vr2100 ü alırsam,tp 854 ile kullanabilir miyim. |
SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (313. sayfa)
-
-
Elimde Archer VR300 model modem bulunmakta performans düşüşleri ve internet kopmaları yaşıyorum modem arayüzüne girdiğimde ise DNS nizi manuel olarak yapılandırın diyor fakat DNS mi zaten manuel olarak ayarladım fakat halen aynı hatayı alıyorum
-
Merhabalar, linkinden Archer C50(EU)_V4_200608 başlıklı yazılımı indirebilirsiniz.tp-linkiçin İndir Archer C50 | TP-Link Türkiyehttps://www.tp-link.com/tr/support/download/archer-c50/v4/#Firmware
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
Merhabalar,
2.4GHz Wi-Fi bağlantısı üzerinden Kullanım sağlayabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Cihazınızı teknik servisimize göndermenizi rica ederiz.
Teknik servise yönlendirmesi için 0850 724 44 88 nolu destek hattımızı arayarak ürünümü servise göndermek veya servisteki ürünüm hakkında bilgi almak istiyorum anonsunu tuşlayarak Müşteri temsilcilerimize arıza tanımınız ile birlikte bilgilerinizi ileterek sizlere iletilen tek kullanımlık kargo kodu ile ürünü servisimize yönlendirmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Benim cihazım Archer VR600 siz farklı bir cihazın linkini yolladınız.
-
merhaba
elimde tp link 8960n modem var. bunu switch gibi kullanabilir miyim ? modemden gelen inerneti 2 bilgisayara kablolu paylaştıracağım.
modemin tipi şöyle birşey.
-
-
Merhabalar,
Cihazınızı resetleyiniz ve linkteki adımları uygulayınız. Bu şekilde bahsettiğiniz şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=PRlHDz_pN_A&feature=youtu.be
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhab, routera 20m uzaklıktaki ofisimize internet vermek istiyoruz TP Link CPE 605 isimli ürünü alsak ve routera bağlasak. 20m uzaklıktaki ofisimizden sağlıklı şekilde internete bağlanabilir miyiz? Arada engel yok sadece ofisin dış cephesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNaniSK -- 21 Kasım 2020; 17:3:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Deco m4 vedeo m5 arasındaki fark nedir? Tavsiyeniz ne olur?
M5 için duvar aparatı var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Söz konusu olduğunda, Deco M5 ve Deco M4 arasındaki en büyük fark tasarımdır. Deco M5'in çok daha küçük bir alan gereksinimi vardır ve hemen hemen her alanda çalışılabilir, bu da onu en uygun noktaya yerleştirmeyi kolaylaştırır. Deco M4, çok daha fazla dikey alan gerektirir. Duvar montajı aparatı resmi olarak TP-Link Bünyesinde bulunmamaktadır fakat Amazon vb. e-ticaret sitelerinde satışları yapılan montaj kitleri mevcuttur.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
130 m2 evdeyim suan kullandığım modem arka odadan salonu çekmiyor(sinyal arttırıcı ile birlikte) çekim gücü yüksek bir modem önerebilirmisiniz?
-
Antrn sayı farkı var diyorlar incelemelerde. O nedenle m5 tercih ettim.
Ev planı ve wifi sinyal kalitesi kullandığım sistemde görseldeki gibi. Hangi noktalara 3lü m5 i yerleştirmemi tavsiye edersiniz?
Görseldeki setup2,4ghzde
Tp-link powerline başlangıç kiti
Tplink türk telekom modemi 7990v3
Tenda ac11 router.
Sadece tenda wifi açık
Modem C de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar,
130 m2 bir alana DSL modem routerlar tek başına yetersiz kalacaktır. Ana modemi değiştirmek yeterine Tüm Ev Mesh Wi-Fi Deco ürünlerimizi tarafınıza önermekteyiz. Örneğin linkteki ürünümüzü kullanabilirsiniz.
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/deco/deco-m4/
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Paylaşmış olduğunuz kuşbakışı görsel nereye ait bir görseldir(Ev, ofis vb.) ve toplam kaç m2 bir alandır ? Tarafımıza paylaşmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Ev .
Yakalık 200 metrekare civarı.
Kolon sayısı fazla ve tüm duvarlar perde duvar . Yaklaşık 25cm kalınlıkta.
Modem C odasında sol üst köşede.
Mesh sistem sonrası Powerline ve router kullanılmayacak.
Görselde Mevcut routerin yeri ve wifi yayınında wifi sinyal kalitesi görünüyor.
Ayrıca TP-link Mesh sistemlerde yerinde kurulum hizmeti var mı?
-
Merhabalar,
Yardımcı bir Deco'yu kurarken, Deco uygulaması, farklı bir düzen seçtiğinizde Deco birimlerinizi yerleştirmeniz için size rehberlik edecektir, ayrıntılı talimat aşağıda verilmiştir.
1. En iyi deneyim için, kablosuz olduğunda, Deco birimleri arasındaki bağlantı iyi olmalıdır.
Deco'unuzu yerleştirirken, kaynak Deco'dan gelen sinyal gücünü kontrol etmek için lütfen aşağıdaki adımlara bakın.
2. Yardımcı Deco'nuzu yerleştirin, optimum performans için bağlantıdaki ipuçlarına bakın .
3. Eviniz kablolu Ethernet ile tasarlandıysa, Deco'larınızın kabloyla bağlanması her zaman bir seçenektir.
Bildiğimiz gibi kablolu bağlantı, kablosuz bağlantıdan daha kararlı ve hızlıdır. Bu nedenle, odanıza hızlı ve güvenilir bir Wi-Fi ağı sağlamak için, varsa kablolu bağlantı iyi bir seçimdir.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
1) Modemden rj45 portlardan her bir m5 ünitesine ayrı ayrı hat mı çekmemi tavsiye ediyorsunuz?
2)Yoksa m5 ler arası lan kablo ile birbirine mi bağlamalı bir tanesine modemden internet mi vermeliyim.
İki durumdada mrsh özellikten yararlanabilecekmiyim? Yararlanamazsam zaten router de alıp kurabilirisim. Mesh sistem almak çokta mantıklı gelmiyor bu durumda.
Kablolama maliyetide cabası. Gerçi ben geçen sene tüm odalara cat6 çekmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X