SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (314. sayfa)
-
-
tüm yüklemeleri anlatılan gibi yaptım ancak kopma sorunu bir türlü bitmiyor ürünü incehesap üzerinden aldık nasıl garantiye göndereceğiz. wn722n aldım arkadaştan hiç kopma yok bu ürün beni mağdur etti.
-
switch ne tavsiye edersiniz?
-
@TP-Link Türkiye VR600 modeminizin yeni güncellenen modeli satıcılara geldi mi?
Wifi 6 teknolojili vdsl modemleriniz hakkında bir gelişme var mı?
-
Merhabalar,
Teknik servise yönlendirmesi için 0850 724 44 88 nolu destek hattımızı arayarak ürünümü servise göndermek veya servisteki ürünüm hakkında bilgi almak istiyorum anonsunu tuşlayarak Müşteri temsilcilerimize arıza tanımınız ile birlikte bilgilerinizi ileterek sizlere iletilen tek kullanımlık kargo kodu ile ürünü servisimize yönlendirmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Standart bir ev ortamında TL-SG1005D veya TL-SG1008D ürünümüzü kullanabilirsiniz.
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/soho-switch/tl-sg1005d/
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/soho-switch/tl-sg1008d/
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
Merhabalar,
Satıcıların stok bilgisi ile ilgili bir bilgimiz bulunmamaktadır. Archer VR600v3 donanım sürümüne ait satışlarının hangi satış noktalarında bulunabileceği ile ilgili bilgiyi satış ekibimiz ile sales.tr@tp-link.com üzerinden iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link TÜrkiye -
quote:
Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye
Merhabalar,
Satıcıların stok bilgisi ile ilgili bir bilgimiz bulunmamaktadır. Archer VR600v3 donanım sürümüne ait satışlarının hangi satış noktalarında bulunabileceği ile ilgili bilgiyi satış ekibimiz ile sales.tr@tp-link.com üzerinden iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link TÜrkiyeTeşekkürler.
Wifi6 destekli vdsl modemleriniz önümüzde ki yıl da çıkma durumu var mı?
-
Merhabalar,
Henüz Wi-Fi 6 destekli modem üretimi konusunda yurtdışı R&D birimimiz bir karar almış değildir. Gelişmlere için web sitemizi takip etmenizi rica ederiz.
https://www.tp-link.com/tr/
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
quote:
Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye
Merhabalar,
Henüz Wi-Fi 6 destekli modem üretimi konusunda yurtdışı R&D birimimiz bir karar almış değildir. Gelişmlere için web sitemizi takip etmenizi rica ederiz.
https://www.tp-link.com/tr/
Saygılarımızla,
TP-Link TürkiyeVdsl hat için AX10 wifi6 routerınızın yanına ucuz fiyatlı bir modem öneriniz var mıdır?
TP-Link TD-W9960 Vdsl modem ve Archer AX10 Router ile düzgün bir şekilde internet bağlantısı sağlanır mı? Evde ki tüm elektronik cihazları hem wifi hem kablo ile AX10 ile bağlantı sağlayacağız.
Bu ikili sistem de Archer AX10 da ki gigabit özelliğinden yararlanabilir miyiz?
-
Merhabalar,
Kullandığınız modemin köprü moduna alma modu var ise ve farklı cihazda interneti PPPOE üzerinden paylaşma durumunda servis sağlayıcınızdan herhangi bir kısıtlama yok ise AX destekli routerlarımızı bu şekilde de kullanabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
@TP-Link Türkiye Tp-link wn8200nd cihazını kullanıyorum ve işletim sistemim "windows 10". Driver yüklemesinde kütüphane yüklenemedi hatası almaktayım. Cihaz çalışıyor fakat çok verimsiz. Modem ile aramda sadece 2 tane duvar olmasına rağmen sürekli kopmalar yaşıyorum ve alabildiğim maksimum hız 10 mbps.
Fakat yan odaya geçtiğimde (o oda yaklaşık olarak modeme 10 metre daha yakın) orada 35-45 mbps'lere çıkmakta. Bu fazla verim düşüşü Windows 10 desteği olmamasından mı kaynaklanmakta ? eğer bundan kaynaklanıyorsa niye yan odada düzgünce çalışabiliyor ?
-
tekrar merhaba.
2016 yılında tp-link'in kurucusu ile donanımhaber'in yapmış olduğu görüşmeye ait, içerik olarak hiç de beğenildiğini sanmadığım bir röportaj okudum az önce.
https://www.donanimhaber.com/TPLinkin-kurucusuyla-konustuk--87256
dikkatimi çeken şey neffos cep telefonları konusu oldu. sene 2020 ve tp-link cep telefonunda yokum mu dedi acaba? yoksa kurucusunun dediği gibi her şeyin bir vakti var da o vakit henüz belli mi olmadı? 4 sene geçmiş çünkü ve internet web adresi olmakla birlikte, satış var mı yok mu, dünyada kullanan var mı yok mu, pek bir fikir sahibi olamadım. durum nedir acaba?
