ağrısı çok bu 896x serisinin
  • 3 gündür uğraşıyorum sorun düzelsin diye ama yok bana mısın demiyor, firmware güncelledim sorunlarım daha da arttı benim, üstüne birde global ingilizce versiyonu yükledim geride türkçeye çeviremiyorum bağlantıyı kesiyor güncelleme yaparken alet kendisi... keşke 50-60 lira fazla verip adam gibi bir modem alsaymışım diyorum...
  • Markada sorun yok modelde sorun var
    5 yildir ayni kiside calisan modem bilirim 8901g modeli olmasi gerek

• quote:

quote:

Merhabalar 9 aydır kullanmakta olduğum TL - WA801ND cihazım şuan bağlantı var gözüküyor fakat internete girmiyor direk modemden internete bağlana biliyorum.

Evet arayüzden ayarları başdan yapıyorum seçtiğim ağa bağlanıyor fakat internete girmiyor 9 ay kullandım bu şekilde. ürünü garanti için hangi adrese gönderiyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Evet arayüzden ayarları başdan yapıyorum seçtiğim ağa bağlanıyor fakat internete girmiyor 9 ay kullandım bu şekilde. ürünü garanti için hangi adrese gönderiyoruz.

Once tp linki ariyorsunuz oda sizi cihazi aldiginiz yere gondermenizi isteyecek firmada tp linke gonderecek

• Merhaba TP-Link TL-WA5210G bu ürünü almayı düşünüyorum.

Komşudan kablosuz net çekiyoruz 1 odada full çekiyor sadece bu ürün sayesinde diğer odalara net çekmesini sağlayabilirmiyiz.

Kablosuz alıp Kablosuz dağıtmak için.
  • Evimin Çatısında TL WA7210N var bundan 3 komşuma internet veriyorum. Fakat bu interneti adil kullanabilmek için 2 şer mbit olarak düşürmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Mac filtrelemesi ile verdiğim kişilerin pc lerini belirledim.
  • OstotheK kullanıcısına yanıt
    Sayın @OstotheK TL-WA7210N V2 sürümü 9.9watt enerji tüketmektedir.
  • iyi günler benim masa üstünde wifi yok ve yeni bi wifi cihazı alacağım ama interneti alacağım yer aynı apartmanda 2 kat aşağıda hangisini önerirsiniz
  • atakan81 A kullanıcısına yanıt
    @atakan81 cihazın Operation Mode'unu AP Router olarak kurduğunuz takdirde Bandwith Control fonksiyonunu kullanarak cihaza bağlı aygıtların bağlnatı hızlarını belirleyebilirsiniz. Bant Genişliği Kontrol (Bandwith Control)'ü hakkında detaylı bilgi için SSS ID:194 sayfamıza göz atabilirsiniz.
  • @Cetin. ihtiyacınız olan bağlantı için TL-WPA4220KIT Powerline Adaptör kullanmanızı tavsiye ederiz.

• !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    @!!-Origin-!! ihtiyacınız olan bağlantı için TL-WA5210G'yi AP Client Router (WISP Client Router) modunda çalıştırarak yapabilirsiniz.
  • peki bunun menzili nedir bide bizim bina yeni yalıtım filan var
  • chatter C kullanıcısına yanıt
    @chatter TL-WA854RE'nin kurulumu için ya modeminiz de WPS desteği olmalı ya da kurulum bu şekilde mümkün değilse kablosuz olarak aygıta bağlanıp web tabanlı hızlı kurulum arayüzünden kurulum yapmalısınız.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.