Bildirim
sizce??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
havuç -
ipod touch kullanıcı dostu,şık ve bol uygulamaları olan bir alet ama ses kalitesi maalesef ses düşkünlerinin içine sinmiyor benim de.Her markayı deneme şansım oldu ve maalesef içime sinmeyen bir ses kalitesi var ipod touch da.ben şu sıralamayı rahat yaparım denediğim modeller arasında;
sansa clip>samsung k3>>sony nwz e435 ve a818>>cowon d2(d2+ yapamadan sattım)>>creative zen stone>samsung u3>creative zen vision=appleın nanosu,classici,shuffleı,iphoneu... -
quote:
Orjinalden alıntı: utuman
ipod touch kullanıcı dostu,şık ve bol uygulamaları olan bir alet ama ses kalitesi maalesef ses düşkünlerinin içine sinmiyor benim de.Her markayı deneme şansım oldu ve maalesef içime sinmeyen bir ses kalitesi var ipod touch da.ben şu sıralamayı rahat yaparım denediğim modeller arasında;
sansa clip>samsung k3>>sony nwz e435 ve a818>>cowon d2(d2+ yapamadan sattım)>>creative zen stone>samsung u3>creative zen vision=appleın nanosu,classici,shuffleı,iphoneu...
Yani sony e435 cowondan,creative zen stone ve zenden,nanodan falan kaliteli ses veriyo? veya u3 zenden,nanodan falana daha kaliteli ses veriyo? U3 o kadar iyimi ya? -
quote:
Orjinalden alıntı: ok1907
quote:
sansa clip>samsung k3>>sony nwz e435 ve a818>>cowon d2(d2+ yapamadan sattım)>>creative zen stone>samsung u3>creative zen vision=appleın nanosu,classici,shuffleı,iphoneu...
Yani sony e435 cowondan,creative zen stone ve zenden,nanodan falan kaliteli ses veriyo? veya u3 zenden,nanodan falana daha kaliteli ses veriyo? U3 o kadar iyimi ya?
kulaklık çok farkediyo. apple ile verilen kulaklıklar beş para etmez. kaliteli bi kulaklıkla dinlendiğinde tatmin edici. creative ve samsung un yanında verilen kulaklıklar iyi oluyo
-
quote:
Orjinalden alıntı: caqlayan
quote:
quote:
Yani sony e435 cowondan,creative zen stone ve zenden,nanodan falan kaliteli ses veriyo? veya u3 zenden,nanodan falana daha kaliteli ses veriyo? U3 o kadar iyimi ya?
kulaklık çok farkediyo. apple ile verilen kulaklıklar beş para etmez. kaliteli bi kulaklıkla dinlendiğinde tatmin edici. creative ve samsung un yanında verilen kulaklıklar iyi oluyo
Kulaklığın farkettirdiğini biliyorum ama ben onu sormuyorum. Aynı kulaklıkla dinleyince yukarıdaki sıralama doğru mu? Ben pek sanmıyorumda o yüzden yani
-
Sony A ve S serisinin üzerine yok bence -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: caqlayan
quote:
quote:
Kulaklığın farkettirdiğini biliyorum ama ben onu sormuyorum. Aynı kulaklıkla dinleyince yukarıdaki sıralama doğru mu? Ben pek sanmıyorumda o yüzden yani
düşük kulaklık kullanmadım denerken ep630,cx 300,cx200 vs.;güvenin bu sıralamaya ipodu bu kulaklıkların üstüne birçok başka kulaklıklarla denememe rağmen maalesef istediğimi bulamadım,çok arkadaşımda apple ürünleri var...sansa clip;d2 ve u3 kendi kullandıklarım;diğerleri de en az yarım saat o zaman kullandığım playerla ve kulaklıklarla karşılaştırdıklarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 26 Nisan 2009; 20:01:30 >
-
tabiki touch. -
ses kalitesi için ipod almak paranıza ve müzik zevkinize yazık etmektir. fakat diğer özellikleri için alınabilir wi-fi, video gibi ama asıl amacı mp3 çalmak olan bir cihazda kaliteli müzik dinleyemedikten sonra ekstra 20 özelliği olsa ne yazar. Başlıkta belirtilen bu iki marka arasında tercihim sony olur ama yüksek modelleri tabiki de. -
SONY NWZ-A729 veya a826 modelini dusunuyorum dediğim gibi brnim için sesin netliği almak istediğim makinalar dediğim gibi öncellikle kaliteli ses;
1 -SONY NWZ-A729 veya A826
2 -ırıver spinn
3- ıpod touch
4- samsung Q1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman75 -- 28 Nisan 2009; 22:12:25 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklığın sesi azaldı
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods güncelleme
- airpods pro 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X