Evet sizce yabancı dil bilmeden onları anlamadan yabancı müzik dinlemek ne kadar mantıklı.Yorumlara açıktır hadi buyrun.
bilmemek değil öğrenmemek ayıp derim bir melodi hoşuna gider , adamın yada kadının sesini beğenir dinlersin , bunlar olabilir... ama herkez dinliyor bende dinlerim dersen o özentiliğe girer... yabancı müzikler kelime hazneni güçlendirir , gramerin iyi ise yabancı müzikler sana inanılmaz derecede katkı sağlayacaktır , ingilizce ögrenmek istiyorsan , yada herhangi bir dil , onların müziklerini dinlemen gerekir ...
Şarkının sözleri var.Lyrics yazınca çıkıyo
şarkıyı söyleyenin sesi ve müziği hoşsa neden dinlenmesin ki.. dinlemeyi bırak söylüyorum bile az çok yeni kelimeler öğreniyorum anlamlarına bakıyorum telafuzum çok iyi oldu
@ P4T®0N: Yabancı dilde programları, oyunları, araç/gereçleri kullanmak, oynamak nekadar mantıklı? Yazılanların hepsini anlayamazsın dimi?
bence müzik evrenseldir. Sözler kadar müzikte önemlidir.. Sözleri anlamadıgın halde o müzik sana bişiler anlatır bence.. Ayrıca, romeo romeo romeo nun sözlerini anlasam ne olcak yani, onun yerine hiç anlamdıgım bi şarkıyı dinlerim
öyle bi sorunum yok şükür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme