Şimdi Ara

sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laterit, laiklik, ticaret, deneycilik, faydacilik beslisinden dogrum var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malkocoglu_92 M kullanıcısına yanıt
    1 doğru kesin var ticaret
  • Laterit deneycilik ve faydacılık doğru gördüklerimden.Ticaret dediğin soruyu ben sanayi yaptım fakat yanlış diye düşünüyorum madencilikte yoğunlaşmışlar gibi duruyor bana da mantıklı geliyor.Laiklik sorusu ise insanlar laiklik ve halkçılığa yoğunlaşmışlar ama oda milliyetçilik gibi geliyor bana işte inkilap kitabında milliyetçilik yerlerinde filan yer alıyor zaten o parça bide asıl vurgu edilen milletin nasıl bir karakterde olduğu gibi algılamıştım ben.Hakkımızda hayırlısı :)
  • malkocoglu_92 M kullanıcısına yanıt
    Cevapları kesin biliyorum bizim manyak hocalar sınava girmişler. 2 doğrun var.

• Aydinlat bizi kardesim bildigin cevaplarla

• takasindirimm T kullanıcısına yanıt
    hangileri doğru?
  • Deneyciligi görmedim onu unuttum zaten. Laterit kesin halkcilik kesin hoca ormancilik yapmış ama herkes madencilik diyo (?) faydacilik kesin.

• Halkçılık kesin değil bence soruda çıkan parça bizzat kitaplarda milliyetçilik konusunda geçiyor.Cevabın milliyetçilik olduğunu düşünüyorum ısrarcıyım.Hocalar çok farklı yorumlarda bulunuyor ayrıca hoca bildiği ne varsa dershanede bizlere de anlatıyor yani tarihte belli konularda hocalar kadar bildiğimi düşünüyorum bu konular arasında ilkelerde mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.