Şimdi Ara

sizce 2.ci el araba kışın mı alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bayramdan dolayı fiyatlar şişti bilirsiniz kışı beklemek gerekiyor mu 2 ci el araba almak için.

• Kesinlikle...

Çünkü insanımız “şimdi bayrama yada tatile araba lazım diye herkes araba bakcak ben şunu 2-3 lira fazla yazayım belki biri çıkar iteleriz ehuheu” kafasında ve fiyatlar otomatikman artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az farkeder ama şartlama kendini iyi araba bulursan kaçırma dolar bi bakmışın 6tl olmuş alıcagın araba en az 2-3 bin tl üstüne koyuyor hani kışın ucuz olacaktı? Ya artık millet ikinci eli daha çok tercih ediyor sıfır araba alan yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafalar bi milyon maşallah. Her sene bir milyon tane sıfır araç satılan, her sene bir önceki yıldan fazla satılan ülkede kimse sıfır almıyormuş. Sorsan fil o derler. He fil o he.

İhtiyaç ve para ne zaman varsa o zaman alın siz

Arkadaşın dediği gibi, iyi araç uyguna denk gelirse kaçırmayın.
    İki üç sene önce yazın pahalı kışın ucuza alırım diye bekleyen bir tanıdık aynı arabaya 2 bin lira fazla ödeyip aldı. Bayram ağzı ikinci el piyasası yükseliyor doğrudur ama sonra ikinci bayram var yine zamlanır. İhtiyaç yoksa bekleyin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Haziran 2018; 8:9:11 >
  • Eskidenmis o.dogru yaza doğru herkes araba alma peşinde fiyatları etkiliyor.lakin kısa kadar dolar euro artıyor fiyatlarda bundan artıyor

Niyetin varsa ve icin sinen araba varsa yapıştır gitsin.simdi 70 denilen araba eskiden kışın 67 lere bırakılırdı.simdi 70 denen arabayı kışın 72. Ye alirsin

• fiyatlar düşmez en fazla sabit kalır.
  • sıfır araba fiyatları arttıkça 2. el fiyatları biraz zor düşer bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el i30 Alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Sizce bu 2.el sistem alınır mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazın fiyatlar artıyoz kışın düşmüyor bu sebepten kışın arabalar ucuz değil yaz fiyatı hatta biraz üzerinde. Dolar kuru kışa doğru büyük bir artış gösterirse bu hem 0 araçlara hem 2. el araçlara yansır bu durumda kışın araba almak mantıklı değil saçmalık.
    paran var araba almak istiyorsan istediğin zaman al fakat çok gerekli değil ise yatırım yap altın döviz gibi 1 sene sonra belki üst model alabilirsin.
    örnek kendi aracım 2009 civic elegance 2013 kasım ayı aldım 40.000tl idi dolaya yatırmış olsam 1 sene sonra 2010 şu an alacağım araba 2017 civic olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfcmr -- 11 Haziran 2018; 10:59:23 >
  • sen bekle dolarda öyle diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el fiyatları düşmez daha da zamlanır, 0 fiyatlarını hesaba katın bence, uygun temiz araç bulursanız 1-2 fazla olsun alın geçin derim, geçenlerde birisi 200-300 TL pazarlık yapayım dedi kovaladım, 2 gün sonra 2 bin lira üzerine fiyat koyup ilanı güncelledim 5 kişi aradı ama arabayı satmaktan vazgeçtim, bayramdan sonra fiyatlar daha artacak gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.