arkadaşlar mesai bitti evde internet yok, sizden ayrı kalmakta olmuyo, zaten cezam yeni bitti, o bir hafta alıpta iki haftada biten cezam, siz içinizden geleni yazın ben pazartesi gelince hepsini tek tek okurum, sakın okumaz falan diye düşünmeyin hepsini tek tek okuyacağım hade kendinize iyi bakın pazartesi görüşmek üzere
Saolun arkadaşlar çok şey yazmışınız, memnun oldum, ama bu vurdumduymazlıkla bu adamsendecilikle bu forum bir yere varamaz, yanlış yaptınız bana beyler yanlış yaptınız
Bak bence yanlış sende ne yazcam ben şimdi durup dururken Bari saçma sapan bir konu açsaydın yazan çok olurdu örnek olarak saçlarımı nasıl yapsam diye
o zaman şöyle bişey yapalım, konunun başlığınımı değiştirsem, "gözüm seiriyo ne yapmalıyım"
quote:
Orjinalden alıntı: DansGuardian
o zaman şöyle bişey yapalım, konunun başlığınımı değiştirsem, "gözüm seiriyo ne yapmalıyım"
Al sana cevap ozaman
Çomak sok
haoooııı; hoca millet yanlış anlayacak yav, gözüm seiriyo sadece başka bir formül üretsen,
quote:
Orjinalden alıntı: DansGuardian
haoooııı; hoca millet yanlış anlayacak yav, gözüm seiriyo sadece başka bir formül üretsen,
Dua et ki gözün seiryo ya başka bi şey olsaydı
Sen kaşındın
e en fazla senin gibi olurdum e bu seferde sen kaşındın
Benim için ne düşünüyorsan Allah sana 10 katını versin
ohooo her dua kabul olsaydı, gökten peynir ekmek yağardı
Ya kabul olursa gerisini sen düşün Sevinecen mi üzülücenmi orası senin ne düşündüğüne bağlı
kabul olursa ne ala ortalık peynir ekmeğe bürünür bende o zaman senin hakkında güzel şeyler düşünürüm, dün dündür bu gün bugundür derim
Hah bak biraz yola gelmeye başladın
Öğrencen sen bu işleri öğrencen
tabi abi senin için gökten peynir ekmek yağmasını neden istemeyimki sonuçta sende toplumun bir parçasısın toplum kabul etmiş senibize amenna demek kalır,