Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sizce aldığım haftalık az mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence rakam güzel.Sigorta da olsaydı keşke daha iyi olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

aldığın çok rezil bir para başka yerde iş bak bence en kötü 700-800 alırsın...

Başka yerde iş bak filan demiş arkadaş..Ya piyasayı bilmiyor yada hala okuyor ailesinden harçlık alıyor.

Yaşın 17 başka elinden ne iş gelir bilmem, ama şuan iş bulmak açıkcası zor. Bulsan dahi bence burdan aldığın maaşı ve rahatı ararsın belki.

Burdaki adam sana güveniyor demekki bazen hiç gelmiyor vs demişsin.Onun içinde yeni bir eleman gelmesi alıştırması , alışması güvenmesi zaman alacaktır.Zam istersen belki verebilir bu yüzden..

Bence bir müddet daha böyle çalış, sonrasında abi giderlerim arttı haftalığıma zam yapma gibi durumun varmı gibi söyleyebilirsin..

Ben zam istiyorm gibi direk söylersen burda zam yok dışarda ara gibi şeyler yapabilir.

Bu arada doğum günün kutlu olsun:)

Edit: Bence şuan zam değilde daha çok sigorta işini konuş. Geleceğe yatırım olur hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 13 Ocak 2010; 11:28:10 >

• Komunist: Resmen emeğini çalıp seni sömürüyorlar.

Kapitalist: Adamım yaptığın işe yorucu değil, ayrıca kriz var malum o kadar işsiz var aldığın ücret süper.

Pollyanna: dünyada açlıktan ölen insanlar var ne güzel para kazanıyorsun karnını doyuruyorsun.

Pesimist: Sigortan yok aldığın para çok az bide hergün 12 saatçalışıyorsun en az patron iyi güzel ama onlar para etmiyor.Hergün o kadar radyasyona maruz kalıyorsun.Çok kötü dostum çok kötü.

4 yorum sana

Şaka bir yana eğer paran yetiyorsa sana bu para güzel, yaptığın işten de zevk alıyorsan gayet güzel, senin yaşlarında o paralara daha ağır işler yapan insanlar var.Eğer zam vs birşey istiyorsan patronuna ciroya göre ek maaş iste mesela günlük 100 yapıyoruz demişsin, eğer o hafta 700 değilde 1000 yaparsanız bi 50 daha olabilir.

• Bence işin rahat gibi görünüyor sonuçta kendi dükkanın gibi kullanıyormuşsun görünüşe göre.Böyle oturup pc falanda oynuyorsan evde oturacağın yerde dükkanda oturuyor para kazanmış oluyorsun bence iyi arkadaşım devam et.Saat uzun ama sıkmıyorlarsa devam et çok sıkı bir iş ise bırak...Umarım hak ettiğini alırsın.
  • Az değil.
  • tek yaşıyorum diyorsun o para sana yeter 500 lira maaş alıpta aile geçindiren adamlar tanıyorum
  • bence yeterli bi para yaşına göre çok normal çalıştıgın yer rahat, ortam rahat , yaptığın iş rahat extra güç sarfetmiyorsun daha ne olsun ki sanayide falan çalışsan anlarsın ne demek istediğimi
  • Bedava çalıştığım da çok oldu.Edindiğim bilgi paha biçilemez.
  • iyi iyi o para.
  • http://muhasebetr.com/2010-asgari-ucret/

Aldığın ücret 16 yaşınını doldurmamışlar için verilen net asgari ücretten daha az.Sigortan varmı yokmu bilmiyorum ama dediğin kadar çok çalışıyorsan en azından asgari ücret almalısın diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 12 Ocak 2010; 12:03:55 >
  • 400 tl aylık yeterli 17 yaşındaysan,sigorta olsaydı çok çok iyi diyebilirdim

hem sadece para önemli değil,bazı arkadaşlar bırak falan demişler,

süpermarketlerde filan çalışmak zordur,çoğunda(%90) ayakta durmak zorundasın,ayrıca giysi , traş vb. gibi angaryaları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 12 Ocak 2010; 12:02:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost
    iyi iyi o para.

hatta paranın kendisi de iyidir
  • Ne zamandır orada çalışıyorsun?

eğer daha 2-3 ayı doldurmadıysan zam falan isteme. Zam istemen için en az 8-10 ay geçmesi lazım. Kaldı ki eğer kira falan ödemiyorsan aldığın para normal, ama sana tavsiyem 3 ayı doldurduysan sigorta için baskı yaptır.

Normal sigorta yapmıyorsa bile en azından part time sigorta yapsın. Bi şekilde başlattır sigortanı.

Hayatında başarılar
  • en az asgari ücret
  • asgari ücret verirse sen belki 100 civarı fazla alıcaksın ama patronunun cebinden 100 liradan fazla gidecek sigortalı olacağın için. o biraz zor.
    bence aldığın maaş gayet normal eğer verdiğin emeğin karşılığını aldığını düşünmüyosan patronunla konuş.
    ben de senin yaşındayken fatihte bi bilgisayarcıda çalışıyordum ama haftalık çok daha az alıyodum. hangi bilgisayarcıdasın pm at merak ettim;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitamin++

quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

ufak bi şehirdeysen sorun olmaz ama büyük şehirde o para az

istanbul/fatihdeyim. tek başıma yaşıyorum şuan. abim askerden gelince 2 miz aynı evde kalmaya başlayacağız.

fatihte tam olarak nerde yerin.. ziyaretine geleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

quote:

Orijinalden alıntı: Vitamin++

quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

ufak bi şehirdeysen sorun olmaz ama büyük şehirde o para az

istanbul/fatihdeyim. tek başıma yaşıyorum şuan. abim askerden gelince 2 miz aynı evde kalmaya başlayacağız.

fatihte tam olarak nerde yerin.. ziyaretine geleyim

Hangi dükkan hakkaten ya merak ettim.Yerini söyle direk bilirim.

• Çok güzal korsan cd satıyosunuz yani hırsızlık yapıyorsunuz. Bravo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSCeNT

Çok güzal korsan cd satıyosunuz yani hırsızlık yapıyorsunuz. Bravo...

onun ve patronunun adına özür diliyorum sizden
  • Bu mesaj Vilo kullanıcısı tarafından silinmiştir. Neden silindiğini öğrenmek isterseniz PM atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exile -- 18 Haziran 2012; 21:59:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.