-
Merhabalar,
Ürün üretim ve geliştirme alanlarında yerel ofis olarak herhangi bir yetkimiz bulunmamaktadır. Neffos Ürünlerinin satışı bulunmaktadır. Stok bilgisi için sales.tr@tp-link.com ile iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
v1 sürümü kullanıyor iseniz , bu sürümde w10 desteği dijital imzalı olarak bulunmamaktadır fakat w10 güncelleştirmeleri tam olması durumunda tak-çalıştır olarak kullanılabilmektedir. Bağlandığınız ana modem tarafında kablosuz kanal ayarını 1,6 veya 11 olarak sabitleyip bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Bu kanallarda veri kaybı daha az olmaktadır.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
selamlar yeni eve taşındım; ttnet fibernet altyapısı var ve tp link hediye edildi, bugün aktivasyon oldu mesajı geldi fakat hala tp link internet ışığı kırmızı yanıp sönüyor, internete girilemiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3lü m5 seyietini aldım. 2 tanesini kullanatak tüm evi kapsama alanına aldım.modeme en uzak ünite yanından 100mbps interneti 25 mbps olarak yrlefondan kullanabiliyorum. 2.4-5.8 ghz hangisi bağlı göremediğimden şuanki stabil hız bu. Genel olarak sadece decoları kullanarak sorunu çözdüm.
Aklıma takılan belki en başta sorulması gereken sorubu cihazın radyasyon / sağlığa etkisi nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Öncelikle konuyla ilgili servise sağlayıcınızla iletişime geçmenizi öneririz. Bizlere cihazınızın model ve versiyon numarasını paylaşmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
RTTE yönetmenliğine göre ev tipi cihazların çıkış gücü insan sağlığı ve diğer canlıların sağlığı açısından zararlı değerlerin altında olmalıdır . Bu yüzden 20dbm anten kazancıyla 20dbm 100mW’ı aşamaz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
quote:
Orijinalden alıntı: bagyanna
tp-link vr 400 aldım. Ancak 2.4 ve 5ghz i aynı anda açtığımda bazı günler normal çalışıyor bazı günler 5ghz hiç gözükmüyor. Bilgisayar modemin dibinde bu arada. 5 ghz şanslıysam çalışıyor. hem telefon hemde bilgisayarda bazen hiçbir şekilde gözükmüyor. Az önce de aynı şey oldu ve kapatıp açmama rağmen birşey değişmedi ve ben şu an 2.4 ghz ile bağlandım. Muhtemelen birazdan 2.4 ü kapatınca tekrar kapatıp açacağım ve 5ghz çalışacak. Ama her gün işten eve gelince bu 5ghz olayı muamma. tt netin 5 yıl önce verdiği huawei modem 2.4 de vr 400 den daha hızlı ve bağlantı mesafesi anten olmadığı halde çok daha yüksek. Önceki modemde vr400 ile aynı yerde duruyordu. vr 400 de 5ghz tamamen şans eseri var yada yok. Bilmiyorum belki benimki sorunlu ama bıktırdı. 2 günde bir kapatıp açmak zorunda kalıyordum.
5 yıl önce ttnet tarafından bedavaya verilen modemin yerini bile unutmuştum. Kapattığımı hiç hatırlamıyorum.
5ghz çalışırsa eski modemimin kablolu bağlantısına yakın hızda çalışıyor ancak çalışırsa. şans işte :(
Bu durumla ilgili bir çözüm varmıdır. Her ne kadar sanmasamda belki yazılımında bilinen bir sorun vardır ve giderilmiştir diye umut ederek yazıyorum şu an.
Evdeki 2 cihazım (tablet ve eşimin telefonu) sadece 2.4 ghz de çalışıyor. Benim telefonum ve bilgisayar 5ghz i destekliyor. Yani iki şekilde de kullanabilmem lazım.
5ghz de test ettiğimde 74 mbps civarı hız gözüküyor, 2.4 ghz de test edince 10 mbps civarı. Tabi ikisi birden çalışıpta test edebildiğimde bakmıştım. Fark normalden çok fazla .
Eski huawei modemimde(2.4 ghz) 55mbps civarıydı hız.
Evimde ttnetin 100mbps internet var. ancak ttnet 85 mbps civarı sağlayabileceğini söylemişti.Merhaba
Yeni aldigim urunumde Ayni problemi bende yasiyorum. 5ghz arada sirada gorunur oluyor ve calismiyor. Yazilim guncellemeye bastigimda guncel oldugunu soyluyor. Yardimci olabilir misiniz?
Tesekkurler
Yazılım Sürümü: 0.5.0 0.9.1 v0070.0 Build 200706 Rel.72720n
Donanım Sürümü: Archer VR400 v2 00000000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X