Şimdi Ara

Sizce 1.33 corollayi satıp 1.6 dizel Peugeot 301 alayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek artısı motor olacak, onun için de segment düşmeye kesinlikle değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi eski kasa 308 alın daha iyidir

• 1.33 corolla sahibi olarak(gerçi sattım ama baya kullandım) 301e düşerseniz kafanızı vurursunuz.Şöyle söyleyim arkadaşımda 301 var.(benzinli gerçi ama en üst paket,kalite değişmez)Benim arabaya bindiğinde para yalan söylemiyor arada dağlar kadar fark var derdi benim araç için.Gerisini siz düşünün artık.
  • bizim şirket arabasıydı pejo 301. 1 sene boyunca hergün kullandım. uzun yolada çok gittim. corolla kullanmadım hiç bilmiyorum ama bence pejo 301 o parayı hakeden bir araba değil. 90 dan sonra hiç güven vermedi bana. frenleri benim 30 yasındaki arabamın frenlerinden daha kötüydü.( bu arabaları 0 olarak ben alıyordum showroomdan eski değillerdi. ) çok hafif araba oyüzden 130-140 ile giderken uçuyor hissi veriyordu. kaya gibi oturmuyor yola. ama arabanın bir özelliği vardı o da aşırı az yakmasıydı. gerçekten dizel motoru maşşallah çok az yakıyor. gidişi hızlanışı falan çok güzel yakıtı mükemmel.. ben olsam almazdım ama. kötülemek için yazmadım saygılar.
  • Sıfır araç almayacaksan değiştirme bence aracını.
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    Vites geçişlerinde problem yok ama karbüratörlü arabadan sonra gaz tepkisi çok geç geldi bana

• 301 hiç alınmaz. 301 almak için doğan-şahinden inmen lazım.
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    Benim viteslerde öyle bir problem yok hocam. Tık tık geçiyor:) direksiyon ve vitesi çok beğeniyorum çok hafif ve hisli.

• quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

Bende 2011 1.33 corolla kullanıyorum sorunuzla alakalı değil ama ortalama 25 km hızda 100 kmde 8.5 lt yakıyor biraz devirli kullanımda sizce normal mi ?

7.2 yakıyor benimki. Şehir içi ve kullanırken kasmıyorum. Yüksek devir derken nasıl kullanıyorsun? Zaten 3800 devirde max torqu veriyor. Ondan sonra bassan da çekmiyor.

Ortalama 3000 devirde vites atıyorum.

• segment düşürmek yerine vites düşürmeyi tercih ederim..

corollanın çekmediği yerde vites düşürüp devri yükseltin..

iyi forumlar..
  • 1 saat 301 kullanın ve 120-130 lara çıkın
    arkanıza bakmadan kaçarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

Bende 2011 1.33 corolla kullanıyorum sorunuzla alakalı değil ama ortalama 25 km hızda 100 kmde 8.5 lt yakıyor biraz devirli kullanımda sizce normal mi ?

7.2 yakıyor benimki. Şehir içi ve kullanırken kasmıyorum. Yüksek devir derken nasıl kullanıyorsun? Zaten 3800 devirde max torqu veriyor. Ondan sonra bassan da çekmiyor.

Ortalama 3000 devirde vites atıyorum.

Genelde vites geçişlerini 3000-4000 arasında yapıyorum ve bazen duruma göre 3000 devirde vites değiştirmeden sabit gidiyorum bazen gereksiz hızlanmalar falan oluyor ama çok yüksek devir değil yani max 4500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 27 Nisan 2017; 16:34:17 >
  • Çekişi iyi bir tahta almış olursunuz

• Sakın öyle bir hata yapmayın derim.
  • Avrupa'da satışı olmayan araç almak, oyuna gelmektir. Madem çok iyi kendileri binsin.

98 astradan buna geçen var, o bile pişman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedan olacak ise 1.5 fluence alın bari. 301 den daha iyidir. az yakar. boyasız hasarsız 2011 üstü bulunabilecek en iyi sedan. ama boya falan farketmez derseniz. mazda 3 ve jetta bulunabilir.
    önceliğiniz az yakmak ise 1.5dci öncelikli tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

sedan olacak ise 1.5 fluence alın bari. 301 den daha iyidir. az yakar. boyasız hasarsız 2011 üstü bulunabilecek en iyi sedan. ama boya falan farketmez derseniz. mazda 3 ve jetta bulunabilir.
    önceliğiniz az yakmak ise 1.5dci öncelikli tercih olur.

fuluans bile içinden geçer 301 in mantıklı
  • Evet arkadaşlar 301'i iki gün kullanma fırsatım oldu. 1.33 corollaya göre çekişi gerçekten çok iyi ama onun dışında her şeyi çok çok kötü. Ben vazgeçtim değiştirmekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

Evet arkadaşlar 301'i iki gün kullanma fırsatım oldu. 1.33 corollaya göre çekişi gerçekten çok iyi ama onun dışında her şeyi çok çok kötü. Ben vazgeçtim değiştirmekten.

Doğru karar hocam.
  • 301 kullanan biri olarak o Corolla'nın tekerini bile 301'e değişmem. Motordan başka her şeyi çöp bu arabanın.
    Hoş B sedan olup da düzgün araba yok o ayrı. Corolla ve 301'i bir kenarda tutalım C sınıfından B sınıfına inilmez hele hele çöpün çöpü B sedana hiç inilmez. Hani 208, Fiesta, Corsa vb daha kaliteli araçlar ama sedanlar rezalet.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.