Şimdi Ara

sizce abd kaç yıl daha tek süper güç olarak kalacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
2
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika kendi topraklarında savaş kabul ettirmez, ancak ekonomik olarak düşer. Ama kesin bişeyde söyliyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Japonya alır.

gördük 2. dünya savaşında japonyayı aldı ama neleri aldı
  • En fazla 5 yıl. Çin gümbür gümbür geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Zenciler akıllanana kadar.(Daha fazlası için araştırın.)
    Amerika neden her adım başı basketbol sahası yapmış? Neden NBA diye takım kurulmuş?
    Araştırın öğrenin.

ABD nüfusunun %13'ü kahverengi(latin,arap,hint-pakistan,vs.),%12 si afrikalı ,% 5 i asyalı ,%1 pasicif islander ve %1 kızılderili %32 lik bir bölüm beyaz değil sadece sence bu çok bi fark yaratırmı heleki sırf afrikalılar ayrıca NBA bir takım değil bir lig

İleride görürsünüz:)

Zenci takıntınmi var anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: e.rar

quote:

quote:

quote:

Amerika neden her adım başı basketbol sahası yapmış? Neden NBA diye takım kurulmuş?
    Araştırın öğrenin.

ABD nüfusunun %13'ü kahverengi(latin,arap,hint-pakistan,vs.),%12 si afrikalı ,% 5 i asyalı ,%1 pasicif islander ve %1 kızılderili %32 lik bir bölüm beyaz değil sadece sence bu çok bi fark yaratırmı heleki sırf afrikalılar ayrıca NBA bir takım değil bir lig

İleride görürsünüz:)

Zenci takıntınmi var anlayamadım

Bununla ilgili araştırmalarım vardı.Üniversitede bir hocamız da bunu belirtti.Ders dışında kütüphaneden çıkmaz neredeyse.

• artik tek super guc degilki, biz de super guc olduk ya, her gecen gun farkli farkli ulkelere ayar veriyoruz

• Sömürecek kaynakları kalmadığında
  • bence şuan dünyanın süper gücü japonya

• quote:

Araştırın öğrenin.

Biraz açarmısın kardeşim.
  • Yerine gelen iyilik timsali olacak sanki o yüzden kalmış yıkılmış ezilmiş ne farkeder.Süper güç olmak bunu gerektiriyor otorite sensin istediğini yaparsın milletin iç işlerine karışırsın çıkarın için yapmadığın kalmaz bizde kendi aramızda lafı geçtikçe sana küfrederiz bundan ibaret.Bugün Türkiye süper güç olsun Amerikanın yaptıklarından farklı birşey yapmaz.Ama Amerika da birgün koltuğunu başkasına bırakacak tabi tarihin işleyişi böyle biri imkansız gibi görünse de yıkılır yerini başkası doldurur belki 10 yıl sonra belki 500 ama sonunda tarih kitaplarında unutulup gidecek.

• quote:

AMERİKA hep süper güç olarak kalıcak bu düzen sürdükçe ama bu düzeninde sonu var Hz.Mehdi gelene kadar Hz.İsa dönüp domuzu öldürüp , şarabı döküp namaz kılana kadar

Cool story brah!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Siyahilerin fazla katılımasını olması gereken yani normalleşen bir durum olarak görebiliriz.Siyah diye oy veren/vermeyen kişiler hep olacaktır o tip insanları yeryüzünden silmeniz imkansız ülkemizde de var başka ülkelerde de politika pek değerlendirilmiyor.Kişi , politikacıda kendine ait bir davranış veya başka bir şey görsün hemen içi kaynıyor ve ona kendini sıcak hissedip oy veriyor.Buna ayrımcılık diyemem ben.

Kesinlikle haklisiniz bu olmasi gereken bir durum ancak amerikada siyahlar zamaninda ulkenin ikinci sinif vatandasi gibi muamele gordu belki bu yuzdendir ki vatandaslik haklari olan oy vermeye fazla karismiyorlar bilemeyiz.Ayni zamanda okulumda konustugum cogu
    ogretmenim de obamaya oy verecegini soyluyor.Dediginiz gibi ten renginden farkli
    olarak biraz da icinin isinmasiyla ilgili bisey. Eger ki romney baskanliga secilirse o zaman amerikanin yavas yavas cokus surecine girecegini tahmin ediyorum . Dinledigim en fasist insanlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@cknight -- 25 Ekim 2012; 2:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

quote:

Araştırın öğrenin.

Hocam araştırmanı tavsiye ederim.Senin için daha iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

quote:

Araştırın öğrenin.

Hocam araştırmanı tavsiye ederim.Senin için daha iyi olur.

olum milletide kandırma lan ama tahminlerin tutarsa kuzey amerikada şöyle bir devlet kurulur
     sizce abd kaç yıl daha tek süper güç olarak kalacak?

black belt(siyah kemer) nüfusu %50 yada daha fazla afrikalı olan yerleşim birimleri

buda bayrak
     sizce abd kaç yıl daha tek süper güç olarak kalacak?

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Belt_%28U.S._region%29

• dünyada petrol bitince
  • Ekonomik kriz olurda abdnin ekonomisini çökertebilirse, süpergüçlüğü kalmaz. Lakin Amerikan ekonomisini çökertebilecek bir kriz tüm dünyayı çökertir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

700 küsür milyar dolarını sadece askeriyeye ayıran bi ülkeden bahsediyoruz değil mi ?

ne 700 milyarından bahsediyosun sen, hiç mi seçim konuşmalarından haberin yok. obama askeri bütçeyi 1 trilyon azaltıcam diyor, yani şu anki bütçe kaç trilyonsa artık 1 azaltcam diyebiliyor adam, romney de aynı kalsın istiyor

amerikanın bütçesi 3.8 trilyon dolardı sanırım. çok paraları var yahu heriflerin.
  • Fail.

Abd dünyadaki tek süper güç değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!

dünyada petrol bitince

Amerikanın elinde petrolden başka 100 tane daha enerji kaynağı var bor dahil.Bor lazım olursa ensemize vurup alırlar hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 25 Ekim 2012; 3:52:43 >
  • 3 saat içinde Amerika çok büyük bir düşüşe geçecek. Sistemlerine sızdım, 1025 milyar dolarlık bir maddi düşüşleri var, manevi düşüşleride 250 milyon dolar çok kötüler yardım edelim mi? Yada daha iyi bir fikrim var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.