Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sizce aldığım haftalık az mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cn.gates

Bence çalıştığın ortama göre iyi para. Pek yorucu bir iş değildir kanımca. Asgari ücretle fabrikalarda çalışan insanlar var.

yorucu olmasından ziyade, ben dükkana kazandırdığım paraya göre yazıyorum.
  • Biraz zaman geçir, elbette şakadan takılmayla zam vs istersin. işin kolaylığına göre devam et 400 az para değil
  • Sen milletin emeğini çal sat yanında çalışan adama sigorta yapma

Öyle bi çıkarki o para o heriften inim inim inler
  • sana yetiyorsa ne guzel iste
  • bende zamanında böle konular açardım fakat zamanla sende anlarsın dostum takma kafana
    ÖNCE İŞ SONRA PARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitamin++

istanbul/fatihdeyim. tek başıma yaşıyorum şuan. abim askerden gelince 2 miz aynı evde kalmaya başlayacağız.

Allah kolaylık versin kardeşim.Bence burda önemli olan sana verilen o para geçinmene yetiyor mu?Yetiyorsa bence kafana fazla takma
  • Bu devirde, üstelik 17 yaşında işin var ve işide öğreniyorsun/öğrenmişsin.Karnın doyuyor, kafanı sokacak birde evin var.Bence şükret, bu parayı bulamayanlarda var.Üstelik üniversite mezunu mühendisler...
  • ayda 400 lira yapar. buda çok az bir mebla. asgari ücret + sigortan olmalı sigortasız işte kesinlikle çalışma ilerleyen yaşında bunun cezasını çekersin. emekli olmak için didinip durursun
  • Öncelikle Nice yıllara , doğum günün kutlu olsun

Kocaman olmuşsun bile fiziki yaşın 17 olsa da , hayat zor tabi ayrıca işinde çok fazla sorun yok gibi duruyor , patron baskısı yada şiddet olmadığı için şanslısın ,

gönül isterdi ki çok daha fazla kazan ama şuan için böyle idare edebilirsin ilerde kendi yerin de olur umarım , hayatında bol şanslar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Eğer sen memnunsan sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta ev geçindirdiğin yok şuan için. Kazandığın para , harçlık parası desek yeterde artar bile. İşyeri sahibinden yana sıkıntın yoksa ve aldığım para şimdilik bana yetiyor diyorsan sorun yok. En azından çalışmayı , para kazanmayı öğrenir gelecek hayatında bi kademe olur. Dediğim gibi para sana yeterliyse ve işinden memnunsan bu yaşlarda çok daha fazlasını beklememek gerek. Devamlı olarakta bu paraya çalışmaman tavsiyemdir.
  • Hım şimdi madem sana sigorta yapmıyor madem kazandırdığın paraya göre çok az para veriyor madem günde 11 saatini veriyorsun o adma üstüne üstlük korsan satıp para kazanıyor patronun o zaman senin de korsanların arasına 1-2 korsan sıkıştırma vaktin gelmiş gibi
  • yaş 16 kuyumcuda çalışmıştım yazın haftalık 70tl idi
    kuyumcularda ücretler sabit zaten
    18den küçüklere haftada 1 çeyrek
    18den büyüklere haftada bir yarım
    askerden dönmüşse haftada bir tam altın
    maaşın bence uygun hemde tüm gün pc başındasın
  • bizim memlekette 50 bilgisayarlı günlük cirosu 300-400 tl civarında olan bi int. cafede (yazları ordayım hep) 2 tane lise çocuğu var.
    sabah 7.30 akşam 17.30 çalışıyolar. biri 16 diğeri 17 yaşında.
    aldıkları haftalık 20tl
    sadece 20 tl. ve o çocukları resmen sömürüyolar. yapmadıkları iş yok.
    çocuklar meslek lisesinde bilgisayar bölümünde okuyolar az çok bilgisayardan anlıyolar. bunlara teknik servis işi de yaptırıyolar temizlik de yaptırıyolar kasaya da baktırıyolar ayak işi de yaptırıyola ve sadece 20 tl veriyolar.
    ulan manyak mısınız 20 tl para mı diyorum ama muhtaçlar işte!
    bu hale getirenler utansın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa_05 -- 12 Ocak 2010; 6:40:30 >
  • Hocam aldığın haftalık gayet iyi bence.
    Ayda 400 Tl para yapıyor. İhtiyaçlarını karşılarsın umarım.
  • Bencede Haftada 100 TL Süper..
  • aldığın çok rezil bir para başka yerde iş bak bence en kötü 700-800 alırsın...
  • Migros part time hafta içi 18:00-22:00 + PAzar normal mesai 400 TL+Prim

Bir aralar bende denemiştim...
  • @[M.C.K.] Allah razı olsun hocam. sağol. şuan için yetiyor.

@MuRaT Sayın yöneticim, çok teşekkür ediyorum :)

@xTraP Kesinlikle haklısın. Söylediklerini aklıma kazıdım.
  • İstanbul gibi bir yerde çok düşük bir ücret..

Gidin bir markete yarı zamanlı bir işte çalışın ondan daha çok para alırsınız..

Bilgisayarcıda çalıştığınıza göre internete girebiliyorsunuzdur..

kariyer.net tarzı sitelerde özgeçmiş doldurun ve başvuru yapın..
  • Ben 4 ay boyunca kağıt dağıtma isi yaptim.Reklam kağıtlarını dagitırdık.Gerekince ulusa bile gönderdikleri olurdu ve para vermezlerdi yürümek zorunda kalırdık.Anamız ağlar idi ama ayda 500 falan alırdık...Sen oturarak çalışıyorsun.Bence güzel iş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.