YAA BEN NE ZAMAN GİRSEM TABİ BU GECELERİ OLMUYOR AMA SİZİN ATTIĞINIZ MESAJLARIN SAATLERİNE BAKIIYORUMDA HEPSİ COĞU GECE 3 4 GİBİ YAZILMIŞ ALLA ALLA 7/24 VALLA HEE TEBRİKLER TEBRİKLER
eh valla neden buraya takılıyorum sanıyorsun ^.^ geceleri dier forumların hiçbirinde üye olmuyor olsa bile iğrenç insanlar..... Geceleri uyku problemi çektiğim için burada oluyom çoğunluqla.... Baya kişi oluyor geceleri , 60 - 50 - 70 - 40.....
NEYSE ARTIK BENDE GECELERİ GİRERİM O ZAMN AMA BENDE UYKU PROBLEMİ YOK SORUN ORDA NEYSE PC BASINDA SABAHLARIZ ARTIK
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
eh valla neden buraya takılıyorum sanıyorsun ^.^ geceleri dier forumların hiçbirinde üye olmuyor olsa bile iğrenç insanlar..... Geceleri uyku problemi çektiğim için burada oluyom çoğunluqla.... Baya kişi oluyor geceleri , 60 - 50 - 70 - 40.....
quote:
Orjinalden alıntı: sampiy10
NEYSE ARTIK BENDE GECELERİ GİRERİM O ZAMN AMA BENDE UYKU PROBLEMİ YOK SORUN ORDA NEYSE PC BASINDA SABAHLARIZ ARTIK
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
eh uyku problemin yoksa kendini kasma ve uyumanın tadını çıkar bence :\ ben uymak istiomda uyuyamiom
şu an miğdem bulanıyor akşam 7 den beri bilgisayar başındayım ama uykum yok :\ bakalım ne zaman bayılcam masaya.....
Gece vakti forum keyfi bir başka oluyor.
yOK YAW UYUROUZ DA NÖBETLEŞİYORUZ İŞTE GÜNLÜK NÖBETLER VAR.