Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sizce aldığım haftalık az mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

sende 2009 desen
  • az tabi çok az.tabi dükkan iş yapıyor mu ona da bağlı.
  •  Sizce aldığım haftalık az mı ?
  • bence maaşın çok iyi yalnız sigortan için biraz baskı yap..

bende bu dönemin başında bi bilgisayarcıda işe başlayacaktım pazartesi salı çarşamba günleri 13.00dan sonra(okul sebebi ile) diğer günler sabah 8 akşam 8 ve maaş 200lira fiyatı az geldi sigortada yok dedi adam ve orda çalışmadım şimdi okulun internet salonunda çalışıyorum günde 3 saat olmak üzere hafta sonları tatil sigortam var maaşı o kadar ahım şahım bişey değil (150 kadar) ama sigortası olması bana yetiyor ve günde sadece 3saat gidip internete giriyorum..
  • Aldığın para yaş- vasıf - iş parametresine göre normal,zaten bir de illegal işler var işin içinde.Aslında dükkanın kapatılması gerekiyor ya da ceza O zaman maaş da alaman.

Biz de farklı bir iş konseptinde faaliyet gösteriyoruz; personele günlük 25 tl nakit veriyoruz.Sigorta yok ama,yemek içme standart ölçütümüz içinde bedava.
  • aynı işi bende yapiyorum 120 alıyorum aile geçindirmiyosan o para sana yeter
  • korsan cd satarlarken yakalarlarsa patronunu değil seni içeri alırlar
  • Ben günde 20 tl ye çalışıyordum GTG diye bir yerde... Bence az patrona bir söyle madem kafa adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitamin++

quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

ufak bi şehirdeysen sorun olmaz ama büyük şehirde o para az

istanbul/fatihdeyim. tek başıma yaşıyorum şuan. abim askerden gelince 2 miz aynı evde kalmaya başlayacağız.

Kardeş bende Fatih'te oturuyorum hemen hemen tüm CD satan yerleri bilirim dükkanın ismini söylesene bi :D
  • Yaşın genç. Git oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsDoruk

Yaşın genç. Git oku

açıköğretimdeyim ben zaten
  • Benim de aklıma bu soru geldi. "Korsan cd satmak" ve "sigortalı olmak" bir arada olabilirliliğine bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmanja

Benim de aklıma bu soru geldi. "Korsan cd satmak" ve "sigortalı olmak" bir arada olabilirliliğine bakmak lazım.

dükkan işindeysen sigorta zor zaten. şirket falan olsa zorunluda. dükkan zaten sadece cd işi değil. bilgisayarcı olarak geçiyor
  • o ne la öle.. ben 5-6 sene önce bilgisayarcıda çalışırken 120 lira haftalık alıyodum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.