Şimdi Ara

Sizce 5.0.1 düşüp Jb yapayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4 kullanıyorum.Daha önce Jb yapmıştım sonra 5.1 e de geçice bıraktım sizce şimdi 5.0.1 düşüp jb yapayım mi hem daha az sarj yiyordu ne diyorsunuz bir zararı olur mu?

• niye zarari olsun hocam.jb yapip sonra birakabilenleri takdir etmek lazim,ben bir kere mecburiyetten yapmistim, suan jb siz telefonda
    msj yazmak bile zor geliyor.begenmezseniz bir restore ile donersiniz eski haline hocam hic kaybetmeyin jailbreak candir can :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

niye zarari olsun hocam.jb yapip sonra birakabilenleri takdir etmek lazim,ben bir kere mecburiyetten yapmistim, suan jb siz telefonda
    msj yazmak bile zor geliyor.begenmezseniz bir restore ile donersiniz eski haline hocam hic kaybetmeyin jailbreak candir can :)

Çok saol valla son bir gaz arıyordum yapmak için başladım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sambucus

quote:

niye zarari olsun hocam.jb yapip sonra birakabilenleri takdir etmek lazim,ben bir kere mecburiyetten yapmistim, suan jb siz telefonda

:) intelliscreenx,zephyr,music box,iphone delivery,barrel..bu nimetlerden faydalanin hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

:) intelliscreenx,zephyr,music box,iphone delivery,barrel..bu nimetlerden faydalanin hocam :)

Teşekkürler

• JB siz telefon mu olurmuş :D SBSettings herşeye bedel
  • quote:

İphone 4 kullanıyorum.Daha önce Jb yapmıştım sonra 5.1 e de geçice bıraktım sizce şimdi 5.0.1 düşüp jb yapayım mi hem daha az sarj yiyordu ne diyorsunuz bir zararı olur mu?

Bence zararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

JB siz telefon mu olurmuş :D SBSettings herşeye bedel

Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

İphone 4 kullanıyorum.Daha önce Jb yapmıştım sonra 5.1 e de geçice bıraktım sizce şimdi 5.0.1 düşüp jb yapayım mi hem daha az sarj yiyordu ne diyorsunuz bir zararı olur mu?

Bence zararlı.

Ne bakımdan zararlı biraz açıklarsanız sevinirim?Gerçi artık çok geç işlemi yaptım çünkü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Bence zararlı.

Ne bakımdan zararlı biraz açıklarsanız sevinirim?Gerçi artık çok geç işlemi yaptım çünkü

Geçtiyse yapacak birşey yok artık. Olan olmuş.

• Bu tamamen saçmalık yok JB çok şarj yiyor yok efenim şu uygulama sömürüyor şarjı vs. uzar gider.Burda JB yapmadan önce telefonu az kullandığınız için JB yapınca telefonla daha fazla uğraşınca daha çok şarj gidiyor.Yoksa diğer türlü az kullanın çok gitsin o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

Bu tamamen saçmalık yok JB çok şarj yiyor yok efenim şu uygulama sömürüyor şarjı vs. uzar gider.Burda JB yapmadan önce telefonu az kullandığınız için JB yapınca telefonla daha fazla uğraşınca daha çok şarj gidiyor.Yoksa diğer türlü az kullanın çok gitsin o zaman.

Bence her ne olursa olsun Jb yapmaya değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

Bu tamamen saçmalık yok JB çok şarj yiyor yok efenim şu uygulama sömürüyor şarjı vs. uzar gider.Burda JB yapmadan önce telefonu az kullandığınız için JB yapınca telefonla daha fazla uğraşınca daha çok şarj gidiyor.Yoksa diğer türlü az kullanın çok gitsin o zaman.

kesinlikle katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.