Şimdi Ara

Sizce ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Turkcellin Gelmiş Geçmiş En İyi Kampanyası nedir ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 24 Nisan 2011; 13:49:32 >

• Zamanında KontörBizden vardı. Hattının eskiliğine göre yüklediğin kontör üzerinden kontör kazanıyordun. Ben 100 kontöre, 72 250 kontöre 320 kntr kazanıyordum. Tek seferde yüklenmiyordu 320. Her hafta 96-96 şeklinde yükleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. O hat kırılınca evlat acısı gibi koymuştu. Tekrar çıkartmak isterdim o hattı.
  • Yılsonu, yılbaşı şubat, mart, nisan süprizi kampanyaları en güzelleri:)
  • üstat sende nasıl kırdın be hattı kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

üstat sende nasıl kırdın be hattı kötü olmuş

Çınarcık'taydık. Sarj bitmişti. Evde şarja bırakmıştım telefonu. Veletler 3 kere hatalı girmiş pini. Üstüne puk kodunu da girmişler. Uğraştım-Turkcell'le telefon trafiği falan- halledemedim. Eniştemden bilgilerini istedim.Hat onun üzerineydi. Kıllık yaptı kırdım bende.
  • Anladım Senin için kötü olmuş :D bişi soracam ama Çınarcığın Neresindesin :D
  • arankazan vardı millet milyar götürdü avea özgürlük kombinesiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce ne yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Anladım Senin için kötü olmuş :D bişi soracam ama Çınarcığın Neresindesin :D

O zamanlar Kocadere'deydim. Şimdi Çınarcık merkez, kafasına göre herkes
  • benim en hoşuma giden kampanyası, geçen seneki gntrkcll.com'daki video izlemeye verdiği kontörlerdi
    bir 2008 deki 3 aydır kontör yüklemeyenleri tavsiye ederek her yöne her seferinde 500 sms vermesiydi. hatırlıyorum o sene o kadar kampanaya yapmıştı ki doğru dürüst kontör yüklemiyordum
  • Suanda ben bile yükleme yapmıyorum çok fazla ama kampanyası telefonla konuşmak azıcık konus dunyanın parası gidiyor :S
  • kazı kazan kart kampanyası
  • Konbara da güzeldi
  • Beyler Kazı Kazandan Birşeyler Kazana Bilen Var mı ? Yoksa Bendemi şans yok ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.