YAA BEN NE ZAMAN GİRSEM TABİ BU GECELERİ OLMUYOR AMA SİZİN ATTIĞINIZ MESAJLARIN SAATLERİNE BAKIIYORUMDA HEPSİ COĞU GECE 3 4 GİBİ YAZILMIŞ ALLA ALLA 7/24 VALLA HEE TEBRİKLER TEBRİKLER
eh valla neden buraya takılıyorum sanıyorsun ^.^ geceleri dier forumların hiçbirinde üye olmuyor olsa bile iğrenç insanlar..... Geceleri uyku problemi çektiğim için burada oluyom çoğunluqla.... Baya kişi oluyor geceleri , 60 - 50 - 70 - 40.....
NEYSE ARTIK BENDE GECELERİ GİRERİM O ZAMN AMA BENDE UYKU PROBLEMİ YOK SORUN ORDA NEYSE PC BASINDA SABAHLARIZ ARTIK
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
eh valla neden buraya takılıyorum sanıyorsun ^.^ geceleri dier forumların hiçbirinde üye olmuyor olsa bile iğrenç insanlar..... Geceleri uyku problemi çektiğim için burada oluyom çoğunluqla.... Baya kişi oluyor geceleri , 60 - 50 - 70 - 40.....
quote:
Orjinalden alıntı: sampiy10
NEYSE ARTIK BENDE GECELERİ GİRERİM O ZAMN AMA BENDE UYKU PROBLEMİ YOK SORUN ORDA NEYSE PC BASINDA SABAHLARIZ ARTIK
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
eh uyku problemin yoksa kendini kasma ve uyumanın tadını çıkar bence :\ ben uymak istiomda uyuyamiom
şu an miğdem bulanıyor akşam 7 den beri bilgisayar başındayım ama uykum yok :\ bakalım ne zaman bayılcam masaya.....
Gece vakti forum keyfi bir başka oluyor.
yOK YAW UYUROUZ DA NÖBETLEŞİYORUZ İŞTE GÜNLÜK NÖBETLER VAR.
nöbetleşe hocam biri uyuyo digeri nöbette
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme