Şimdi Ara

Sizce A6000 satılıp A7 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A6000 kullanıyorum, kit lens - helios 50mm 1.8 77m-4 - nikkor 85mm 1.8 ve nikkor 50mm 1.4 lensler ile.Ama FF tadını almak istiyorum a6000 satıp biraz fark ile a7 almaya değer mi sizce?

• zaten manuel lens kullanıyormuşsunuz bütçe uygunsa a7 ye geçmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır
  • Neden olmasın. A7 full frame gövde, serinin başı olsa da siz de ff lere bir başlangıç yapmış olursunuz. İlerde onu da satıp yavaş yavaş yükseltirsiniz
  • Az daha sabret A7ii al. Gövde de titreşim önleyici çok önemli. Ben öyle yaptım. 4 manuel lens ve A7ii ile mutluyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7r'da alinabilir aslinda. Cok fazla bir fiyat farki yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Az daha sabret A7ii al. Gövde de titreşim önleyici çok önemli. Ben öyle yaptım. 4 manuel lens ve A7ii ile mutluyum.
    Aynen hocam arada fiyat farkı beklenilecek kadar az,dediğiniz gibi yapacağım artık.Bende manuel lens kullanırım hep. 1/25 altında çok işe yarıyor mu titreşim engelleyici?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Aynen hocam arada fiyat farkı beklenilecek kadar az,dediğiniz gibi yapacağım artık.Bende manuel lens kullanırım hep. 1/25 altında çok işe yarıyor mu titreşim engelleyici?

Bence titreşim önleyici can kurtaran bir şey. İso ya yüklenmektense enstantaneyi yavaşlatmak daha iyidir. Çok işe yarıyor çok. Evde 2 makinemiz var. Diğeri de olympus OMD EM10 ii. Onu da titreşim önleyicisi yüzünden tercih ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Sizce bu laptop alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a6000'den, a7 ye geçmek için çok fazla sebebiniz var, hiç düşünmeden geçin tabi a7 hangi modeline geçeceksiniz amaç video mu fotoğraf mı bunlar da önemli
  • Kesinlikle A7'ye geçmeye değmez. Hele A6000'in üzerine çok para vereceksen asla ve asla değmez. Aradaki farka adam gibi lens al.
    A6000'den en az A7 II'ye geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Kesinlikle A7'ye geçmeye değmez. Hele A6000'in üzerine çok para vereceksen asla ve asla değmez. Aradaki farka adam gibi lens al.
    A6000'den en az A7 II'ye geç.
    Beklediğim cevap buydu işte hocam teşekkürler,a7II için bekleyeceğim artık
  • bencede arkadaş doğru söylemiş lens alınabilir o paraya, A7II uygun ff gövdeler arasında tercih edilebilir. fakat full frame AF lenslerinde fiyatlarının uçuk olduğunu unutmayın derim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.