Bildirim
Sizce alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Üretim tarihi sakat, sakın alma. Forumun 2. el bölümünde Jasper ya da Slim modellere bakmanı öneririm. -
Sıkıntısı nedir? Kayseri içi almak istediğimden dolayı bunu sordum, şehir dışından getirtemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meşhur 3K sorununun en yoğun olduğu yıllar çünkü. 3K da aletin direkt çöp olması. Xbox 360-3K diye araştırabilirsin nette. -
Anladım. Daha önce araştırmıştım ama bu senelerde sık olduğunu bilmiyordum. Peki fazla vaktinizi almazsa benim için uygun fiyatta 1–2 örnek ilan bulurmusunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bunda 3k problemi yaşarmıyım?
http://www.teknosa.com/urunler/125084010/x360-4gb-konsol-gears-of-war-2-konsol-aksesuar-xbo -
quote:
Orijinalden alıntı: alpkaan2
Peki bunda 3k problemi yaşarmıyım?
http://www.teknosa.com/urunler/125084010/x360-4gb-konsol-gears-of-war-2-konsol-aksesuar-xbo
Slim ve son çıkan E modellerinde 3k problemi tamamen giderildi. Linkteki slim model, sorun yaşamazsınız. -
250GB almanızı öneririm. GTA V gibi oyunlarda zorunlu kurulum var yani 4GB yetmez. -
Para biriktirip sonra HDD takviyesi yapmayı düşünüyorum. -
alma 3k görür o cihaz alacaksan hdd'li ve en kötü jasper anakartlı cihaz al -
slimlerde şimdiye kadar 3 k gören duymadım hiç bi sorun yaşamazsın -
dostum 1 ay önce xbox360 slim aldım şiddetle tavsiye ediyorum. 3K sorunu slim'de yok. -
Peki sağolasın. Peki teknosa şehir dışından siparişle Xbox Felah yollar mı sence? Mesela Kayseri mağazasından istersem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X